Racerr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solton57010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος για να μην ανοίγω θέμα για οδήγηση συγγενικου αυτοκινήτου πχ πατέρα παππού τι έγγραφα χρειάζεται σε περίπτωση που σε σταματήσουν για έλεγχο χωρίς να είναι ο ιδιοκτήτης μέσα στο αμάξι Άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, ΚΤΕΟ, κάρτα καυσαεριων ακριβώς ότι χρειάζεται για να οδηγήσεις και το δικό σου αυτοκίνητο(Εάν θες να το πας στα άκρα βάλε και το όνομα σου σαν δεύτερο οδηγό στην ασφάλεια του αυτοκινήτου) . Γενικά εάν το αυτοκίνητο δεν είναι κλεμμένο ή δεν απασχολεί για κάποια υπόθεση ή δεν απασχολεί ο ιδιοκτήτης κανένας δεν θα ασχοληθεί ιδιαίτερα με τον ιδιοκτήτη πέρα από τυπικές ερωτήσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, ΚΤΕΟ, κάρτα καυσαεριων ακριβώς ότι χρειάζεται για να οδηγήσεις και το δικό σου αυτοκίνητο(Εάν θες να το πας στα άκρα βάλε και το όνομα σου σαν δεύτερο οδηγό στην ασφάλεια του αυτοκινήτου) . Γενικά εάν το αυτοκίνητο δεν είναι κλεμμένο ή δεν απασχολεί για κάποια υπόθεση ή δεν απασχολεί ο ιδιοκτήτης κανένας δεν θα ασχοληθεί ιδιαίτερα με τον ιδιοκτήτη πέρα από τυπικές ερωτήσεις Ετσι ακριβως ...Αν δεν ειναι μικρος σε ηλικια ή με διπλωμα λιγοτερο απο δυο χρονια δεν υπαρχειλογος να ειναι δηλωμενος στην ασφαλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Racerr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Πέρσι τον Αύγουστο πήρα το δίπλωμα απλά με αφορά αν ζητήσουν ασφάλεια εκτός του αυτοκινήτου και δική μου στο όνομα μου δηλαδή Και αν περάσουν δύο χρόνια δεν χρειάζεται ασφάλεια? Και επίσης όσο να ναι δε νομίζω να μου πουν τπτ αν είναι του παππού μου παράδειγμα η ενός θείου ακόμα και αν έχω όλα τα χαρτιά να με γράψουν ότι είναι ξενο αμάξι γιατί δεν γράφει ίδιο επίθετο η άδεια πχ η αν το έχω πάρει κρυφά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Αν δεν κανω λαθος εφοσον θεωρησε νεος οδηγος θα πρεπει στην ασφαλεια να ειναι δηλωμενο οτι το αμαξι το οδηγαει νεος οδηγος. Κοστιζει καπου στα 10 με 20 ευρω παραπανω στην ασφαλεια. Ειδαλλως σε περιπτωση ατυχηματος η οπου χρειαστει ασφαλιστικη δεν σε καλυπτει. Πολλοι παιρνουν ενα τηλεφωνο τον πατερα και συννενοουνται με τον απεναντι οδηγο να καλυψει τα σπασμενα. Με το περας των 2 ετων δεν θα εισαι πλεον νεος οδηγος. Οποτε στην ασφαλεια δεν θα χρειαζεται να ειναι δηλωμενο οτι το ασφαλισμενο οχημα το οδηγαει νεος οδηγος. Επισης αν δεν κανω λαθος νεος οδηγος εισαι οταν εισαι και κατω απο 23 αλλα ας με διορθωσει καποιος εαν κανω λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Racerr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Άρα σε περίπτωση που τρακαρω χτυπά ξύλο ή με τρακαρουν τα κανονίζει ο πατέρας μου με λίγα λόγια αλλά πιστεύω και σε ποιον θα πέσεις παράξενος κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solton57010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Άρα σε περίπτωση που τρακαρω χτυπά ξύλο ή με τρακαρουν τα κανονίζει ο πατέρας μου με λίγα λόγια αλλά πιστεύω και σε ποιον θα πέσεις παράξενος κλπΕξαρτάται σε ποιον θα πέσεις και στην σοβαρότητα του ατυχήματος. Εάν υπάρξει τραυματισμός θα έρθει αναγκαστικά η τροχαία οπότε η λύση με καλύπτει ο πατέρας μου δεν είναι τόσο ευκολη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Racerr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 οχι τοσο ακραιο απλα ενα χτυπημα στο αμαξι πχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Ακομα και να τρακαρει καποιος που δεν εναι δηλωμενος ενω επρεπε καλυπτει η ασφαλεια αλλα με προστιμο 20-30% στα ετησια καθαρα ασφαλιστρα. Το επασφαλιστρο εξαρταται την ασφαλιστικη ποσο θα ειναι . Αλλες βαζουν και για νεο σε ηλικια οδηγο και για νεο διπλωμα και αλλες μονο ενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Mιας και ξεκινήσατε τη συζήτηση για οδήγηση ΙΧ από άλλο άτομο πλην ιδιοκτήτη, σε ένα επαγγελματικό ΙΧ, δηλαδή συμβατικό αυτοκίνητο (όχι αγροτικό) που βγαίνει σαν επιβατικό αλλά έχει επαγγελματική άδεια, για να οδηγείται και από τα παιδιά του ιδιοκτήτη πρέπει αυτά να είναι γραμμένα στην άδεια κυκλοφορίας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα