Προς το περιεχόμενο

αστυνομικος ελεγχος

driver2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ας το παω λιιιγο παραπερα

Τι γίνεται αν ψαχνοτας το αυτοκίνητο βαλουν κατι οι ιδιοι αστυνομικοί μεσα (ναρκωτικα πχ) για να δειξουν οτι κατι εκαναν και βρεθεις μπλεγμένος απ το πουθενά;

Και 1-2 όπλα. Ίσως και κανένα πτώμα!

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι γίνεται αν ψαχνοτας το αυτοκίνητο βαλουν κατι οι ιδιοι αστυνομικοί μεσα (ναρκωτικα πχ) για να δειξουν οτι κατι εκαναν και βρεθεις μπλεγμένος απ το πουθενά;

Δεν το λες και λιιίγο παραπέρα αυτό :P :D

(Αλλά αν γίνει δύσκολα τα πράγματα...).

• Like 2

Ο μεγαλύτερος μύθος που διαδίδεται συνήθως απο "αδικημένα" βαποράκια. Ότι τάχα μου οι μπάτσοι φυτεύουν σακουλάκια σε αυτοκίνητα για να δένουν κόσμο.

• Like 3

Και 1-2 όπλα. Ίσως και κανένα πτώμα!

Οχι τοσο, αλλα ενα σακουλακι (γραμμάρια) καναβις ειναι πανεύκολο καθως πλεον τα βρισκει ο καθενας παντου

Παιδια δεν εχουν το δικαιωμα να σε ρωτανε διαφορα.. πχ απο που ερχεσαι.. που πας τωρα.. γιατι κυκλοφορεις τετοια ωρα..

γιατι παρκαρες και καθεσαι μεσα στο αυτοκινητο..

Εχουν το δικαιωμα να σε ψαξουν εσενα και το αυτοκινητο οπως και να ζητησουν τα χαρτια του αυτοκινητου..

Επισης μπορειτε να ζητησετε να δειτε την αστυνομικη τους ταυτοτητα αν δεν δεχτουν εχετε το δικαιωμα να αρνηθειτε τον

οποιοδηποτε ελεγχο.. οπως ειναι και υποχρεωμενοι να σας πουν σε ποιο αστυνομικο τμημα υπαγονται..

• Like 1

Αν εδειχνε σαν υποπτος για οτιδηποτε σωστος επραξαν. Ξερετε ποσους και ποσα βεισκουν σε τετοιυς τυχαιους ελεγχους.

Για τον φιλο , να μην ανησυχει, δεν τρεχει καστανο και οτι σημειωσαν τον ελεγχο δεν εγινε τιποτα. Παλια που πηγαινα λογω δουλειας σε ιωαννινα ηγουμενιτσα προ εγνατιας οδου 1στις 2 με σταματουσαν για ελεγχο συνοριοφυλακες.

Τωρα θυμηθηκα σκηνικο που εφαγα φρικη ειχα παει σε μια αλλη πολη για βολτα και επισκεψη σε γνωστους και εψαχνα πανω κατω ζαχαροσπαστειο ξαφνικα αντιλαμβανομαι οτι καποιο αυτοκινητο με παρακολουθει. Αυξανω ταχυτητα , αυξανει και αυτο, μειωνει μειωνω, οχι βεβαια κατι σπουδαιο, εντος των οριων μιας και ημουν μεσα σε πολη. Λεω δεν σταματαω να δω τι θα γινει, σταματαω σταματαει και αυτο, κλαζομεντολ εγω. Ξαφνου απο το παραθυρο εμφανιζεται ένας τυπος απο το παραθυρο, Ασφαλεια μου λεει, σεκος εγω. Ταυτοτητα και τα χαρτια σου μου λεει , τα δινω φευγει και ερχεται ξανα σε 1 λεπτο. Οκ μου λεει ελευθερος. Τι εγινε ρωταω , εψαχναν καποιον με το ιδιο ονομα. Μαλλον χτυπησε το μηχανακι τους οτι το αυτοκινητο μου ταιριαζε με το ονομα του αναζητουμενου. Μαλιστα ταιριαζε και το ονομα πατρος ευτυχως τα ονοματα μητρος ηταν διαφορετικα και την γλιτωσα ειδαλως θα με ετρεχαν στην ασφαλεια για περαιτερω ελεγχο και αντε να αποδειχθει η απλη συνωνυμια.

• Like 2

Οχι τοσο, αλλα ενα σακουλακι (γραμμάρια) καναβις ειναι πανεύκολο καθως πλεον τα βρισκει ο καθενας παντου

Άντε και το έβαλαν.

Γιατί?

Παιδια δεν εχουν το δικαιωμα να σε ρωτανε διαφορα.. πχ απο που ερχεσαι.. που πας τωρα.. γιατι κυκλοφορεις τετοια ωρα..

γιατι παρκαρες και καθεσαι μεσα στο αυτοκινητο..

Εχουν το δικαιωμα να σε ψαξουν εσενα και το αυτοκινητο οπως και να ζητησουν τα χαρτια του αυτοκινητου..

Επισης μπορειτε να ζητησετε να δειτε την αστυνομικη τους ταυτοτητα αν δεν δεχτουν εχετε το δικαιωμα να αρνηθειτε τον

οποιοδηποτε ελεγχο.. οπως ειναι και υποχρεωμενοι να σας πουν σε ποιο αστυνομικο τμημα υπαγονται..

Γενικά το δικαίωμα το έχουν.

Απλά δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις.

Απολύτως τίποτα δεν μπορείς να κάνεις.

Τέτοια περιστατικά είναι συνηθισμένα στις ΗΠΑ και κυρίως το κάνουν σε Μαύρους (of course). 

Απλά παρακαλάς να μην σου κάτσει μαλακας αστυνόμος.

Αμ θελουμε ασφάλεια και να μειωθει η εγκληματικότητα, αμ ειμαστε καχύποπτοι στους ελεγχους. Ντεν βγαινει η εξισωση...

No offence... φιλικά παντα

• Like 3

Σας ευχαριστω ολους πραγματικα απλος αγχοθηκα επειδη σημειωσαν σε βιβλιαρακι οτι μ εκαναν ελεγχο και φοβηθηκα μην ειναι κακο αυτο και φαινετε μετα πουθενα γιαυτο ρωτησα

• Like 1

Αμ θελουμε ασφάλεια και να μειωθει η εγκληματικότητα, αμ ειμαστε καχύποπτοι στους ελεγχους. Ντεν βγαινει η εξισωση...

No offence... φιλικά παντα

Με το να το παίζεις γκεστάπο σε νομοταγείς πολίτες, δεν μειώνεις την εγκληματικότητα. Ίσα-ίσα δημιουργείς εντάσεις. Δε χρειάζονται μαγκιές. Ευγένια, διακριτικότητα ζητάει τα χαρτιά σου, αν θέλει να ψάξει να ψάξει και να τα αφήσει ΟΠΩΣ τα βρήκε, όχι να ξηλώσει το μισό αυτοκίνητο κ μετά να σου πει "Νταξ φύγε". 

Η νοοτροπία της ΟΠΚΕ ή της δίωξης που σου κάνουν 1002 ερωτήσεις (εγώ τις απαντάω απλά γελάω μετά) είναι απλά γκεσταπίτικη νοοτροπία που ξεφεύγει από τη δεοντολογία ενός αστυνομικού. Λες κι αν είμαι ή σκοπεύω να κάνω κάτι παράνομο θα τους πω την αλήθεια. Στη πραγματικότητα όμως, εάν δώσεις προσοχή στα στοιχεία τους όσο δίνουν αυτοί στα δικά σου, δε σε ρωτάνε τίποτα περαιτέρω.(συνήθως). Καταλαβαίνεις οτι δε θα πάει καλά η κουβέντα, όταν σου δείχνουν την ταυτότητά τους με ταχύτητα τους φωτός. ΕΚΕΙ τους ζητάς να σου τη δώσουν να τη δεις καλύτερα για να ξέρεις με ποιόν μιλάς.

• Like 1

Με το να το παίζεις γκεστάπο σε νομοταγείς πολίτες, δεν μειώνεις την εγκληματικότητα. Ίσα-ίσα δημιουργείς εντάσεις. Δε χρειάζονται μαγκιές. Ευγένια, διακριτικότητα ζητάει τα χαρτιά σου, αν θέλει να ψάξει να ψάξει και να τα αφήσει ΟΠΩΣ τα βρήκε, όχι να ξηλώσει το μισό αυτοκίνητο κ μετά να σου πει "Νταξ φύγε". 

Η νοοτροπία της ΟΠΚΕ ή της δίωξης που σου κάνουν 1002 ερωτήσεις (εγώ τις απαντάω απλά γελάω μετά) είναι απλά γκεσταπίτικη νοοτροπία που ξεφεύγει από τη δεοντολογία ενός αστυνομικού. Λες κι αν είμαι ή σκοπεύω να κάνω κάτι παράνομο θα τους πω την αλήθεια. Στη πραγματικότητα όμως, εάν δώσεις προσοχή στα στοιχεία τους όσο δίνουν αυτοί στα δικά σου, δε σε ρωτάνε τίποτα περαιτέρω.(συνήθως). Καταλαβαίνεις οτι δε θα πάει καλά η κουβέντα, όταν σου δείχνουν την ταυτότητά τους με ταχύτητα τους φωτός. ΕΚΕΙ τους ζητάς να σου τη δώσουν να τη δεις καλύτερα για να ξέρεις με ποιόν μιλάς.

Δεν νομίζω να ανέφερε πουθενά ο φίλος που είχε το συμβάν ότι υπήρξε επιθετικότητα, αγένεια ή ότι του ξήλωσαν το αυτοκίνητο. Αν είχε αναφέρει κάτι τέτοιο μαζί σου. Απλά έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο στην Ελλάδα. Εγώ πάντως χαίρομαι να μου κάνουν έλεγχο γιατί σημαίνει ότι κάτι λειτουργεί σωστά. 

• Like 2

Για να μην ανοιγω θεμα...

Ανοιξε ο δακτυλιος στην Αθηνα???

Βλεπω ορια πχ Λ.Αλεξανδρας. Στα ορια μπορεις να κυκλοφορησεις???

Ευχαριστω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...