driver2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπερα παιδια προχθες το βραδυ ειχα σταματησει με το αμαξι στην ακρη να κανω ενα τσιγαρο εκεινη την στιγμη ετυχε να περναει ενα περιπολικο αρχισε να με ρωταει γτ εχω σταματησει εκει μεσα στην νυχτα μου ζητησε τα χαρτια μου και μου εκανε και ελγχο επανω μου και στο αυτοκινητο.1ον εχουν δικαιωμα να μου ψαξουν το αυτοκινητο χωρις καποιο ενταλμα;; 2ον Καθως τελειωσαν τον ελεγχο και φυσικα ηταν ολα ενταξει με σημειωσε σε ενα βιβλιο και μ λεει οτι απλος σημειωνουν οτι μ εκαναν ελεγχο αυτο φαινετε πουθενα σαν ιστορικο μετα στην τροχαια γθα εμενα εαν γνωριζει καποιος ας μου πει να ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι εχουν δικαιωμα να σου ψαξουν το αμαξι .Μπορει να εψαχναν καποιο υποπτο που εμοιαζε με το δικο σου.Μην ανησυχεις για το σημειωμα που λες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driver2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 φιλε Γιαννη γτ με σημειωσαν ομως μου ειπαν οτι το κανουν επειδη μ εκαναν ελεγχο αυτο ομως φαινετε πουθενα μεσα στην τροχαια εαν με σταματησουν ξερω εγω να μου πουν οτι σου εχουν ξανα κανει ελεγχο στο αμαξι φαινετε μεσα αυτο εννουσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 φιλε Γιαννη γτ με σημειωσαν ομως μου ειπαν οτι το κανουν επειδη μ εκαναν ελεγχο αυτο ομως φαινετε πουθενα μεσα στην τροχαια εαν με σταματησουν ξερω εγω να μου πουν οτι σου εχουν ξανα κανει ελεγχο στο αμαξι φαινετε μεσα αυτο εννουσα Ισως και για ...να δικαιολογησουν το μεροκαματο φιλε μου αν απλα ηταν εκει να ελεγχουν αμαξια . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driver2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Οχι δν ηταν εκει γιαυτο φιλε μ απλος με ειδαν μεσα στην νυχτα και το μυαλο τους πηγε αλλου αλλα ανησυχω γτ εγραψε σε ενα βιβλιο μηπως αυτο ομως φαινετε μεσα στην τροχαια το ονομα μουκαινοταν με σταματησει κανενας αλλοςνγια ελεγχο το δει και με σκοτισει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Για διαφορους λογους μπορουν να σταματησουν ενα αμαξι ..Πριν απο μηνες ξημερωματα Κυριακης οι κορες μου γυρναγαν απο εξοδο με ενα Audi TT που εχει η μεγαλη .Τις σταματησαν για ελεγχο και μαλλον και για αλκοτεστ αλλα ατυχησαν γιατι τα κοριτσια πινουν μονο αναψυκτικα ... Τους ειπαν ομως "συμβουλευτικα" να μην κυκλοφορουν τετοιες ωρες με τετοιο αμαξι..Η κορη μου δεν ειναι κοριτσακι αλλα 29 ετω και η μικρη αδερφη της 20. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driver2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 απλος φοβαμαι γτ με εγραψαβ σε βιβλιο εται κανουν σσ αυτες τις περιπτωσεις ξερεις δν υπαρχει κανενα θεμα δν φαινομαι πουθενα εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 απλος φοβαμαι γτ με εγραψαβ σε βιβλιο εται κανουν σσ αυτες τις περιπτωσεις ξερεις δν υπαρχει κανενα θεμα δν φαινομαι πουθενα εγω Αν ησουν νομιμος δεν εχεις να φοβασαι τιποτα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driver2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Απολυτος νομιμος σε ολα ομως τα πανταα ολα τα χαρτια το αμαξι δν ειχε κατι παρανομο εγω ενα τσιγαρο εκανα και μου εκαναν ολοκληρο ελεγχο απο το πουθενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Απολυτος νομιμος σε ολα ομως τα πανταα ολα τα χαρτια το αμαξι δν ειχε κατι παρανομο εγω ενα τσιγαρο εκανα και μου εκαναν ολοκληρο ελεγχο απο το πουθενα Σου ειπα και παλι οτι μπορει να εψαχναν καποιο αμαξι με ελλειπη στοιχεια που εμοιαζε με το δικο σου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 αδικα χολοσκας.και αυτοι εχουν προισταμενους που πρεπει να δειξουν οτι κανουν δουλεια.για αυτο καταγραφονται ολα τα οχηματα που ελεγχονται,ακομη και για διπλωμα αδεια.με το που χτυπανε τα νουμερα στο ν υπολογιστη,αυτοματα καταχωρειται σαν ελεγμενο,και στα κεντρικα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 1. Βεβαίως και μπορούν να ψάξουν αμάξι παρουσία του οδηγού χωρίς κανένα ένταλμα. Εκεί που πιθανόν να χρειαζόταν ένταλμα είναι αν το αμάξι ήταν κλειδωμένο και απουσίαζε ο οδηγός, ουσιαστικά χρειάζεται παραβίαση του αμαξιού για να ψάξουν σε τέτοια περίπτωση. 2. Σημειώνουν γενικά όσους ελέγχουν, πριν χρόνια έκαναν έλεγχο σε φίλο μου όταν περπατούσε πεζός στον δρόμο, ζήτησαν ταυτότητα, όλα οκ και έφυγε, σημείωσαν τα στοιχεία του σε κάποιο βιβλιαράκι. Δεν σημαίνει οτι βρήκαν κάτι ύποπτο επάνω σου, απλά σημειώνουν όσους ελέγχουν. (Προφανώς έχουν εντολές απ' τις υπηρεσίες τους να σημειώνουν ΑΔΤ και ονόματα για να φαίνεται οτι έκαναν δουλειά και δεν χάζευαν ή έπιναν μπύρες εν ώρα υπηρεσίας. Οι ΑΔΤ αυτοί μετά περπάνε από έλεγχο για να διαπιστωθεί οτι ανήκαν όντως στα πρόσωπα και τα ονομ/μα που σημείωσαν, πράγμα που σημαίνει οτι όντως έκαναν ελέγχους και δεν έπιναν μπύρες). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ας το παω λιιιγο παραπερα Τι γίνεται αν ψαχνοτας το αυτοκίνητο βαλουν κατι οι ιδιοι αστυνομικοί μεσα (ναρκωτικα πχ) για να δειξουν οτι κατι εκαναν και βρεθεις μπλεγμένος απ το πουθενά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Τι γινεται; δε μπορεις να κανεις τιποτα προφανως. Ειναι ο λογος σου εναντιον στο δικο τους. Μαντεψε ποιον θα πιστεψουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driver2 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας απλος γενικα πρωτη φορα μου εκαναν ελεγχο και επειδη μ εκαναν οχι μονο για χαρτια αλλα και στο αυτοκινητο και ειδα οτι με σημειωσαν στο βιβλιαρακι ψιλοκολησα γτ λεω να με σημειωσουν αφου δν εχω τπτ μεσα στο αμαξι παρανομο αλλα οπως λετε το σημειωνουν ακομα και για εναν απλο ελεγχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα