Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια προχθες το βραδυ ειχα σταματησει με το αμαξι στην ακρη να κανω ενα τσιγαρο εκεινη την στιγμη ετυχε να περναει ενα περιπολικο αρχισε να με ρωταει γτ εχω σταματησει εκει μεσα στην νυχτα μου ζητησε τα χαρτια μου και μου εκανε και ελγχο επανω μου και στο αυτοκινητο.1ον εχουν δικαιωμα να μου ψαξουν το αυτοκινητο χωρις καποιο ενταλμα;; 2ον Καθως τελειωσαν τον ελεγχο και φυσικα ηταν ολα ενταξει με σημειωσε σε ενα βιβλιο και μ λεει οτι απλος σημειωνουν οτι μ εκαναν ελεγχο αυτο φαινετε πουθενα σαν ιστορικο μετα στην τροχαια γθα εμενα εαν γνωριζει καποιος ας μου πει να ξερω

Δημοσ.

Οδηγαω με την μηχανή στην εξωτερική λωρίδα σε κυκλικό κόμβο και στην εσωτερική είναι ένα ατός και θέλουμε και οι δύο να βγούμε στην ίδια έξοδο, δρόμος με δύο λωρίδες για κάθε ρεύμα οπότε με βάση την θέση μας στον κόμβο εγώ θα πήγαινα στην δεξιά και αυτός στην αριστερή λωρίδα.

Πλησιάζουμε στην έξοδο και έχω αρχίσει την κόρνα γιατί χωρίς φλας έχει αρχίσει να με κλείνει, δεν παίρνει χαμπάρι μέχρι που πάω δίπλα στο παράθυρο και αρχίζω γκάζιες για να ξυπνήσουν, τρομάζει η γυναίκα του και με κοιτάει και αυτός και του κάνω νόημα με το χε να φύγει και να μπει στη σωστή λωρίδα. Όταν άρχισε να ανοίγεται τότε έφυγα, μέχρι τότε και πιστεύω και όταν έφυγα ήταν σαν χάνος και δεν κατάλαβε ποτέ τι έγινε και γιατί κορναρω.

Το πιστεύω οτι οι Έλληνες δεν έχουν ιδέα πως λειτουργούν οι κόμβοι

και τι σχεση εχει με το παραπανω?

καλησπερα παιδια προχθες το βραδυ ειχα σταματησει με το αμαξι στην ακρη να κανω ενα τσιγαρο εκεινη την στιγμη ετυχε να περναει ενα περιπολικο αρχισε να με ρωταει γτ εχω σταματησει εκει μεσα στην νυχτα μου ζητησε τα χαρτια μου και μου εκανε και ελγχο επανω μου και στο αυτοκινητο.1ον εχουν δικαιωμα να μου ψαξουν το αυτοκινητο χωρις καποιο ενταλμα;; 2ον Καθως τελειωσαν τον ελεγχο και φυσικα ηταν ολα ενταξει με σημειωσε σε ενα βιβλιο και μ λεει οτι απλος σημειωνουν οτι μ εκαναν ελεγχο αυτο φαινετε πουθενα σαν ιστορικο μετα στην τροχαια γθα εμενα εαν γνωριζει καποιος ας μου πει να ξερω

εννοειται μπορουν να ψαξουν χωρις ενταλμα...να δουν αν εχεις ιατρεια,ρεζερβες αν εχεις τιποτα περιεργα κτλπ...απλος ελεγχος ειναι!αυτο με το μπλοκακι δεν το ξερω αλλα δεν νμζ κιολας...

Δημοσ.

Εγω πολυ παλαια σε αντιστοιχη περιπτωση ειχα παει για τσιγαρο σε κατι στενα ψιλο ερημα στο γερακα βορεια. Ξαφνικα βλεπω στη μεση του δρομου εναν με στολη μαυρη και κουκουλα μονο τα ματια φαινονταν οπως οι διαρρηκτες στις ταινιες. Στριβω απο την αλλη γιατι μου φανηκε περιεργος. Δεν υπηρχε ψυχη στο δρομο ουτε ειχε περιπολικο τιποτα. Μετα απο λιγο ξαναπερασα μπας και εφευγε για να πηγαινα σε μια αλανα για τσιγαρο να αραξω.ομως οταν πηγα τον ειδα μεσα στο σκοταδι να ειχε κρυφτει και να ερχοταν σιγα σιγα προς τα εμενα. Περιμενα 2-3 λεπτα να πλησιασει και εφυγα. Την επομενη μερα με πηραν απο τμημα να με ρωτησουν γιατι δε σταματησα σε σημα αστυνομικου. Γενικα βαρεθηκε και το εκλεισε αλλα δε πειστηκε η δεν παραδεχτηκε. Δλδ οταν του ειπα οτι ειδα εναν με κουκουλα μονο του στη μεση του πουθενα μου λεει "αν φοραγε κουκουλα ειναι δικο μου θεμα κτλ"

Δεν υπαρχει λογος να ανησυχείς εκτος αν κρυβειε κατι. Αυτα ειναι συνηθισμενα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...