zante dialyma Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Mην ασχολείσαι λέει ο άλλος αν δεις να στο κλέβουν... Ούτε ένα τηλέφωνο την αστυνομία και μια φωνή να μη βάλουμε δηλαδή; Φίλε, ειμαι σαφής σε αυτο που έγραψα, η ασφάλεια σου πανω απο την ασφάλεια του αυτοκινήτου γιατι πέραν της δικης σου αυτοσυγκρατησης, κατι ή καποιος αλλος σε αυτην την χώρα δεν θα σε σώσει ούτε θα σε δικαιωσει.,παρατήρησα οτι ο ts πέραν απο το να θετει ενα πρακτικό ζήτημα, εχει ψιλό φρικάρει , οποτε πέραν των πρακτικων συμβουλων, του έθεσα και μια ιεραρχία σκέψεων, να το πω ετσι.
mp123 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 παρε σκυλο βαλτον μεσα στο αυτοκινητο η να κοβει βολτες γυρο απο αυτο. βαλε εγκατασταση οταν παει καποιος να το ακουμπισει να τον χτυπανε 440 volt. βαλτε βαρδιες να φυλατε το αυτοκινητο οικογενειακος. πλακα κανω.ξερεις ποσες φορες μου εχουν χτυπισει τα αυτοκινητα.ασε.ναυπλιο ξυπναμε το πρωι παμε στο παρκινγκ στο λιμανι να μια χαρακια στην bmw στο καπο.500 ευρω ζημια.σουπερ μαρκετ στο παρκινγκ παμε να παρουμε το captur (ουτε μηνα δεν το ειχα )σπασμενος προφυλακτηρας απο καροτσι .εδω μεχρι γατα μου εχει κοψει ιμαντα δυναμο απο το rx8 . ειναι να μην σου τυχει. αμαξια ειναι στον δρομο ειναι.δεν θα ειμαστε καραουλι να τα φυλαμε .οτι συναγερμο να βαλεις ωσπου να χτυπησει να κατεβεις να το δεις εγινε η ζημια. καλητερα να το κλεψουν να παρω την αποζημιωση παρα να το βρω σπασμενο. για ολα αυτα και αλλα πολλα δεν ξαναπαιρνω αυτοκινητο πανω απο 14000 ευρω. κορεατικο.ποιος τα κλεβει.κανενας.
elpaso1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Κεντρο δε πηγαινω με το αμαξι. Το εχω στη πυλωτη παρκαρισμενο παντα. Αν και οπως ειπα ξανα πριν λιγο καιρο εκλεψαν ενα σκουτερ στην ιδια πυλωτη και περυσι 2 διαμερισματα. Γενικα χτυπανε αρκετα στον Βυρωνα. Αλλο σημειο που μπορει να εγινε η ζημια ειναι οταν αφησα το αμαξι στην παραλια Καϊαφα στη Ζαχαρω, καθως δεν ειχα οπτικη επαφη και ηταν λιγο απομερα. Με ειχαν προειδοποιησει οτι σε εκεινο το σημειο ανοιγουν αμαξια.. Τωρα δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει να βαφτει η πορτα ξανα. Δε μπορουν απλα να βαλουν καινουριο αφαλο χωρις να κανουν ζημια στην πορτα; Θα παρω και την ασφαλιστικη, αλλα δε νομιζω να με καλυπτει για τετοια μικρη ζημια.. Anytime εχω, δε περιμενω και παππαδες.. Παντως μια ψευτοκαμερα ή ακομα καλυτερα μια συσκευη με αισθητηρα κινησης η οποια να περιστρεφεται αναλογως και να βγαζει φωτογραφια αν το ατομο παραμενει για 10+ δευτερολεπτα, πιστευω ειναι η καλυτερη λυση.. Απο το να βαλω μπαστουνια, gps trackers, κλιψακια σε μπαταριες και καλωδια, που οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω, τα προτεινετε, αλλα ειμαι και εγω σιγουρος οτι δεν τα εχει χρησιμοποιησει ποτε κανεις σας.. Ειναι σκετη ταλαιπωρια και οχι αποτρεπτικα μεσα.. Αποτρεπτικο μεσο ειναι αυτο το οποιο θα αποθαρρυνει τον επιδοξο κλεφτη σχεδον αμεσως απο την προσπαθεια διαρρηξης.
elpaso1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Προτιμω να μου το κλεψουν καθως εχω ασφαλεια κλοπης, παρα να το κανουν πουτ@ν@ το αμαξι και να πληρωνω απο τη τσεπη μου. Δυσκολο να κατανοηθει φιλε μου;
Βασίλης_29 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ασχολείσαι αν θα στο κλέψουν και δεν επεμβαίνεις αν δεις να στο κλεβουνε (στην περιοχή σου κοντά, είχε παρκάρει σε πυλωτή ενα παλικάρι, άκουσε συναγερμό, κατέβηκε και τον φαγανε με καλσνικωφ, η σπείρα πιάστηκε χρόνια μετά και τωρα θα μετεκπαιδευεται στα συνοπτικά σεμινάρια της φυλακής) Μια χαρά ασχολείσαι αν θα στο κλέψουν, οχι θα αφήνουμε τον κάθε μη πω τι να μας κλέψει ή να προκαλεί φθορές στην περιουσία μας. Θα φωνάξεις από μακριά ή θα πλησιάσεις και θα τους φωνάξεις από σχετική απόσταση. Τον Αύγουστο αντιλήφθηκα 1 άτομο που προσπαθούσε να μπει στο υπόγειο του σπιτιού και κλώτσαγε μια λαμαρίνα με την οποία έχουμε κλείσει την είσοδο, του φώναξα από το παράθυρο επάνω τι πάει να κάνει στο σίδερο, ζήτησε συγνώμη και έφυγε. Τώρα στον άλλον με το καλασνικοφ μπορεί να πήγε να τους επιτεθεί, αλλά και πάλι δεν μου λέει κάτι το περιστατικό. Αλίμονο αν αφήνουμε κλεφτρόνια και μένουμε χωρίς να κάνουμε τίποτα.
mynam3 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 κορεατικο.ποιος τα κλεβει.κανενας. Μην ορκιζεσαι
mp123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 λες να μου παρουν τον ταρζαν.αμα χτυπανε τα κορεατικα τι να πω.σικαγο γιναμε.
mynam3 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ προ τετραετίας ένα πρωινό δεν το βρήκα ποτέ στην πυλωτη πάντως, ακόμα το ψάχνει η ασφάλεια.
mp123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 εγω παλι καλα εχω κλειστο παρκινγκ .αμα χτυπανε τα κορεατικα πανε χαλασανε οι κλεφτες.τουλαχιστον αποζημιωση πηρες απο την ασφαλιστικη.
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Οχι απλα τα χτυπανε τα κορεατικα, αλλα καποια μοντελα ειναι αναμεσα στα τοπ των γενικοτερων προτιμησεων τους... 1
mynam3 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 εγω παλι καλα εχω κλειστο παρκινγκ .αμα χτυπανε τα κορεατικα πανε χαλασανε οι κλεφτες.τουλαχιστον αποζημιωση πηρες απο την ασφαλιστικη. μπα τίποτα, ήταν παλιό και δεν το ασφάλισαν για ολική πουθενά. Τα χτυπάνε πολύ, είναι τόσο συνηθισμένα που για κομπίνες είναι ότι πρέπει-δεν χτυπάνε στο μάτι μιας και είναι γεμάτος ο τόπος
kosmasdel Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Οχι απλα τα χτυπανε τα κορεατικα, αλλα καποια μοντελα ειναι αναμεσα στα τοπ των γενικοτερων προτιμησεων τους... Ποια ειναι; Γενικα εχουμε κανενα στατιστικό με τα "αγαπημένα" μοντελα των κλεφτων πλην smart;
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ποια ειναι; Γενικα εχουμε κανενα στατιστικό με τα "αγαπημένα" μοντελα των κλεφτων πλην smart; Επισημα στοιχεια δεν δινονται απο την Ε.Α., αλλα γενικα καποιος που θα κατσει να ασχοληθει μπορει να βρει τα σχετικα νουμερα. Το κανανε εδω: http://www.bloko.gr/2017/01/blog-post_335.html Οπως βλεπεις τα hyundai πχ καμαρωνουν απο την 3η θεση προτιμησεων για το 2016 στην Αττικη (5η για το 2015)., πισω απο τα toyota και τα smart. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 On 10/1/2017 at 7:04 PM, kosmasdel said: Ποια ειναι; Γενικα εχουμε κανενα στατιστικό με τα "αγαπημένα" μοντελα των κλεφτων πλην smart; Update στο ερωτημα σου περι προτιμησης στα κορεατικα. (Ετυχε και διαβασα την σημερινη ειδηση και θυμηθηκα αυτο το ποστ) Συνεληφθησαν 2 "παληκαρια" με εξοπλισμο και ειδικευση στην κλοπη hyundai ΙΧ. http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/synelhfthhsan-kleftes-aytokinhtwn-sthn-argyroupolh.5075077.html 1
webparts Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Στις 26/9/2017 στις 6:46 ΜΜ, papoys1 είπε Μάλλον το άνοιγε και το κλείδωνε με το κλειδί όπως όλοι μας και ποτέ δεν κοιτάμε την κλειδαριά στην πόρτα. Αυτο.Εμενα δε φαινεται καν η κλειδαρια,οχι οτι αν πηγαινε καποιος να το παραβιασει οτι θα εβαζε μετα το κουμπωμα βεβαια.. Στις 30/9/2017 στις 7:12 ΜΜ, mynam3 είπε Εγώ προ τετραετίας ένα πρωινό δεν το βρήκα ποτέ στην πυλωτη πάντως, ακόμα το ψάχνει η ασφάλεια. Χειροτερη "προστασια" απο το παρκαρισμα σε πυλωτη δεν υπαρχει.. Ισα ισα που προστατευεται ο ιδιος ο κλεφτης μεχρι να το ανοιξει.. Εδω σε πυλωτη κλεψαν ολοκληρο το μπροστινο συστημα σε ενα z750 σε 30 λεπτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα