elpaso1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Σημερα το πηγα στο φανοποιειο για να μου βαψουν το προφυλακτηρα μετα απο μικροσυγκρουση που ειχα με ενα αλλο αμαξι. Πριν το παραλαβουν, το κοιταξε μια ματια ο υπευθυνος και βασικα μεσα στο 1ο δευτερολεπτο ειδε παραβιαση της πορτας του οδηγου! Ο αφαλος ειχε χαλασει και δεν εμπαινε το κλειδι μεσα.. Ουτε που ειχα καταλαβει κατι εγω!!Υπολογισε πανω-κατω κοντα στα 400 ευρω για αλλαγη αφαλου + βαψιμο πορτας. Βεβαια δε θα το κανω ακομα, καθως την επομενη ημερα μπορει να μου την ξαναχαλασουν!Το θεμα ειναι τι θα γινοταν εαν καταφερναν να ανοιξουν την πορτα τελικα. Θα βαζαν μπρος και θα εφευγαν; (!!!) Και επισης τι μπορω να κανω για να αποφυγω τετοιες ενεργειες μελλοντικα.. Καποια καμερα μεσα στο αμαξι, καποιος αλλος μηχανισμος; Παρακαλω βοηθεια!
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Συναγερμος , gps και ασφαλεια κλοπης. Αν πεσεις σε... επαγγελματια δεν γλυτωνει αλλα μπορεις να το εντοπισεις με το gps (καλα κρυμενο στο αμαξι) Κλεφτρονια φευγουν μολις ακουστει συναγερμος .
4saken Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Καποιοι αφαλοι επισκευαζονται δεν χρειαζονται αλλαγη, παιζει ρολο φυσικα και το μεγεθος της ζημας.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Αν εισαι κοντα πηγαινε σε αυτον http://www.o-pythagoras.gr/ 1
agamoi-thytai Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Σημερα το πηγα στο φανοποιειο για να μου βαψουν το προφυλακτηρα μετα απο μικροσυγκρουση που ειχα με ενα αλλο αμαξι. Πριν το παραλαβουν, το κοιταξε μια ματια ο υπευθυνος και βασικα μεσα στο 1ο δευτερολεπτο ειδε παραβιαση της πορτας του οδηγου! Ο αφαλος ειχε χαλασει και δεν εμπαινε το κλειδι μεσα.. Ουτε που ειχα καταλαβει κατι εγω!! Υπολογισε πανω-κατω κοντα στα 400 ευρω για αλλαγη αφαλου + βαψιμο πορτας. Βεβαια δε θα το κανω ακομα, καθως την επομενη ημερα μπορει να μου την ξαναχαλασουν! Το θεμα ειναι τι θα γινοταν εαν καταφερναν να ανοιξουν την πορτα τελικα. Θα βαζαν μπρος και θα εφευγαν; (!!!) Και επισης τι μπορω να κανω για να αποφυγω τετοιες ενεργειες μελλοντικα.. Καποια καμερα μεσα στο αμαξι, καποιος αλλος μηχανισμος; Παρακαλω βοηθεια! Πως δεν το είδες εσυ ;Δεν είναι παράξενο ; Μήπως αυτό έγινε εκεί ;
papoys1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μάλλον το άνοιγε και το κλείδωνε με το κλειδί όπως όλοι μας και ποτέ δεν κοιτάμε την κλειδαριά στην πόρτα. Για να τον βάλουν μπροστά είναι δύσκολο γιατί πλέον όλα τα αυτοκίνητα έχουν ιμομπιλάιζερ και χωρίς κλειδί δεν παίρνουν μπροστά όπως παλιά που τα έβαζαν με τα καλώδια. Τώρα μόνο στις ταινίες τα βάζουν έτσι. Εάν είναι επαγγελματίες βέβαια όλα μπορούν να γίνουν αλλά σε αυτοκίνητα αξίας. Σε παλαιότερα δεν αξίζει τον κόπο να κάνεις τζάμπα έξοδα. 1
elpaso1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Πως δεν το είδες εσυ ; Δεν είναι παράξενο ; Μήπως αυτό έγινε εκεί ; Δεν το ειδα, αφου δε χρησιμοποιω το κλειδι για να ανοιξω/κλεισω το αμαξι. Απλα παταω το κουμπι και κλειδωνει/κεκλειδωνει. Επισης πραγματικα ειναι λεπτομερεια. Εχει ενα μικρο βαθουλωμα το χερουλι, ποτε δε κοιταω σε εκεινο το σημειο. Δεν εγινε εκει, καθως τωρα πηγαινω το αμαξι πρωτη φορα. για τι αμαξι μιλαμε. Ford Focus 1000αρι το καινουριο. Συναγερμος , gps και ασφαλεια κλοπης. Οταν λες ασφαλεια κλοπης; Εχω βαλει στην ασφαλεια μου μερικη και ολικη κλοπη. Θα μου καλυψουν τη ζημια;
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Οταν λες ασφαλεια κλοπης; Εχω βαλει στην ασφαλεια μου μερικη και ολικη κλοπη. Θα μου καλυψουν τη ζημια; Οχι αυτη θα στην καλυπτε μονο μικτη ασφαλεια μονο αλλα συνηθως εχουν απαλλαγη τα πρωτα 300-400 ευρω οποτε δεν θα επερνες τιποτα .
mp123 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 δεν χτυπησε ο συναγερμος οταν παραβιαστικε η κλειδαρια.παραξενο .μπας ηταν ετσι απο καινουργιο που δεν το ειχες προσεξει. στα καινουργια αυτοκινητα οταν ειναι στην αποθηκη βγαζουν την μπαταρια.ανοιγουν την πορτα με κλειδι.δοκιμασε με τον συναγερμο οπλησμενο να βαλεις αλλο κλειδι.λογικα θα χτυπησει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 δεν χτυπησε ο συναγερμος οταν παραβιαστικε η κλειδαρια.παραξενο .μπας ηταν ετσι απο καινουργιο που δεν το ειχες προσεξει. στα καινουργια αυτοκινητα οταν ειναι στην αποθηκη βγαζουν την μπαταρια.ανοιγουν την πορτα με κλειδι.δοκιμασε με τον συναγερμο οπλησμενο να βαλεις αλλο κλειδι.λογικα θα χτυπησει. Γραφει ο TS οτι ειχε στραβωσει ο αφαλος και δεν εμπαινε κλειδιι .Αρα και αυτος που τυχον προσπαθησε να το ξεκλειδωσει δεν τα καταφερε .Δεν ξερουμε και αν ειχε συναγερμο το αμαξι αλλα και να ειχε ακομα και να ξεκλειδωσε η πορτα αν δεν ανοιξε δεν νομιζω να χτυπαγε ο συναγερμος . Το τελευταιο με επιφυλαξη.
stamatisj1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=CMgNpv-wJb4 2
dollyyy19 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 για να βρεις το οχημα στην θεση του,βρεξει χιονισει,βαζεις εναν κρυφο διακοπτη στην αντλια και εναν στην μιζα.εγω βγαζω και την μπαταρια του οχηματος,και τον συναγερμο τον εχω σε μια μικρη απο ups.εννοειται οτι δεν αφηνεις μεσα τπτ που να προκαλει.κοιμασάι σαν πουλακι.προσωπικα, υπαρχουν φορες που και εγω δεν μπορω να τα ξεκινησω σβελτα. 1
thant Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκίμασε το παρακάτω και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... https://www.youtube.com/watch?v=CCl_KxGLgOA 4
m32s Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Για την ιστορία, το immobilizer το παρακάμπτουν μπριζώνοντας την OBD με δικό τους μηχάνημα ή και αλλάζοντας την πλακέτα με δική τους που την κουμπώνουν στη θέση της κανονκής. Όπως καταλαβαίνες, μπορείς να μπλοκάρεις την πρόσβαση στην OBD και στην πλακέτα του immobilizer με πατέντες. Όσες πατέντες δικές σου τόσο καλύτερα. Τέλος επειδή τον αφαλό της κλειδαριάς τον παραβιάζουν είτε με πασπαρτού είτε με τρυπάνι, μπορείς να τον καταργήσεις με τυφλό καπάκι στη θέση του (το εξάρτημα από τις πίσω πόρτες) και να ξεκλειδώνεις με τηλεχειρισμό. Βέβαια αυτό το τελευταίο είναι μόνο για τις πόρτες της καμπίνας και έχει μειονεκτήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα