Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι εύκολο είναι και όλες οι βίδες και τα καλώδια παρέχονται στα κουτιά και τις μητρικές. Τελικά θα πας για την 1060; Δεν έγινε μεγάλη υπέρβαση του μπάτζετ και αξίζει τα λεφτά της.

Το λοιπον. Δυστυχως οχι γιατι πηγα σε ακριβοτερο μονιτορ και πληκτρολογιο. Το pc δεν ειναι για δικη μου χρηση. Ομως κατεληξα οτι η παρουσα συνθεση θα με καλυψει. Δηλαδη τον αδερφο μου, για τον οποιον το φτιαχνω. Οποτε εμεινα στη 1050 Ti. Αυριο αναμενω και τα τελευταια εξαρτηματα και ξεκινω συναρμολογηση. Σε υπερευχαριστω για τη βοηθεια σου και ολους τους υπολοιπους. Θα ανοιξω νεο τοπικ γιατι τωρα θα παω και σε αγορα φορητου για δικη μου χρηση. Η βοηθεια σου μου ειναι πολυτιμη!

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι ακομα. Εχω σχεδον τελειωσει με το στησιμο αλλα εχω μια απορια. Το κουτι εχει ενα καλωδιο δικο του το οποιο ειναι 4pin για συνδεση με τροφοδοσια. Στο site της Aerocool  ομως τονιζει να μη το συνδεσω στο τροφοδοτικο. Γνωριζουμε τι ειναι αυτο?

Δημοσ.

Ποιο κουτί πήρες γιατί το θέμα έχει γίνει μπάχαλο.

Βάλτε και έναν τίτλο σε κάθε λινκ να καταλαβαίνουμε για ποιο προιόν μιλάει .... 

Δημοσ.

Ποιο κουτί πήρες γιατί το θέμα έχει γίνει μπάχαλο.

Βάλτε και έναν τίτλο σε κάθε λινκ να καταλαβαίνουμε για ποιο προιόν μιλάει .... 

Aerocool aero 500 (window)

Δημοσ.

Αυτό το καλώδιο που καταλήγει; Στο κουτί, σε ανεμιστήρα, που;

Στο κουτί. Στην πλακέτα που έχει το power button, και τα υπόλοιπα κουμπιά. Το κουτί υποστηρίζει προαιρετικά, έξτρα ανεμιστήρες και έλεγχο της ταχύτητας τους από έναν διακόπτη που έχει μπροστά. Υποψιάζομαι ότι με αυτό εχει να κανει το καλώδιο αυτο, αλλά δεν προσδιορίζεται τίποτα συγκεκριμένο σχετικά, στο manual ή στο site της Aerocool για να ξέρω σίγουρα.

Δημοσ.

Αρχικά το κουτί σου έχει fan controller. Το καλώδιο που δείχνεις εσύ στην φώτο δεν είναι το ίδιο που έχει στο site της aerocool ( http://prntscr.com/gxnoqh ). Αυτό στο site της aerocool αναφέρεται στο 4-pin Molulex (όπως και αν γράφεται :P) το οποίο συνδέεται με τον ανεμιστήρα και μπορείς να το συνδέσεις το στο τροφοδοτικό για να λειτουργεί ο ανεμιστήρας στο 100% και από το οποίο παίρνει ρεύμα. Υπάρχει και ένα άλλο ανταπτοράκι στο καλώδιο που δείχνει το οποίο είναι 4-pin αλλά δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο. Το συγκεκριμένο το συνδέεις πάνω σε fan controller ή σε fan header της μητρικής και σου επιτρέπει το έλεγχο του ανεμιστήρα.

Απλώς ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, ΘΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ Η ΤΟ ΕΝΑ Η ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΥΠΟΔΟΧΗ!!!!

Αυτό που δείχνεις εσύ είναι το καλώδιο το οποίο τροφοδοτεί το fan controller του κουτιού σου και το οποίο συνδέεις πάνω στο τροφοδοτικό. Στην συνέχεια συνδέεις το ανεμιστηράκι πάνω στον fan contoller ΜΟΝΟ, ώστε να μπορείς να το ελέγχεις.

Αν θες πριν κάνεις κάποια κίνηση περίμενε να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος μήπως και κάνω κάποιο λάθος.

Αν χρειαστείς και τίποτα άλλο ρώτα!! :)

• Like 1
Δημοσ.

Αρχικά το κουτί σου έχει fan controller. Το καλώδιο που δείχνεις εσύ στην φώτο δεν είναι το ίδιο που έχει στο site της aerocool ( http://prntscr.com/gxnoqh ). Αυτό στο site της aerocool αναφέρεται στο 4-pin Molulex (όπως και αν γράφεται :P) το οποίο συνδέεται με τον ανεμιστήρα και μπορείς να το συνδέσεις το στο τροφοδοτικό για να λειτουργεί ο ανεμιστήρας στο 100% και από το οποίο παίρνει ρεύμα. Υπάρχει και ένα άλλο ανταπτοράκι στο καλώδιο που δείχνει το οποίο είναι 4-pin αλλά δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο. Το συγκεκριμένο το συνδέεις πάνω σε fan controller ή σε fan header της μητρικής και σου επιτρέπει το έλεγχο του ανεμιστήρα.

Απλώς ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, ΘΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ Η ΤΟ ΕΝΑ Η ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΥΠΟΔΟΧΗ!!!!

Αυτό που δείχνεις εσύ είναι το καλώδιο το οποίο τροφοδοτεί το fan controller του κουτιού σου και το οποίο συνδέεις πάνω στο τροφοδοτικό. Στην συνέχεια συνδέεις το ανεμιστηράκι πάνω στον fan contoller ΜΟΝΟ, ώστε να μπορείς να το ελέγχεις.

Αν θες πριν κάνεις κάποια κίνηση περίμενε να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος μήπως και κάνω κάποιο λάθος.

Αν χρειαστείς και τίποτα άλλο ρώτα!! :)

Ολα αυτα ομως ειναι αν προσθεσω εξτρα ανεμιστηρες, ετσι? Το pc ειναι ετοιμο ηδη και τρεχει κανονικοτατα. Το κουτι εχει εναν built-in ανεμιστηρα, ο οποιος ειναι συνδεδεμενος στη μητρικη, χωρις περεταιρω δυνατοτητα ελεγχου. Τα καλωδια για τα οποια συζηταμε, ειναι λογικα σε περιπτωση που θελω να βαλω κι αλλους ανεμιστηρες στο κουτι και να τους ελεγχω με τα διακοπτακια που εχει το κουτι προαιρετικα. Σωστα? (Επισης, το καλωδιο που μου εδειξες κι εσυ απο το site της Aerocool δε μπορω να καταλαβω ποιο ειναι. Δεν εχει τετοιο μεσα το κουτι)

Δημοσ.

Το καλώδιο που σε έδειξα ανοίκει σε ανεμιστήρα και όχι στο κουτί, δηλαδή υπάρχουν ανεμιστήρες που έχουν 3-4pin για σύνδεση σε fan controller ή σε mobo fan header και έχουν και επιπλέον 4pin molex για σύνδεση κατευθείαν πάνω στο τροφοδοτικό, με την διάταξη της φωτογραφίας. Απλά τον ανεμιστήρα τον συνδέεις είτε με το ένα είτε με το άλλο.
Όσο για το fan contoller σου μπορείς να συνδέσεις ανεμιστήρες για να τους ελέγχεις, αλλά θα πρέπει να αγοράσεις έξτρα ανεμιστήρες. Τώρα για αυτόν τον έναν που έχεις υποθέτω πως μπορείς να τον συνδέσεις στο fan contoller από την στιγμή που είναι case fan και όχι για την cpu. Απλώς ότι συνδέσεις/αλλαγές κάνεις ο υπολογιστής πρέπει να είναι κλειστός.
Το καλώδιο που δείχνεις εσύ στην φοτο είναι η τροφοδοσία του fan contoller που με την σειρά του τροφοδοτεί τους ανεμιστήρες που έχεις συνδέσει πάνω του και συνδέεται στο τροφοδοτικό. Αν δεν χρησιμοποιείς τον fan controller μην το συνδέσεις το καλώδιο αυτό.
Ελπίζω να σε κάλυψα και να μην σε μπέρδεψα περισσότερο. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...