ZELOMOTH Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδη ειναι στα 12 περιπου ευρω 1 gb καινουργια και κανα 20αρι η 2gb ,καλυτερα κοιταξε εδω στα μεταχειρισμενα που με κανα 10ρικο το πολυ θα βρεις 2αρα... Απλα κοιτα αυτη που υπαρχει ηδη στο pc τι μαρκα ειναι ωστε να βρεις καποια παρομοια για πιο σιγουρη συμβατοτητα... Και αν τυχον εχεις 667 mhz να ξερεις οτι και 800αρα να παρεις, θα παιζει παντα στα mhz της πιο αργης...(667 δηλαδη..)
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν είναι προφανές ποιο ακριβώς έχεις, αλλά αν είναι desktop είναι μάλλον BTX με SFF τροφοδοτικό.
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν είναι προφανές ποιο ακριβώς έχεις, αλλά αν είναι desktop είναι μάλλον BTX με SFF τροφοδοτικό. Αυτο φοβομουν κι εγω αλλα αυτα δεν εχουν συνηθως κι αλλες υποδοχες εκτος της κλασσικης 24πινη κτλ?
vkalfa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδη ειναι στα 12 περιπου ευρω 1 gb καινουργια και κανα 20αρι η 2gb ,καλυτερα κοιταξε εδω στα μεταχειρισμενα που με κανα 10ρικο το πολυ θα βρεις 2αρα... Απλα κοιτα αυτη που υπαρχει ηδη στο pc τι μαρκα ειναι ωστε να βρεις καποια παρομοια για πιο σιγουρη συμβατοτητα... Και αν τυχον εχεις 667 mhz να ξερεις οτι και 800αρα να παρεις, θα παιζει παντα στα mhz της πιο αργης...(667 δηλαδη..) αυτη εδω φοραει Ramaxel 1GB 1Rx8 PC2-6400U-666 Memory RAM for Desktop Αυτο φοβομουν κι εγω αλλα αυτα δεν εχουν συνηθως κι αλλες υποδοχες εκτος της κλασσικης 24πινη κτλ? δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μην ταιριαζει καποιο απο αυτα που μου ειπες?
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτο φοβομουν κι εγω αλλα αυτα δεν εχουν συνηθως κι αλλες υποδοχες εκτος της κλασσικης 24πινη κτλ?Όχι απαραίτητα, αλλά να βρει SFF τροφοδοτικό εκτός ebay δεν το βλέπω.
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι απαραίτητα, αλλά να βρει SFF τροφοδοτικό εκτός ebay δεν το βλέπω. Ναι δεν εχεις κι αδικο... Φιλε TS, απλα βγαλε το παλιο και κοιτα να το συγκρινεις με κανα αλλο αν εχεις δικο σου η΄και στο ιντερνετ...Αν εχει το ιδιο σχημα τοτε οκ...
vkalfa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι δεν εχεις κι αδικο... Φιλε TS, απλα βγαλε το παλιο και κοιτα να το συγκρινεις με κανα αλλο αν εχεις δικο σου η΄και στο ιντερνετ...Αν εχει το ιδιο σχημα τοτε οκ... μου εδωσε ενας φιλος ενα δικο του που εγραφε ATX και εχουν το ιδιο ακριβως μεγεθος
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Τοτε προχωρας αφοβα! Αφου ειδες και 24πινα κτλ ολα οκ! 1
vkalfa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια σας..καλο βραδυ ευχομαι 1
vkalfa Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπερα σας..αν παρω μια μνημη λετε να εχω προβλημα συγχρονισμου?η καλυτερα να παρω ενα ζευγαρι απο μνημες?
vkalfa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 καλησπερα σας..τελικα πηρα τροφοδοτικο το εγκατεστησα ολα οκ..το προβλημα μου τωρα ειναι οτι δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ ενσυρματα με το καλωδιο Ethernet..παω στην διαχειριση συσκευων και δεν μου βγαζει κανεναν προσαρμογεα δικτυου..τι μπορει να συνεβη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα