Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω το συστημα της υπογραφης μου και ενω σε πολλα παιχνιδια δεν εχω θεμα στο PUBG εχω frame drops.Με το msi afterburner βλεπω οτι οταν εχω framedrops πεφτει και το Gpu usage απ το 99% στο 70% μπορει και πιο κατω μερικες φορες.Ξερω οτι το παιχνιδι εχει θεματα αλλα γιατι να πεφτει το gpu usage.Σε unigine heaven εχω το score στην εικονα με +40Mhz clock +400Memory.Στον πινακα ελεγχου της nVidia εχω βαλει στο PUBG μεγιστες επιδοσεις

Δημοσ.

Δε πα να έχεις [email protected] και 1080Ti, όταν το πιάνει η μ@λ@κί@ πέφτουν σε όλους τα fps serverside και δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Συμβαίνει ειδικά αν υπάρχει πολύς κόσμος γύρω απο Yasnaya,Venice κλπ. Βάλε το View distance στο low γιατί επιβαρύνει κάπως τον 3770.

• Like 1
Δημοσ.

Μα τον cpu δεν τον εχω δει πανω απο 60%.ουτε πυρηνα πανω απο 85%...Το ξερω οτι δεν ειναι optimized αδου ειναι early access αλλα δεν ξερω γιατι πεφτει το gpu usage.νομιζω ο επεξεργαστης αντεχει.αλλαξα τον 2500k γιατι ειχα θεματα λογω 4c/4t και σε αλλα games αλλα μ αυτον ολα τρεχουν πολυ καλα...μονο σ αυτο εχω θεμα αλλα απ οτι εχω καταλαβει λιγο πολυ ολοι εχουν

Δημοσ.

Γενικά το game έχει αρκετά θεματάκια. Για την ραμ που είπαν τα παιδιά είσαι οριακά. Δες πόσο ραμ χρησιμοποιεί το σύστημα όταν παίζεις και γενικά προσπάθησε να μην έχεις τίποτα άλλο ανοιχτό κατά την διάρκεια του παιχνιδιού

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...