postada Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 θα ηθελα τη γνωμη σας για αγορα νεου κινητου εχω το lg 4 και θα ηθελα καποιο καλυτερο εχω σκεφτει τα lg6 - Samsung s8 - iPhone 7+ γενικα ομως προτιμαω android δεν παιζω παιχνιδια θελω να ειναι γρηγορο να εχει καλη φωτογραφια
Neg Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Samsung S8 ή iPhone. Αν τα οικονομικά σου στο επιτρέπουν, αγόρασε το iPhone αλλά κοίτα το 8 Plus μιας και δεν έχει μεγάλη διαφορά τιμής από το 7 plus, αν από την άλλη θες κάτι πιο προσιτό οικονομικά που να τρέχει Android τότε δαγκωτό το S8.
saruman123 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 θα ηθελα τη γνωμη σας για αγορα νεου κινητου εχω το lg 4 και θα ηθελα καποιο καλυτερο εχω σκεφτει τα lg6 - Samsung s8 - iPhone 7+ γενικα ομως προτιμαω android δεν παιζω παιχνιδια θελω να ειναι γρηγορο να εχει καλη φωτογραφιαΑνάλογα τα οικονομικά σου και τι ζητάς.S8 που είναι και πιο καινούργιο ή G6 για πιο οικονομική λύση.
evkar Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 θα συμφωνήσω S8 ή μηλόφωνο8 ,αν το αντέχεις οικονομικά . Αλλιώς υπάρχουν και πολύ καλές mid range λύσεις στα 350-400 ευρώνια,κυρίως από Huawei.
postada Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 πιστευω θα καταληξω σε καποιο της Samsung s7+,s8,s8+ ειναι απο οτι βλεπω φοβερα κινητα την οθονη 18.9 δεν μπορω λιγο να χωνεψω αλλα φαινονται τα καλυτερα τα μηλοφωνα δεν τα γουσταρω με το android κανεις οτι θες!ευχαριστω για τις αποψεις
Neg Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 πιστευω θα καταληξω σε καποιο της Samsung s7+,s8,s8+ ειναι απο οτι βλεπω φοβερα κινητα την οθονη 18.9 δεν μπορω λιγο να χωνεψω αλλα φαινονται τα καλυτερα τα μηλοφωνα δεν τα γουσταρω με το android κανεις οτι θες!ευχαριστω για τις αποψεις Άντε τότε καλορίζικο.
Fulgore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Και το htc u11 έχει φοβερή κάμερα αν δεν βολεύεται την νέα αναλογία οθονης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα