Wutman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 έφτιαξα ενα pc για την κοπέλα μου και θέλω να της βάλω windows 10 κάνοντας το πρώτο boot. το θέμα είναι ότι δεν θα πληρώσω για να βάλω official. υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να μν έχω πρόβλημα από την Microsoft ?
agamoi-thytai Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 έφτιαξα ενα pc για την κοπέλα μου και θέλω να της βάλω windows 10 κάνοντας το πρώτο boot. το θέμα είναι ότι δεν θα πληρώσω για να βάλω official. υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να μν έχω πρόβλημα από την Microsoft ? Όχι.
Wutman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 τι να σας πω εγω εγω official οι φιλοι μου fake τα ιδια ακριβως κανουμε. δεν εχω καταλαβει ποια η διαφορα. γι αυτο θα ηθελα καποιος γνωστης να μ πει
micos000 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 έφτιαξα ενα pc για την κοπέλα μου και θέλω να της βάλω windows 10 κάνοντας το πρώτο boot. το θέμα είναι ότι δεν θα πληρώσω για να βάλω official. υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να μν έχω πρόβλημα από την Microsoft ? Πρόβλημα δεν θα έχεις. Τον τρόπο όμως δε θα στον πούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα