Προς το περιεχόμενο

Paragon NTFS for Mac High Sierra

Simos805

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι φάση?? Εγώ έκανα και καθαρή εγκατάσταση κιόλας το high sierra... Να σε ρωτήσω, ξέρεις αν ο σκληρός σου δίσκος (αυτός στον οποίο έχεις το macOS) είναι σε APFS?

4JGc5sW.png
Τι να πω........ Το έκανα εγκατάσταση από καθαρή εγκατάσταση του High Sierra στην οποία μάλιστα δεν είχα εγκαταστήσει και κανένα πρόγραμμα ήταν τελείως pure δηλαδή...

Το μόνο «περίεργο» που θυμάμαι είναι ότι κατά την εγκατάσταση μου εμφάνισε ένα μήνυμα, δεν θυμάμαι ακριβώς τι έλεγε αλλά έλεγε σε φάση «απορρήφθηκε η ενεργοποίηση των τάδε επεκτάσεων για να τις ενεργοποιήσετε πηγαίνετε στις ρυθμίσεις απορρήτου» και εγώ πήγα εκεί στις ρυθμίσρις αλλά δεν βρήκα τίποτα σχετικό με το paragon. Επίσης το έκανα unistall και κανά install αλλά τίποτα και την δεύτερη φορά δεν εμφάνισε αυτό το μήνυμα...

Περιμένω να μου απαντήσουν από την υποστήρηξη....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλαράκο από ότι βλέπεις έχει περίπου μια βδομάδα που το πέρασα...
Κ εγώ clean install έκανα(format) όλα από την αρχή!!!
Το έχω σαν αρχή μια φορά το χρόνο ένα φορματ αλλά κατά την διάρκεια του χρόνου τα έχω όλα ή σε σκληρό δίσκο ή στο σύννεφο...
Ελπίζω να βγάλεις άκρη....

• Like 1

Παιδιά επιτέλους το βρήκα!!!! Ήταν τρομερά απλό αλλά δεν το είχα δει.. Έπρεπε να πατήσω το κουμπί "Επιτρέπεται" σε μια επιλογή που είχε εμφανίσει στις ρυθμίσεις ασφαλείας και απορρήτου...!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...