Προς το περιεχόμενο

Paragon NTFS for Mac High Sierra

Simos805

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα, έχω ένα αρκετά σοβαρό θέμα. Έκανα χθες βράδυ καθαρή εγκατάσταση το macOS High Sierra, κάνοντας πρώτα φορματ τον SSD του iMac μου σε APFS. Πολύ καλό το High Sierra όμως έχω ένα τεράστιο πρόβλημα!!

Αγόρασα χθες το Paragon NTFS for Mac 15, το οποίο λέει ότι έχει και υποστήρηξη για το High Sierra. Το έκανα εγκατάσταση κανονικά, έκανα και επανεκκίνηση μετά, αλλά δεν μπορεί να κάνει mount κανένα μέσω αποθήκευσης σε NTFS. Δοκίμασα και να κάνω erase ένα στικάκι σε NTFS μέσω του NTFS for Mac και μετά δεν μπορούσε να το κάνει Mount. Έβγαζε "failed to mount volume......".

Το αστείο είναι πως δοκίμασα να περάσω κρακαρισμένη την ίδια έκδοση σε άλλο macbook pro (τρέχει high sierra και αυτό) και είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?? Με το support τους δεν βγάζω άκρη και το χειρότερο είναι πως έδωσα 20€ για κάτι που δεν λειτουργεί!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω κάνει ακόμα την αναβάθμιση αλλά η υποστήριξη για NTFS σε High Sierra δεν δουλεύει πλέον μέσω manual entry σε fstab ?

-- https://techsviewer.com/write-ntfs-drives-macos-high-sierra/

Δεν έχω κάνει ακόμα την αναβάθμιση αλλά η υποστήριξη για NTFS σε High Sierra δεν δουλεύει πλέον μέσω manual entry σε fstab ?

-- https://techsviewer.com/write-ntfs-drives-macos-high-sierra/

Αυτό όμως πρέπει να το κάνω για κάθε drive ξεχωριστά. Εγώ θέλω να έχει native ntfs support ώστε πχ όταν μου φέρνουν ένα σκληρό μορφής NTFS να τον διαβάζει κατευθείαν.

Επί της ουσίας native NTFS είναι μέσω του driver της apple απλά είναι λίγο..... τύπου lame NTFS support....(για read/write σε NTFS) χωρίς 3rd party drivers.

Ρε παιδιά υπάρχει κάποια υποστήρηξη να απευθυνθώ?? Δεν έχω καταφέρει να το κανω να δουλέψει..

κανε λογαριασμο και επικοινωνησε μαζι τους

https://my.paragon-software.com/#/login

ανοιξε ticket

κανε λογαριασμο και επικοινωνησε μαζι τους

https://my.paragon-software.com/#/login

ανοιξε ticket

Δεν έχει καν επιλογή για υποστήρηξη για την έκδοση 15....

post-227980-0-22300000-1506634053_thumb.png

Απλά πληροφοριακά, μόλις έκανα αναβάθμιση σε ένα Macbook pro στο High Sierra και στο οποίο εξακολουθώ να χρησιμοποιώ entries στο /etc/fstab με δίσκους σε NTFS χωρίς πρόβλημα.

πανω αριστερα στα προιοντα σου εχεις κανει register την εκδοση 15;

Επισης εχεις 3 ενημερωσεις, μηπως εκει παιζει κατι; Εγω οταν εκανα λογαριασμο περασα το s.n της 15 απευθειας. 

πανω αριστερα στα προιοντα σου εχεις κανει register την εκδοση 15;

Επισης εχεις 3 ενημερωσεις, μηπως εκει παιζει κατι; Εγω οταν εκανα λογαριασμο περασα το s.n της 15 απευθειας. 

Έστειλα στο support από την εφαρμογή τελικά αλλά ακόμα δεν μου έχουν απαντήσει. Στις αναβαθμίσεις μου έχει αυτό, δεν μου έχει κάποια ενημέρωση απλά να αγοράσω άλλο ένα πρόγραμμα αν θέλω.

Επίσης στην υποστήρξη στο site λέει να δοκιμάσω να τρέχω αυτές τις δυο εντολές, όταν τις τρέχω όμως μου βγάζει ότι απέτυχε.

post-227980-0-73922600-1506703978_thumb.png

post-227980-0-15267900-1506704188_thumb.png

post-227980-0-73676800-1506704196_thumb.png

Και σε μένα δουλεύει κανονικά το 15 σε high Sierra!!!

Τι φάση?? Εγώ έκανα και καθαρή εγκατάσταση κιόλας το high sierra... Να σε ρωτήσω, ξέρεις αν ο σκληρός σου δίσκος (αυτός στον οποίο έχεις το macOS) είναι σε APFS?

Τι φάση?? Εγώ έκανα και καθαρή εγκατάσταση κιόλας το high sierra... Να σε ρωτήσω, ξέρεις αν ο σκληρός σου δίσκος (αυτός στον οποίο έχεις το macOS) είναι σε APFS?

4JGc5sW.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...