Προς το περιεχόμενο

Λαμπτήρας LED Philips E27 8-60W 2,10€ [RE-RELOADED]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω οι 13,5watt του Καυκά τι διαφορά έχουν από τις Philips που έχει ο Κωτσόβολος και άλλα καταστήματα με ακριβότερες τιμές πέρα από την διαφορετική συσκευασία και το μισό watt υψηλότερης κατανάλωσης.

post-52872-0-32060700-1506815616_thumb.jpg

post-52872-0-78912900-1506815714_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω οι 13,5watt του Καυκά τι διαφορά έχουν από τις Philips που έχει ο Κωτσόβολος και άλλα καταστήματα με ακριβότερες τιμές πέρα από την διαφορετική συσκευασία και το μισό watt υψηλότερης κατανάλωσης.

Κ εγω αυτο σκεφτομαι.

Εγινε τεραστιο θεμα πιστευω λες και ειναι η σουπερ προσφορα.

Πιο πολυ η διαφημιση που πηρε ο καυκας...

Τεσπα.

• Moderators
Δημοσ.

τελείωσε η προσφορά ? μου το βγάζει στα 3 ευρώ όταν το βαζω καλάθι.

Οχι μονο τελειωσε αλλα ανεβασε την αρχικη κατα πολυ

Τιμή eshop (Με ΦΠΑ): 5,39 €3,78 €

Εβαλα τελος στον τιτλο

Πιο πιθανο σεναριο βλεπω να ηταν λαθος η τιμη που ειχαν βαλει. Δεν εχω δει να εχει τοσο καλες τιμες σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Περασα προχθες τυχαια εξω απο ενα υποκαταστημα του, σταματημενος στο φαναρι 1 λεπτο, αλλα παρολα αυτα δεν σταματησα να παρω μία αν και το σκεφτηκα για λιγο, μιας και εχω τοσες LED που θα πηγαιναν χαμενα και τα 2.10€, θα εμενε σε καμια κουτα.

Δημοσ.

Οχι μονο τελειωσε αλλα ανεβασε την αρχικη κατα πολυ

Τιμή eshop (Με ΦΠΑ): 5,39 €3,78 €

Εβαλα τελος στον τιτλο

Πιο πιθανο σεναριο βλεπω να ηταν λαθος η τιμη που ειχαν βαλει. Δεν εχω δει να εχει τοσο καλες τιμες σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Περασα προχθες τυχαια εξω απο ενα υποκαταστημα του, σταματημενος στο φαναρι 1 λεπτο, αλλα παρολα αυτα δεν σταματησα να παρω μία αν και το σκεφτηκα για λιγο, μιας και εχω τοσες LED που θα πηγαιναν χαμενα και τα 2.10€, θα εμενε σε καμια κουτα.

οχι, ηταν ξεκαθαρα προσφορα

οταν πηγα στο καταστημα ειχαν σε ενα μεγαλο καλαθι τις λαμπες, και εγραφε απο πανω προσφορα 2.10.

ΚΑι μαλιστα ο υπαλληλος πριν με εξυπηρετησει τις προτεινε σε μια θειτσα.

• Like 1
Δημοσ.

Κ εγω αυτο σκεφτομαι.

Εγινε τεραστιο θεμα πιστευω λες και ειναι η σουπερ προσφορα.

Πιο πολυ η διαφημιση που πηρε ο καυκας...

Τεσπα.

Κάτι δεν κατάλαβες καλά φίλε.

Μπορείς να μου βρεις λάμπες επώνυμες έστω και 20% ακριβότερες με αντίστοιχα χαρακτηριστικά;

Δημοσ.

To 13,5w ειναι τυπογραφικο λαθος στο site. 13w γραφει πανω στο κουτι, με τα ιδια lumens. Αρα μιλαμε μονο για διαφορετικη συσκευασια.

Δημοσ.

Κάτι δεν κατάλαβες καλά φίλε.

Μπορείς να μου βρεις λάμπες επώνυμες έστω και 20% ακριβότερες με αντίστοιχα χαρακτηριστικά;

Με παρα πολυ γρηγορο ψαξιμο με πχ +0.30 λεπτα.

https://www.skroutz.gr/s/12799392/PHILIPS-%CE%9B%CE%91%CE%9C%CE%A0%CE%91-LED-%CE%9A%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE-5-5W-CorePro-E27-%CE%A6%CE%A5%CE%A3%CE%99%CE%9A%CE%9F-%CE%A6%CE%A9%CE%A3-4000k-57993000.html

Αν κατσω κ ψαξω λιγο παραπανω θα βρω σιγουρα σε παρομοια τιμη.

• Moderators
Δημοσ.

Με παρα πολυ γρηγορο ψαξιμο με πχ +0.30 λεπτα.

https://www.skroutz.gr/s/12799392/PHILIPS-%CE%9B%CE%91%CE%9C%CE%A0%CE%91-LED-%CE%9A%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE-5-5W-CorePro-E27-%CE%A6%CE%A5%CE%A3%CE%99%CE%9A%CE%9F-%CE%A6%CE%A9%CE%A3-4000k-57993000.html

Αν κατσω κ ψαξω λιγο παραπανω θα βρω σιγουρα σε παρομοια τιμη.

470 λουμενς αυτη που δινεις, 800 του θεματος αρα καμια σχεση - ακυρο το παραδειγμα.

Και βεβαιως αλλο πραγμα λεει το ποστ στο οποιο απαντας αυτο http://www.insomnia.gr/index.php?app=forums&module=forums&section=findpost&pid=55988787 , εκεινος λεει οτι ο καφκας ειναι φτηνος και ο Κωτσ. και αλλοι ακριβοι, εσυ λες το ακριβως αναποδο. Κατι που δεν καταλαβε ο seldon και μπαινει αδικα σε φαση να ρωτησει... Εχεις λαθος 100% σε αυτο που λες, οτι το 2.10 δεν ηταν αξια τιμη.

• Like 3
Δημοσ.

To 13,5w ειναι τυπογραφικο λαθος στο site. 13w γραφει πανω στο κουτι, με τα ιδια lumens. Αρα μιλαμε μονο για διαφορετικη συσκευασια.

Κάνεις λάθος, 13,5 watt γράφει..τουλάχιστον αυτή που είχα πάρει από τον Καυκά στις αρχές του χρόνου.

post-52872-0-33167300-1506855119_thumb.jpg

post-52872-0-83098700-1506855300_thumb.jpg

Δημοσ.

Πιο πιθανο σεναριο βλεπω να ηταν λαθος η τιμη που ειχαν βαλει. 

Αυτό σίγουρα δεν παίζει γιατί αφενός η προσφορά έτρεχε από τον Ιούλιο αλλά και στα φυσικά καταστήματα είχε καλάθια ολόκληρα με την τιμή προσφοράς, με μεγάλες επιγραφές από πάνω. Απλά, για τον οποιοδήποτε λόγο, αποφάσισαν να τερματίσουν την προσφορά. Πιθανότατα να είχαν πάρει μία Χ ποσότητα πολύ φτηνά από κάποιον προμηθευτή και να τους τελείωσαν. C'est la vie, έχει ωραιότατες άλλες LED σε πολύ καλές τιμές στην αγορά και όλο και κάποια προσφορά θα παίξει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...