Προς το περιεχόμενο

Λαμπτήρας LED Philips E27 8-60W 2,10€ [RE-RELOADED]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικα εχω παρει απο πρακτικερ blister (2χ13W philips) 1521 λουμενς εκαστη, 9.90 και οι δυο μαζι. Πριν αρκετους μηνες.

Είχα πάρει κι εγώ τις ίδιες, αλλά νομίζω ότι έβγαζαν 1055lm. Επίσης μαζί είχα αγοράσει και philips 9w (όχι 8w) που έβγαζαν 806lm. Θα ψάξω να βρω τη συσκευασία των 13w και θα επανέλθω.
  • Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έβαλα παραλαβή στο κατάστημα αλλά η παραγγελία έχει κολλήσει στο «Καταχωρήθηκε», ξέρει κανείς αν αλλάζει η κατάσταση σε παραλαβή ή κάτι ανάλογο;

Τηλ. δεν μπορώ να τους πάρω αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.

Στέλνουν email όταν είναι έτοιμη για παραλαβή 

Δημοσ.

Σιγουρα θα εχουν αρχισει να ψαχνονται πως εγιναν τοσες πολλες παραγγελιες με αυτη την προσφορα, που να φανταστουν το insomnia

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Είχα πάρει κι εγώ τις ίδιες, αλλά νομίζω ότι έβγαζαν 1055lm. Επίσης μαζί είχα αγοράσει και philips 9w (όχι 8w) που έβγαζαν 806lm. Θα ψάξω να βρω τη συσκευασία των 13w και θα επανέλθω.

Τα εχεις μπερδεψει λιγο, εκεινες ειναι οι EGLO 12W τις οποιες επισης εχω και δεν ηταν στα 9.90 αλλα στα 5.99 το ζευγαρι! Πιο πανω η κουβεντα ειναι για τις philips 13W. 

Δημοσ.

Σιγουρα θα εχουν αρχισει να ψαχνονται πως εγιναν τοσες πολλες παραγγελιες με αυτη την προσφορα, που να φανταστουν το insomnia

Ισως και να ξερουν το Ινσομνια και να περιμεναν αυτο....

Δημοσ.

Η απλά μπορεί να ξεστοκάρουν γιατί ερχεται νέο παραγωγικό μοντέλο led στα 8w και σε παραπλησια (αρχική) τιμη και θελουν σιγα σιγα να σπρωξουν τις παλιες.

Ή πήραν καποιο μεγαλο πιστωτικό ή εκπτωση από την Phillips λόγω μεγάλης παραγγελίας και μεταφέρουν μέρος της εκπτωσης στον πελατη. Το κανουν αρκετες εταιρειες αυτο, ιδίως όσες εμπλεκονται στο ηλεκτρονικο εμποριο για να εμφανιστουν με μικροτερη ανα τεμαχιο τιμη σε search engines ή στο skroutz και να μαζεψουν πωλησεις.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν μπαινει μεσα. Δεν ειναι κανενα τυχαιο μαγαζακι ή ηλεκτρολογείο της γειτονιας που βαραει μυγες. Εδώ μέχρι και ο Πειραϊκος Συνδεσμος Ηλεκτρολογων που πουλαει τετοια ειδη ειναι πανακριβος.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...