Προς το περιεχόμενο

Λαμπτήρας LED Philips E27 8-60W 2,10€ [RE-RELOADED]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το βασικό παιδιά για να αντέξει μια λάμπα led είναι η ψύκτρα της. Επειδή το led πιάνει μεγάλες θερμοκρασίες, αν δεν έχει καλή ψύκτρα καίγεται μετά απο κάποιο διάστημα. Επειδή οι ψύκτρες είναι απο κράμα αλουμινίου και είναι ακριβές, οι πιο φθηνές λάμπες χρησιμοποιούν μικρότερες ψύκτρες απο όσο χρειάζονται με αποτέλεσμα να καίγονται πιο εύκολα.

Ενα άλλο εξίσου σημαντικό είναι η ποιότητα του ρεύματός μας. Διακυμάνσεις του ρεύματος (υπερτάσεις, υποτάσεις) μπορούν να κάψουν το κύκλωμα του led, ενω αντίθετα οι παλιές πυρακτώσεως είχαν απλά ενα συρματάκι που πέρναγε το ρεύμα και κανένα ηλεκτρονικό κύκλωμα, άντεχαν σε διακυμάνσεις. Άρα και το ρεύμα μας παίζει ρόλο.

Πάντως με τις τιμές που έχουν πλέον, εννοείται οτι αξίζει να πάμε σε led και να αλλάξουμε και τις παλιές πυρακτώσεως (λόγω οικονομίας), αλλα και τις πιο καινούριες cfl (οικονομίας) λόγω μεγάλης επικινδυνότητας άν σπάσουν.

Βασικό είναι να κρατάμε και τις αποδείξεις που είπε και ο φίλος πιο πρίν, γιατι πολλές φορές έχουμε πχ 2 χρόνια εγγύηση και απλά πάμε τη λάμπα και μας την αλλάζουν, οπότε η απόσβεση είναι πολλαπλή...

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενα άλλο εξίσου σημαντικό είναι η ποιότητα του ρεύματός μας. Διακυμάνσεις του ρεύματος (υπερτάσεις, υποτάσεις) μπορούν να κάψουν το κύκλωμα του led, ενω αντίθετα οι παλιές πυρακτώσεως είχαν απλά ενα συρματάκι που πέρναγε το ρεύμα και κανένα ηλεκτρονικό κύκλωμα, άντεχαν σε διακυμάνσεις. Άρα και το ρεύμα μας παίζει ρόλο.

Μη ξεχνάτε ότι μιλάμε για ευαίσθητα ηλεκτρονικά στοιχεία , μια υπέρταση  μπορεί να κάψει εύκολα μια λάμπα LED. Σήμερα που θα παραλάβω θα ρωτήσω τι παίζει με εγγύηση.

Δημοσ.

παιδια παρτε τις λαμπες αφοβααα!!

δοκιμασμενες χρονια!

γενικα ο Καυκας εχει πολυ καλες τιμες στις λαμπες και το σημαντικοτερο ειναι επωνυμες!

+ την εγγυηση των 2 χρονων που οντως αν καει για οποιοδηποτε λογω κατευθειαν αντικατασταση με την αποδειξη!   :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

Όσον αφορά τον φωτισμό, ναι η 8W είναι αντίστοιχη με 60άρα πυρακτώσεως και ίσως η δυνατότερη 8W που έχω βρει, είναι 4.2W πραγματικά (την έχω μετρήσει με power meter ακριβείας) και συνεπώς έχει σημαντική εξοικονόμηση στο ρεύμα,

Εμένα ο μετρητής έδειξε 8.9W

Δημοσ.

Πολύ καλή η λαμπίτσα, δεν περίμενα να είναι τόσο φωτεινή και η θερμοκρασία τέλεια μου φαίνεται!

Δημοσ.

Τα φώτα σας :-D μιας και βλέπω το ξέρετε το άθλημα.

Εμενα το φωτιστικό παίρνει 3 spot λάμπες σαν αυτήν http://www.kafkas.gr/proionta/fotismos-2/lampes/lamptires-led/lamptires-led-e14/geyer-2-10a_178525/

Θα έχω πρόβλημα στην "ποιότητα του φωτισμού" εάν βάλω αυτές http://www.kafkas.gr/proionta/fotismos-2/lampes/lamptires-led/lamptires-led-e14/philips-lamba-led-sfairiki-5-5w-e14-220v-2700k-183284_183284/ ????

Δημοσ.

Tσου και σιγα τα 3 ευρο :P  Εγω χρειαζομαι  20 λαμπες των 8w

Μονο 2 των 42 Volt για το ασανσερ δεν καταφερα να βρω online μηπως τις λεει καπως με τυπο ; Φοβερο μαγαζι thanks ts !

Δημοσ.

Φοβερές και η 8αρα της προσφοράς και η 13αρα στα 4.30. Βγάζουν πολύ ωραίο και δυνατό φως. Έχω πάρει αυτές τις μέρες καμία 20αρια σύνολο.

Να είσαι καλα ευχαριστώ!

Πήρα την 13.5..

Πωπω φως!

Ρε χόρτασα.

Παιδιά πάρτε την 13.5w είναι σαν 100αρα πυρακτώσεως για να μην πω και λίγο παραπάνω.

Τρομερή.

Ματριξ αυτή ειναι η λάμπα σου.

Ελπίζω να έχει και ψύκτρα τξς προκοπής που λέτε..

• Like 1
Δημοσ.

Την 13,5w την έχω τουλάχιστον κανένα εξάμηνο σε δωμάτιο 15 τ.μ. και η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ενθουσιάστηκα με τον φωτισμό και την ένταση αλλά πλέον νομίζω ότι θα ήταν ιδανική αν ήταν λίγο πιο δυνατή.

Δημοσ.

Να είσαι καλα ευχαριστώ!

Πήρα την 13.5..

Πωπω φως!

Ρε χόρτασα.

Παιδιά πάρτε την 13.5w είναι σαν 100αρα πυρακτώσεως για να μην πω και λίγο παραπάνω.

Τρομερή.

Ματριξ αυτή ειναι η λάμπα σου.

Ελπίζω να έχει και ψύκτρα τξς προκοπής που λέτε..

Χαχα και γω όταν έβαλα τις δύο πρώτες 13αρες αυτό ειπα: πω ρε τι φως βγάζουν! Είναι πιο δυνατές από τις κλασσικές 100αρες και από τις cfl των 20-23w.

Για σποτακι στο μπαλκονι κανει καμια;

Στο μπαλκόνι που είχα δύο r63 13w cfl της megaman (πανακριβες) τις αντικατεστησα με δύο των 8w και είναι πιο φωτεινό πλέον το μπαλκόνι

Δημοσ.

Επειδή έχω συνολικά 8 λάμπες έξω δεν με.βλεπω να κάνω αλλαγή με κόστος λάμπας πάνω από 4ευρω. Πιστεύω ότι δεν θα κάνει απόσβεση ποτέ. Εάν έβρισκα φτηνές λάμπες στα 2ευρω τις αλλάζω σήμερα ολες

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τα φώτα σας :-D μιας και βλέπω το ξέρετε το άθλημα.

Εμενα το φωτιστικό παίρνει 3 spot λάμπες σαν αυτήν http://www.kafkas.gr/proionta/fotismos-2/lampes/lamptires-led/lamptires-led-e14/geyer-2-10a_178525/

Θα έχω πρόβλημα στην "ποιότητα του φωτισμού" εάν βάλω αυτές http://www.kafkas.gr/proionta/fotismos-2/lampes/lamptires-led/lamptires-led-e14/philips-lamba-led-sfairiki-5-5w-e14-220v-2700k-183284_183284/ ????

Καλυτερο φωτισμο θα εχεις, αφου θα εχεις λιγοτερες σκιες και πιο διαχυτο-ομοιομορφο φωτισμο.

Χαχα και γω όταν έβαλα τις δύο πρώτες 13αρες αυτό ειπα: πω ρε τι φως βγάζουν! Είναι πιο δυνατές από τις κλασσικές 100αρες και από τις cfl των 20-23w.

Στο μπαλκόνι που είχα δύο r63 13w cfl της megaman (πανακριβες) τις αντικατεστησα με δύο των 8w και είναι πιο φωτεινό πλέον το μπαλκόνι

1. Οχι δεν ειναι οι 13αρες πιο δυνατες απο 100αρα, ειναι ακριβως σαν 100αρα. 1500 λουμενς εχει μια 100αρα πυρακτωσεως , τοσα εχει και αυτη. (Εχω κατι λιγοτερο απο 1 χρονο τις 13w philips.)

2. Εισαι σιγουρος οτι αφησες πρωτα τις CFL megaman να ζεσταθουν για να πανε στο 100% τους πριν συγκρινεις; Γιατι ξεκινανε πολυ χαμηλα. ;) Δεν αποκλειεται παντως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...