sintalkas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 εμένα πάντως μου φάνηκαν λίγο σκοτεινές !! 1
orck Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Εγω παντως αλλαξα ολες τις λαμπες στο μπαλκονι με αυτες, σποτακια χωνευτα στο ταβανι και φωτισε το μπαλκονι. Εντωμεταξυ παρατηρω οτι πλεον γινεται κοινος τοπος οι λαμπες led με κοστος 1-2ευρω η μια. Ευχαριστο αυτο, πλεον μονο στο μπανιο εχω να ξεφωρτωθω αλλες δυο και ειμαι οκ σε ολο το σπιτι. Φιλε προτεινω να παρεις δυο, ολο και καπου θα μπουν. Κανεις δεν μπορει να ξερει εαν θα τις αξιολογησεις σαν φωτεινες η σκοτεινες, αναλογα τι ειναι πραγματικα αυτη που εχει τωρα
k_dinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Εγώ πάντως ή το συνήθισα το φως, ή έχουνε χάσει λίγο σε ένταση από τότε που τις έβαλα
NemeSis1990 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Ακριβως το ιδιο κι εγω, μετα απο καποιες μερες χρησης το φως δεν ειναι τοσο φωτινο 1
besddimo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Η ίδια λάμπα ελαφρώς φθηνότερη στα €2,01 πάλι από Καύκα + διάφορες άλλες Phillips (κερί, σποτάκι, περισσότερα λούμεν κτλ από €1,67 έως €3,67). Νομίζω είναι για λίγες μέρες μόνο. Το φυλλάδιο εδώ και το σάιτ που έχει και πιο πολλές, εδώ. 1
anivas11 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 11/24/2017 στις 8:15 ΜΜ, NemeSis1990 είπε Ακριβως το ιδιο κι εγω, μετα απο καποιες μερες χρησης το φως δεν ειναι τοσο φωτινο Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα με τις LED. Είναι πολύ ευαίσθητες στην υπερθέρμανση και πέφτει η φωτεινότητά τους με τον χρόνο. Θέλουν καλό αερισμό και ψύξη και φυσικά να είναι καλής ποιότητας (όχι απο το πανέρι) Η εγγύηση που δίνουν, είναι συνήθως ο χρόνος που η απόδοσή τους δεν θα πέσει περισσότερο από 20% (φυσικά υπό προϋποθέσεις) Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από anivas11
Salvation81 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Αυτο που δεν καταλαβαινει ο κοσμος ειναι πως τα Kelvin παιζουν μεγαλο ρολο στο πως αντιλαμβανεται την ενταση το ματι. 13w λαμπα με 2700k βγαζει λιγοτερο φωτισμο απο 4000k. Επισης το ματι συνηθιζει στην ενταση του φωτος, δεν ειναι οτι χανουν ενταση μετα απο λιγες μερες (βεβαια αναλογα την ποιοτητα). Οπως και να εχει εχω πανω απο 50 LED και ενω οι Philips, Samsung, V-Tac και Lumen ακομα κρατανε γερα κατι που ειχα παρει απο Aliexpress πριν κανα χρονο εχουν αρχισει και τρεμοπαιζουν (βεβαια τις ειχα παρει απλα για να δω αν λενε τιποτα και τις εβαλα στο γκαραζ στο εξοχικο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις