Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω το συστημα της υπογραφεις μου. Αξιζει να πουλησω cpu,ram,ψυξη,μητρικη και τροφοδοτικο και να παω σε ryzen ? + δεν θελω να χαλασω πολλα χρηματα... γυρω στο 70ρι σκευτομουν αν γινεται... οποτε αν καποια μπορω να τα κρατησω πχ τις ραμ ή το τροφοδοτικο θα ηταν καλα

Δημοσ.

Φιλε μου εμας ρωτας αν αξιζει? :) Εξαρταται απ την χρηση που κανεις στον υπολογιστη σου και αν εισαι ικανοποιημενος απο το τωρινο σου συστημα.Αν η απαντηση ειναι θετικη, οχι δεν αξιζει να ασχοληθεις μεχρι το 2021 περιπου που θα ερθουν πολυ μεγαλες αλλαγες.

Αν παλι θεωρεις οτι μπορεις να πουλησεις αυτα που εχεις και να δωσεις μονο μεχρι 70 ευρω εξτρα οπως γραφεις,για να πας στον ryzen ,θα αξιζε γιατι ειναι καλυτερο cpu.  Αλλα αυτο θα το εκανες μονο επειδη σε επιασε αγοραστικη μανια,οχι επειδη ειναι πραγματικη αναγκη.

• Like 1
Δημοσ.

Οποτε δεν υπαρχει κανενας λογος με λιγα λογια να αλλαξω το συστημα που εχω... Απλα μου ελεγε ενας φιλος μου πουλα τον επεξεργαστη πριν βγει η καινουργια γενια γιατι θα πεσει η τιμη του. Κυριως για gaming 

Δημοσ.

Όχι δεν αξίζει. Ειδικά αν η χρήση που κάνεις είναι μόνο gaming. Από επεξεργαστική ισχύ αν θες κάτι παραπάνω μείνε στην ίδια πλατφόρμα και ψάξε στα μτχ. κάποιον i7 6700k/7700k.

Αυτό που θα έπρεπε να σε απασχολεί περισσότερο θα ήταν ένα καινούριο μόνιτορ. Αφού έχεις GTX1080 θα έπρεπε να παίζεις σε 1440p https://www.skroutz.gr/comparelists/43?compare=10121329%2C6962017%2C7066002 για να εκμεταλλευτείς περισσότερο τη gpu.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...