Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαίνεται ότι η κυρίαρχη τάση της; αγοράς αποτελούν πλέον οι κυρτές οθόνες με αναλύσεις που έχουν εκτοξευθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα...

Δημοσ.

Και στην Αγγλία έχει μεσάζοντες και 20% ΦΠΑ, και την πουλάνε £450-470.

Τα $429 είναι προτεινόμενη τιμή πώλησης, με τα κέρδη υπολογισμένα, και όχι η τιμή που την πουλά στους προμηθευτές. Απλά Ελλάδα όλοι προσθέτουν ό,τι τους κατέβει.

δίκιο έχεις αλλά ειρωνικά μιλούσα :) Είναι αστεία η τιμή για την κοινή λογική.

Για την λογική μαγαζιών Ελλάδας είναι γιατί να μην βγάλω 250 ευρώ από ένα τεμάχιο.

Δημοσ.

δυστυχως 2 μονιτορ απο το amazon.co.uk ,το πρωτο ειχε γκρι κατακορυφες γραμμες και μετα η αντικατασταση της ειχε 1 καμμενο pixel και ενα κολλημενο και η βαση δεν κλειδωνε στην κατακορυφο.Γυρισε για refund.

Κατα τα αλλα η εικονα ηταν ωραια αν και η γραμματοσειρα φαινεται λιγο χοντροκομμενη. Η τιμη ειναι σουπερ και σε αυτα τα λεφτα δεν βρισκεις αρκει να κανεις ταμα να μην εχει κουσουρι. Κατασκευη China , φθηνοκατασκευη (?) ακομα και απο τις βιδες του μονιτορ πανω στην βαση που με 2 γυρισματα τρωει τις στροφες.Στο δευτερο μονιτορ για να ξεβιδωσω την μια βιδα την εβγαλα με τρυπανακι!

Γενικα εχω παρει Χ μονιτορ και Υ τηλεορασεις να βγουν 2 οθονες ελαττωματικες στην σειρα μου φαινεται καπως.

Πολυ ταλαιπωρια να μαζευω και να στελνω Αγγλια 15 κιλα την φορα...

Δημοσ.

Στην Ελλάδα η καλύτερη ομάδα

Στην Ευρωπη το καλύτερο σιρόπι

Στον κόσμο ο καλύτερος Λαος

Και στο στήθος ο Δικέφαλος Αετός 

AOC θρησκεία και στην Τρανσυλβανία

Δημοσ.

δίκιο έχεις αλλά ειρωνικά μιλούσα :) Είναι αστεία η τιμή για την κοινή λογική.

Για την λογική μαγαζιών Ελλάδας είναι γιατί να μην βγάλω 250 ευρώ από ένα τεμάχιο.

Καλά πάντα ήταν έτσι, γι αυτό βαράνε μύγες και κλείνουν.

Άκουγα σήμερα όπως οδηγούσα στον Μ62, στο Real FM έλεγε ο Καμπουράκης, ότι ήθελε να αγοράσει ένα πιατάκι για τον γάτο του το οποίο κλείνει αυτόματα, για να μην χαλά το φαγητό.

Και κοιτούσε τιμές. Ελλάδα 220 ευρώ, Γερμανία ακριβώς το ίδιο προϊόν, με μεταφορικά για παράδοση σε δύο μέρες Ελλάδα,  25 ευρώ.......

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λογική σε όλο αυτό με τις τιμές Apoll.

Όταν ο κάθε μεσάζοντας-εισαγωγέας θέλει να βγάζει μεγάλο ποσοστό καθαρού κέρδους από ένα προιόν μετά υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα εδώ να κάνει 220 και στην κάθε Γερμανία 25.

Το μόνο κακό για εμένα είναι ότι ηλεκτρονικά μεγάλης αξίας δεν θέλω να τα αγοράζω από το εξωτερικό λόγο ευκολίας στην εγγύηση. Από την άλλη ίσως το εξωτερικό είναι καλύτερο από μερικά σκρουτζομάγαζα εδώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...