Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά μόλις Νοίκιασα ένα σπίτι και έχω σκοπό να βάλω ίντερνετ και κοιτάω μόνο οτε για να μην μπλέξω με άλλες εταιρείες.βλεπω στο site της κοσμοτε ότι δίνει vsdl 50 με απεριόριστα σταθερά στα 37 ευρώ.ή ερώτηση μ είναι μπορώ να πάω σε κάποιο κατάστημα κοσμοτε να τους πω την διεύθυνση μ και να μ πουν πόσο μπορεί να πιάνει η σύνδεση που θα κάνω?ή περιοχή είναι στα άνω Πατήσια ένας δρόμος παράλληλος της πατησιων

Δημοσ.

Οτι και να σου πουνε θα ειναι στην θεωρια οσον αφορα και το adsl αλλα και το vdsl γιατι παιζουν πολλοι παραγοντες ρολο, εσυ αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να κοιταξεις αν το καφαο που ειναι η γραμμη ειναι απο τα καινουργια το οποιο ειναι θετικο και την καλωδιωση του διαμερισματος αν ειναι οκ .

Επειδη ειμαστε και γειτονες εχω vdsl 50αρα και κλειδωνω στα 41.

Δημοσ.

Δεν νομιζω , οι καλυτερες προσφορες γινονται οταν δουν οτι φευγει η φορητοτητα, τι ανωμαλια και αυτη φευγει ο πελατης και του φωναζουν στασου μυγδαλα .....

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά μόλις Νοίκιασα ένα σπίτι και έχω σκοπό να βάλω ίντερνετ και κοιτάω μόνο οτε για να μην μπλέξω με άλλες εταιρείες.βλεπω στο site της κοσμοτε ότι δίνει vsdl 50 με απεριόριστα σταθερά στα 37 ευρώ.ή ερώτηση μ είναι μπορώ να πάω σε κάποιο κατάστημα κοσμοτε να τους πω την διεύθυνση μ και να μ πουν πόσο μπορεί να πιάνει η σύνδεση που θα κάνω?ή περιοχή είναι στα άνω Πατήσια ένας δρόμος παράλληλος της πατησιων

Μίλησε με το 13888.

Δημοσ.

Τελικά έγινε η σύνδεση αυτά είναι τα στατιστικά του ρούτερ αλλά στο speedtest κλειδωνω στα 37mbps. Καταλαβαίνει κανείς τι μπορεί να φταιει?

post-301185-0-87768100-1506715932_thumb.jpg

Δημοσ.

Φίλε μ ο τεχνικός μ είπε ότι είναι οκ ή καλωδιωση. Μάλιστα ανησύχησε γτ κάτω στον κατανεμητη με το μηχάνημα του ή γραμμή συγχρονιζε στα 32 και μ είπε να σκεφτώ για υποβάθμιση αλλά πάνω στο σπίτι με το ρούτερ συγχρονιζε στα 40 και του έκανε εντύπωση και πήρε τηλέφωνο και του είπαν πως είναι λογικό αυτό.και επίσης το ρούτερ το έχω κατευθείαν στην κεντρική πριζα

Δημοσ.

Αμα το βαλεις κατευθειαν στην κεντρικη πριζα και χωρις το Vdsl spliter δε συγχρονιζει - ενω με το spliter συνδεεται τι σημαινει ;

Δημοσ.

Εμένα παρόλο που μ είπε ο τεχνικός ότι θα είναι ευρυζωνική ή γραμμή το ρούτερ μ το Σύνδεσε κατευθείαν στην πριζα χωρίς splitter χωρίς τίποτα

Δημοσ.

Πάντως κάτι γίνεται γιατί εγώ άλλη εταιρεία με το ίδιο att με εσένα κλειδώνω στα 48.000

Είσαι στην ίδια περιοχή με μένα αδερφέ? Εγώ παίρνω από το ακ που απέχω κάνα 300αρι μέτρα γτ οι καμπίνες που έχω κοντά στο σπίτι δεν είναι ενερηοποιημενες.το θέμα μ είναι ότι ενώ το ρούτερ συγχρονίζει στα 40 εγώ στο speedtest συγχρονιζω στα 37-37.5 .τώρα για το ότι δεν συγχρονίζει γενικά το ρούτερ πάνω από 40 υποψιάζομαι ότι πρέπει να φταιει και η γραμμή λόγω παλαιότητας πολυκατοικίας και χαλκού.μηπως επίσης φταίει ότι είσαι στο 6αρι margin?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...