Προς το περιεχόμενο

go4more

markos9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, rus είπε

Oι ποντοι εξαργυρωνονται σε συμβεβλημενες την Εθνικη επιχειρησεις. Αλλα τι το ιδιαιτερο εχει αυτη η τηλεοραση και κανει 1500ε?

Aληθεια οι 3D γιατι δε τσουλανε? Εριξα μια ιντερνετικη ματια αλλα δε βρηκα στην αγορα.

Οι 3D καταργήθηκαν εδω και χρόνια, που ζεις :)

Η συγκεκριμένη έχει απο τα καλύτερα review για τα λεφτα της qled (triluminos), απο τα καλύτερα μαυρα, va panel, local dimming , Android , και ποιότητα γενικότερα, αν το ψάξεις. Στα 1000€ δύσκολα έχει αντίπαλο, στις 65 ιντσες αλλα εξαρτάται τι θες φυσικά. 

Και πάλι για 1500€ δεν είναι, γι αυτο κάνουν αυτα τα κόλπα και τις ρίχνουν εμεσα. Αλλα ολες του 2020 ανέβηκαν αισθητά μειωνονοντας ποιότητα.. 

Επεξ/σία από oldnew
  • Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, oldnew είπε

Οι 3D καταργήθηκαν εδω και χρόνια, που ζεις :)

Δηλαδη? Αποσυρθηκαν για να ξαναβγουν καλυτερες στο μελλον? ή καταργηθηκε η οικιακη 3D τεχνολογια και θα τη βλεπουμε μονο στις κιν/κες αιθουσες?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, rus είπε

Δηλαδη? Αποσυρθηκαν για να ξαναβγουν καλυτερες στο μελλον? ή καταργηθηκε η οικιακη 3D τεχνολογια και θα τη βλεπουμε μονο στις κιν/κες αιθουσες?

Αποσυρθηκαν για μόνιμα στις τηλεοράσεις στο σπίτι τουλάχιστον..  Για πάντα δεν μπορείς να πεις, γιατί όπως τώρα πηραν την απόφαση να τις σταματήσουν, ισως κάποτε να πάρουν άλλη απόφαση. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αυτοί οι πόντοι που έχω και εγώ κάμποσους απο αγορά τηλεόρασης προ lockdown μπορούν να χρησιμοποιηθούν απομακρυσμένα ? Το κατάφερε κανείς ?

Ήθελα να τους χρησιμοποιήσω στο Black Friday αλλά έφαγα πολύ άκυρο γιατί απαιτούν φυσική παρουσία σε κατάστημα και χρήση POS. Πόσο γελοίο σύστημα είναι αυτό που δε μπορείς να ψωνίσεις...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Έχει κανένας άλλος πρόβλημα με τη συλλογή πόντων Go4More από επιχειρήσεις εκτός των συνεργατών του προγράμματος?

Το τελευταίο 3μηνο δεν μου έχει πιστωθεί κανένας πόντος από συναλλαγές με τρίτους (π.χ. πληρωμή λογαριασμών, αγορές σε καταστήματα κλπ.). Από την Εθνική αρχικά μου είπαν ότι αργούν να οριστικοποιηθούν οι συναλλαγές (μιλάμε όμως για τρίμηνο πλέον) και μετά έκσασε το παραμύθι ότι ενημερώνουν τα συστήματά τους και όλοι οι εκκρεμείς πόντοι θα πιστωθούν συνολικά.

Άντε να βγάλεις άκρη μετά από τόσο καιρό....

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εχει παρει κανεις ποντους απο το σουπερ μαρκετ "Κρητικος"? Αναφερεται στις συνεργαζομενες επιχειρησεις, αλλα σημερα  που ψωνισα εκει δε πηρα τιποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...