Προς το περιεχόμενο

go4more

markos9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 μήνες μετά...
  • Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερώτηση. Αγόρασα ένα iPhone SE 2020 στις 30/7 από Κωτσόβολο (φυσικό κατάστημα) με τιμολόγιο. Έγραφε ότι έχει προσφορά δώρο επιστροφή 15% go4more. Απ’ότι έχω καταλάβει οι πόντοι υπολογίζονται στο πληρωτέο πόσο και όχι στην τιμή (δηλαδή στα 402 ευρώ που πλήρωσα λόγω τιμολογίου άρθρου 39α). Το θέμα είναι ότι τώρα που βλέπω την εφαρμογή, μου έχουν βάλει 1600 πόντους κατά την αγορά, δηλαδή 4 ευρώ περίπου. Το μπόνους μπαίνει απευθείας ή μετά από μέρες;

Επεξ/σία από nikolasgrg
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, nikolasgrg είπε

Μια ερώτηση. Αγόρασα ένα iPhone SE 2020 στις 30/7 από Κωτσόβολο (φυσικό κατάστημα) με τιμολόγιο. Έγραφε ότι έχει προσφορά δώρο επιστροφή 15% go4more. Το θέμα είναι ότι τώρα που βλέπω την εφαρμογή, μου έχουν βάλει 1600 πόντους, δηλαδή 4 ευρώ περίπου. Το μπόνους μπαίνει απευθείας ή μετά από μέρες;

Έγραφε στο site, λεπτομέρειες αλλά ΔΕΝ θυμάμαι να σου πω.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, nikolasgrg είπε

Μια ερώτηση. Αγόρασα ένα iPhone SE 2020 στις 30/7 από Κωτσόβολο (φυσικό κατάστημα) με τιμολόγιο. Έγραφε ότι έχει προσφορά δώρο επιστροφή 15% go4more. Απ’ότι έχω καταλάβει οι πόντοι υπολογίζονται στο πληρωτέο πόσο και όχι στην τιμή (δηλαδή στα 402 ευρώ που πλήρωσα λόγω τιμολογίου άρθρου 39α). Το θέμα είναι ότι τώρα που βλέπω την εφαρμογή, μου έχουν βάλει 1600 πόντους κατά την αγορά, δηλαδή 4 ευρώ περίπου. Το μπόνους μπαίνει απευθείας ή μετά από μέρες;

Από όσο θυμάμαι -διότι ενδιαφερόμουν και εγώ για το εν λόγω κινητό με επιστροφή την περίοδο εκείνη- στους όρους αναγραφόταν ότι οι κανονικοί πόντοι x4 θα περαστούν μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής (περίπου μια εβδομάδα μετά), ενώ οι πρόσθετοι πόντοι της προωθητικής ενέργειας στις 26/8. 

Επεξ/σία από Flimgkis
  • Thanks 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Εχει κανένας ιδέα γιατί δεν μπήκαν οι πόντοι από την προωθητική του Κωτσόβολου (Smartphones και Tablets 15%) ενώ έλεγε στις 26/08/20; 

• Thanks 1

4 ώρες πριν, DrFreeman είπε

Εχει κανένας ιδέα γιατί δεν μπήκαν οι πόντοι από την προωθητική του Κωτσόβολου (Smartphones και Tablets 15%) ενώ έλεγε στις 26/08/20; 

Περίμενε λίγες μέρες καμιά φορά αργεί

• Thanks 1

Just now, slk200gr said:

Περίμενε λίγες μέρες καμιά φορά αργεί

Αυτό θα κάνω, ούτως η άλλως την Παρασκευή δεν έβγαλα άκρη με την εξυπηρέτηση της Εθνικής.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ το go4more (μέχρι στιγμής χρησιμοποιούσα μόνο την επιστροφή της Eurobank). Έκανα μία αγορά την Πέμπτη από το Γερμανό με κάρτα ΕΘΝΙΚΗΣ. Σήμερα όμως, όταν μπήκα στο ebanking της ΕΘΝΙΚΗΣ, διαπίστωσα ότι δεν ήμουν εγγεγραμμένος στο go4more.

Υπάρχει περίπτωση να μπουν οι πόντοι από αυτήν την αγορά; 

Επεξ/σία από costas90

1 ώρα πριν, costas90 είπε

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ το go4more (μέχρι στιγμής χρησιμοποιούσα μόνο την επιστροφή της Eurobank). Έκανα μία αγορά την Πέμπτη από το Γερμανό με κάρτα ΕΘΝΙΚΗΣ. Σήμερα όμως, όταν μπήκα στο ebanking της ΕΘΝΙΚΗΣ, διαπίστωσα ότι δεν ήμουν εγγεγραμμένος στο go4more.

Πως το χρησιμοποιησες αφου δεν ειχες γραφτει?

Έστειλα eMail την Παρασκευή, για πόντους γύρω στα 120€ στην εθνική για αγορά από Κωτσόβολο που έκανα τον Ιούλιο. Η προωθητική ήταν για τηλεόραση άνω των 299 € επιστροφή το 20% σε πόντους στις 26 Αυγούστου αν θυμάμαι καλά. Περιμένω απάντηση. Μήπως να στείλω και στο Κωτσόβολο;

49 λεπτά πριν, Bill@r@s είπε

Έστειλα eMail την Παρασκευή, για πόντους γύρω στα 120€ στην εθνική για αγορά από Κωτσόβολο που έκανα τον Ιούλιο. Η προωθητική ήταν για τηλεόραση άνω των 299 € επιστροφή το 20% σε πόντους στις 26 Αυγούστου αν θυμάμαι καλά. Περιμένω απάντηση. Μήπως να στείλω και στο Κωτσόβολο;

Ο Κωτσόβολος δεν έχει σχέση πάντως θυμάμαι όταν έκανα ηλεκτρονικά μία αγορά από Γερμανό Πριν κάνα εξάμηνο είχαν αργήσει να μπουν οι πόντοι και όταν μίλησα με την τράπεζα μου είχαν πει ότι θα μπούνε πιο μετά αργεί λίγο όταν γίνεται ηλεκτρονικά η αγορά ενο όταν πας στο φυσικό κατάστημα μπαίνουν επιτόπου και μέχρι τώρα όλες αγορά αγορές στο φυσικό κατάστημα  Πράγματι Μέσα σε λίγα λεπτά επαιναν οι ποντοι

• Like 1

9 ώρες πριν, costas90 είπε

Υπάρχει περίπτωση να μπουν οι πόντοι από αυτήν την αγορά; 

Επιστροφή του προϊόντος την Δευτέρα και άμεση αγορά. 

8 ώρες πριν, rus είπε

Πως το χρησιμοποιησες αφου δεν ειχες γραφτει?

Ουσιαστικά δεν το χρησιμοποίησα, απλά δεν ήξερα ότι έπρεπε να γραφτώ. Στην eurobank δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια εγγραφή.

35 λεπτά πριν, Vasileios-gr είπε

Επιστροφή του προϊόντος την Δευτέρα και άμεση αγορά. 

Δυστυχώς ήταν από παραγγελία Online οπότε δεν ξέρω αν γίνεται αυτό. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεθάβω το τοπικ να ρωτήσω κατι. Δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτε το go4more (χρησιμοποιουσα την αντίστοιχη της eurobank). Αλλα το mediamark έχει μια προσφορά μειον 30% επιστροφή με πληρωμη εθνικής. 

Υπάρχει κατι που πρέπει να προσέξω? Δεν ειχα γραφτεί καν στο go4more, τωρα γράφτηκα. Θέλω να παρω μεσω ebanking στο site του mediamark (θα μου τη στείλουν, είμαι επαρχία) με την καρτα της εθνικής αυτη την τηλεόραση 

https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/tileoraseis/sony-kd-65xh9096/1522627 

Υπολογιζω οτι από τα 1500€ που κανει θα παρω επιστροφή σε bonus 450€. Μπορώ να  πληρωνω με αυτους τους πόντους στα συμβεβλημενα μαγαζια με την χρεωστική καρτα της εθνικής, πχ στα πρατήρια καυσίμων?

Γιατι κάτι διαβάζω για ibank pay, pos και δε βγαζω ακρη. 

Επισης λεει οτι ισχύει αγορά σε για φυσικά καταστήματα και στο site αλλά οχι στο marketplace.. Τι είναι το marketplace και ποια η διαφορά απο αγορα στο site? 

Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσεξω? Δε νομίζω να παιζει κανα ρολο οτι δεν ειμουν γραμμένος στο go4more (ειχα καρτα χρεωστική). 

Υπάρχει κατι αλλο που πρέπει να προσεξω? Ευχαριστώ. 

Επεξ/σία από oldnew

4 ώρες πριν, oldnew είπε

https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/tileoraseis/sony-kd-65xh9096/1522627 

Υπολογιζω οτι από τα 1500€ που κανει θα παρω επιστροφή σε bonus 450€. Μπορώ να  πληρωνω με αυτους τους πόντους στα συμβεβλημενα μαγαζια με την χρεωστική καρτα της εθνικής, πχ στα πρατήρια καυσίμων?

Oι ποντοι εξαργυρωνονται σε συμβεβλημενες την Εθνικη επιχειρησεις. Αλλα τι το ιδιαιτερο εχει αυτη η τηλεοραση και κανει 1500ε?

Aληθεια οι 3D γιατι δε τσουλανε? Εριξα μια ιντερνετικη ματια αλλα δε βρηκα στην αγορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...