Προς το περιεχόμενο

go4more

markos9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 hours ago, slk200gr said:

Χτες που εκανα την αγορά ήταν τελευταια μέρα, το προϊόν μαλλον θα το στείλουν την Τρίτη, η συναλλαγή ποτε φαίνεται την ημέρα αγορας η αποστολής?στην δεύτερη περίπτωση θα ρους χάσω τους πόντους 

Λογικά την ημέρα τιμολόγησης που θα είναι την προηγούμενη της αποστολής,

πέρσι έγινε τουλάχιστον σε μένα όπου πχ στην Black Friday έγινε η συναλλαγή Χ ημερομηνία, τα προϊόντα παραδόθηκαν Χ+3 και η απόδειξη έλεγε Χ+2

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 ώρες πριν, slk200gr είπε

Χτες που εκανα την αγορά ήταν τελευταια μέρα, το προϊόν μαλλον θα το στείλουν την Τρίτη, η συναλλαγή ποτε φαίνεται την ημέρα αγορας η αποστολής?στην δεύτερη περίπτωση θα ρους χάσω τους πόντους 

Τους πόντους σου τους βάζει η τράπεζα και την τράπεζα την ενδιαφέρει πότε έκανες την αγορά και όχι πότε θα γίνει η αποστολή κτλ. Θα πάρεις κανονικά τους πόντους, σε 3-4 εργάσιμες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

61689786_.jpg.345bd07e9ab3a4d0d2e50704c1689171.jpg

Εκανα την παραγγελία το προηγούμενο Σάββατο και παρότι εχει μεσολαβήσει μια εβδομάδα δεν εχουν μπει οι πόντοι, απο Τριτη θα τους ενοχλήσω

Επεξ/σία από teot
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, teot είπε

Εκανα την παραγγελία το προηγούμενο Σάββατο και παρότι εχει μεσολαβήσει μια εβδομάδα δεν εχουν μπει οι πόντοι, απο Τριτη θα τους εχνοχλήσω

Σε ποιο νουμερο, αυτό το 6ψηφιο που εχουν για το κοινο? Θα χρεωθείς περισσοτερα από αυτα που θα κερδισεις απ τους ποντους.

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, rus είπε

Σε ποιο νουμερο, αυτό το 6ψηφιο που εχουν για το κοινο? Θα χρεωθείς περισσοτερα από αυτα που θα κερδισεις απ τους ποντους.

Χωρίτίτλο.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, rus είπε

τι χρεωση εχει το 210? πρεπει να το βαλανε τωρα τελευταια.

Παντα υπήρχε... απλα εγραφε "για κινητα και απο εξωτερικό"  αλλά αν το καλούσες και απο σταθερό δούλευε κανονικά.

Κανονική...  10ψηφιος γεωγραφικός αριθμός είναι....  Αστική/Υπεραστική χρέωση...  καταναλώνει απο τα δωρεάν λεπτά

Επεξ/σία από teot
Δημοσ.
15 ώρες πριν, teot είπε

Παντα υπήρχε... απλα εγραφε "για κινητα και απο εξωτερικό"  αλλά αν το καλούσες και απο σταθερό δούλευε κανονικά.

Κανονική...  10ψηφιος γεωγραφικός αριθμός είναι....  Αστική/Υπεραστική χρέωση...  καταναλώνει απο τα δωρεάν λεπτά

Oxι δεν υπηρχε  διπλα στο 6ψηφιο, αν υπηρχε εμει ςπου θελαμε να επικοινωνησουμε δε θα τραβάγαμε τα μαλλια μας. Εκτος αν εννοεις ότι υπηρχε στα ψιλα γραμματα(από εξωτερικο??)

Πεσμας λοιπον το αποτέλεσμα. Αν εξυπηρετηθηκες, τι σου ειπαν και  αν μετρησαν οι ποντοι. Ποια δωρεαν λεπτα? Πεσμας και ποσο χρεωθηκες για τη κληση.

Δημοσ.

Πάντα υπήρχε δίπλα στο 6ψήφιο, όχι μόνο το θυμάμαι αλλά το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές κιόλας. Απλά μερικοί έβλεπαν τη σημείωση "μόνο από εξωτερικό" και ψάρωναν, νόμιζαν πως δεν λειτουργεί για κλήσεις από Ελλάδα.

Η χρέωση στα 10ψήφια εθνικά σταθερά δεν λέγεται αστική, λέγεται χρέωση σε εθνικά σταθερά. Αστική χρέωση λέγεται η χρέωση που έχει το 181818 (πχ από σταθερό vodafone 0,3465€/λεπτό), αυτή τη χρέωση θα έχεις εφόσον έχεις σταθερό vodafone, ανεξάρτητα το πρόγραμμα του σταθερού σου.

Τα δωρεάν λεπτά είναι η δωρεάν χρήση που πιθανόν να έχει το πρόγραμμα του σταθερού σου. Πχ το δικό μου πρόγραμμα προσφέρει τα εξής:

"Απεριόριστα εθνικά σταθερά, 360 λεπτά προς εθνικά κινητά και διεθνή σταθερά , Internet 50 Mbps"

συνεπώς δεν χρεώνομαι απολύτως τίποτα όταν καλώ τηλέφωνα που ξεκινούν από "210" μια και είναι εθνικά σταθερά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Πάντα υπήρχε δίπλα στο 6ψήφιο, όχι μόνο το θυμάμαι αλλά το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές κιόλας. Απλά μερικοί έβλεπαν τη σημείωση "μόνο από εξωτερικό" και ψάρωναν, νόμιζαν πως δεν λειτουργεί για κλήσεις από Ελλάδα.

Η χρέωση στα 10ψήφια εθνικά σταθερά δεν λέγεται αστική, λέγεται χρέωση σε εθνικά σταθερά. Αστική χρέωση λέγεται η χρέωση που έχει το 181818 (πχ από σταθερό vodafone 0,3465€/λεπτό), αυτή τη χρέωση θα έχεις εφόσον έχεις σταθερό vodafone, ανεξάρτητα το πρόγραμμα του σταθερού σου.

Τα δωρεάν λεπτά είναι η δωρεάν χρήση που πιθανόν να έχει το πρόγραμμα του σταθερού σου.

Όταν λενε "μονο από εξωτερικο" σημαινει μονο από εξωτερικο, δεν είναι κατι για να ψαρωσεις. Τωρα αν αυτό τελικα δεν ισχυει, που να το ξερει ο πελατης?

Εγω δε μιλησα περι αστικων χρεωσεων.

Δεν εχω δωρεαν λεπτα, ουτε και προγραμμα σταθερου. Εγω απεριοριστες κλησεις στο σταθερο. Οι 5ψηφιοι, 6ψηφιοι αριθμοι εχουν ιδιαιτερη-ακριβη χρεωση.

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
1 ώρα πριν, rus είπε

Όταν λενε "μονο από εξωτερικο" σημαινει μονο από εξωτερικο, δεν είναι κατι για να ψαρωσεις. Τωρα αν αυτό τελικα δεν ισχυει, που να το ξερει ο πελατης?

Εγώ προσωπικά κάθε φορά που βλέπω πως υπάρχει εναλλακτικό σταθερό τηλέφωνο αντί για πενταψήφιο δοκιμάζω, και ας λέει "από εξωτερικό", δεν έχω να χάσω τίποτα, να κερδίσω μόνο.

1 ώρα πριν, rus είπε

Εγω δε μιλησα περι αστικων χρεωσεων.

Το γνωρίζω, τα περί αστικών χρεώσεων που έγραψα δεν ήταν απάντηση σε σένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/3/2020 στις 3:05 ΠΜ, rus είπε

Oxι δεν υπηρχε  διπλα στο 6ψηφιο, αν υπηρχε εμει ςπου θελαμε να επικοινωνησουμε δε θα τραβάγαμε τα μαλλια μας. Εκτος αν εννοεις ότι υπηρχε στα ψιλα γραμματα(από εξωτερικο??)

Πεσμας λοιπον το αποτέλεσμα. Αν εξυπηρετηθηκες, τι σου ειπαν και  αν μετρησαν οι ποντοι. Ποια δωρεαν λεπτα? Πεσμας και ποσο χρεωθηκες για τη κληση.

Δεν έχω επικοινωνήσει ακόμη γιατί βλέπω ότι δεν έχει περαστεί ούτε  η χρέωση του ποσού στην πιστωτική.

Για τα υπόλοιπα για το τηλέφωνο ισχύει οτι ακριβώς έχει γράψει ο Joshua21

Και μια διόρθωση...... Joshua21   εχεις δικαιο  "εθνικά σταθερά"  ειναι το σωστο παρασύρθηκα που παλια εγραφε "απεριοριστα αστικα/υπεραστικα"  ενω τωρα το εχουν αλλαξει σε "απεριοριστα εθνικά σταθερά"

Επεξ/σία από teot
Δημοσ.

Επειδή είχα το ίδιο "θέμα" και ρώτησα με email μου είπανε σε περίπτωση που αγόρασα με άτοκες δόσεις (με χρήση πιστωτικής) τότε η συλλογή των πόντων θα γίνει με την χρέωση της 1ης δόσης! Και εμένα ακόμα δεν έχουν μπει οι πόντοι παρόλο που η τιμολόγηση πραγματοποιήθηκε στις 27/2

Για την ιστορία έκανα την παραγγελία online και πληρωμή με πιστωτική με δόσεις και παραλαβή από κατάστημα. 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

και μενα τιμολογηθηκε αλλα οι ποντοι δεν μπηκαν ,το πηρα με ατοκες δοσεις οποτε περιμενουμε

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, teot είπε

Και μια διόρθωση...... Joshua21   εχεις δικαιο  "εθνικά σταθερά"  ειναι το σωστο παρασύρθηκα που παλια εγραφε "απεριοριστα αστικα/υπεραστικα"  ενω τωρα το εχουν αλλαξει σε "απεριοριστα εθνικά σταθερά"

Απλά το διευκρίνησα γιατί πάρα πολύς κόσμος βλέπει πως ένα πενταψήφιο έχει αστική χρέωση και νομίζει ότι υπάγεται στα απεριόριστα του προγράμματος της σταθερής του (το παλιό "απεριόριστα αστικά-υπεραστικά" δλδ), με αποτέλεσμα να τους έρχεται κεραμίδα στο κεφάλι όταν διαπιστώνουν ότι τελικά χρεώθηκαν 0,3465€ (ή όσο χρεώνει ο πάροχος τους) ανά λεπτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...