Προς το περιεχόμενο

go4more

markos9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φαίνεται έχεις λεφτά και έχεις τόσες κάρτες☺️

σε ποια τράπεζα έχει 20% τα public? 20% πόσο περίπου βγαίνει να πληρώσω?  ή δώρο το ΦΠΑ που έχει η wind?

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστυχώς το να εχεις λογαριασμό σε μια τράπεζα δεν σημαίνει οτι είναι "φορτωμένος" κιόλας. :P Προσωπικά με βολεύει να χρησιμοποιώ μια τράπεζα αλλα ειναι καλο να εχεις επιλογες, για παράδειγμα δεν εχω eurobank και εχω χασει καποιες προσφορές με επιστροφή.

Η εθνικη εχει 20% και ειναι επιστροφή σε ποντους go4more για μελλοντική αγορα σε συνεργαζομενα καταστήματα(πχ ΕΚΟ/Shell) και ΜΟΝΟ αν πληρώσεις με την εφαρμογή ipay οχι με χρεωστική, οποτε δεν ξερω αν σε συμφέρει σίγουρα με βαση και τις τσιμπημενες τιμες του public. Σε 2-3 πραγματα που κοιταξα βγαινει οριακα φτηνότερο απο σκρουτζομαγαζο.

Δημοσ.

Καινουργιος στο προγραμμα.

Εστω οτι αγοραζω απο καταστημα που συμμετεχει, προιον αξιας 200 ευρω και εξαργυρωνω και 50 ευρω ποντους. Για τα υπολοιπα 150 ευρω, παιρνω κανονικα ποντους; 

Δημοσ.

Ανάλογα την συμφωνία που έχουν κάνει με την τράπεζα.Δεν φορτώνουν τους ίδιους πόντους κάθε κατάστημα στα ίδια χρήματα αγορά.

Δημοσ.

Άλλο ρωτησε, αν κατά την εξαργυρωση υπαρχει ταυτοχρονα συγκομιδη ποντων.

• Like 1
Δημοσ.

Στον Γερμανό τρέχει μια προσφορά που δίνει πόντους χ 40. Ξέρει κανείς αν τους δίνουν σε ηλεκτρονικές παραγγελίες που πληρώνονται με κάρτα στο κατάστημα;

Δημοσ.

Ερωτηση στην οποια δεν βρήκα απάντηση!

Πηγα σημερα σε εθνικη για λογαριασμο για να αξιοποιησω την προσφορα σε public εφτιαξα ibank κλπ 

Αλλα η καρτα θα ερθει λεει σε μια εβδομαδα σπιτι.

Μπορω να αξιοποιησω στο go4more την virtual prepaid που εχω την δυνατοτητα να εκδοσω?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν κανω το προγραμμα θα μου δωσουν καινουργια καρτα?

παω να κανω εγραφη online και δεν μπορω τι παιζει?

Επεξ/σία από jimis98
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις εκανα ηλεκτρονικα μια αγορα απο γερμανό αλλα βλέπω ότι δεν μπήκαν οι ποντοι μου,δεν ισχύει οταν κανεις μεσο e shop αγορές?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, slk200gr είπε

Μόλις εκανα ηλεκτρονικα μια αγορα απο γερμανό αλλα βλέπω ότι δεν μπήκαν οι ποντοι μου,δεν ισχύει οταν κανεις μεσο e shop αγορές?

Σε λίγες μέρες εμφανίζονται οι πόντοι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, slk200gr είπε

Λεει oτι δινουν 80 ποντους για κάθε ευρω αγορας. Πεσμας αν οντως ελαβες x80.

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.

Οι πόντοι φαίνονται με την εκκαθάριση της συναλλαγής, δηλαδή όταν βλέπεις την συναλλαγή και όχι όταν είναι απλά δεσμευμένο το ποσό

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ObeyWario! είπε

Οι πόντοι φαίνονται με την εκκαθάριση της συναλλαγής, δηλαδή όταν βλέπεις την συναλλαγή και όχι όταν είναι απλά δεσμευμένο το ποσό

Χτες που εκανα την αγορά ήταν τελευταια μέρα, το προϊόν μαλλον θα το στείλουν την Τρίτη, η συναλλαγή ποτε φαίνεται την ημέρα αγορας η αποστολής?στην δεύτερη περίπτωση θα ρους χάσω τους πόντους 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, slk200gr είπε

Χτες που εκανα την αγορά ήταν τελευταια μέρα, το προϊόν μαλλον θα το στείλουν την Τρίτη, η συναλλαγή ποτε φαίνεται την ημέρα αγορας η αποστολής?στην δεύτερη περίπτωση θα ρους χάσω τους πόντους 

Nαι να το δουμε κιαυτο, να μας ενημερωσεις όταν περαστουν. Λογικα πρεπει να τους παρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...