rus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 18 ώρες πριν, jimis98 είπε τα yellow η go4more αξιζουν? Tα δευτερα αξιζουν λιγο παραπανω στην εξαργυρωση, αλλα τα πρωτα μαζεύονται πιο ευκολα. Εχεις λογ/σμους σε Εθνικη και Πειραιως ή ψαχνεις να βρεις σε ποια από τις δυο να ανοιξεις?
jimis98 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 έχω στην εθνικη και ψήνομαι να αλλάξω τράπεζα αν αξίζει γιατί πρέπει να έχει μεγάλη διαδικασία τι εννοείς στην εξαργύρωση τα go4more γιατί τα yellow δεν αξίζουν?
rus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 10 ώρες πριν, jimis98 είπε έχω στην εθνικη και ψήνομαι να αλλάξω τράπεζα αν αξίζει γιατί πρέπει να έχει μεγάλη διαδικασία τι εννοείς στην εξαργύρωση τα go4more γιατί τα yellow δεν αξίζουν? Nα αλλαξεις μόνο και μόνο για να πας από go4more σε yellows δεν αξιζει, εκτος αν μιλαμε για σοβαρο χρημα. Αξιζουν λιγο παραπανω στην εξαργυρωση ειπα, δηλαδη 500 ποντοι στα yellows είναι 1ε, 500 ποντοι στο go4more είναι 1,25ε.
jimis98 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 αν κάνω το πρόγραμμα πληρώνω τίποτα και αν θέλω να φύγω θα πληρώσω πρόστιμο?
jimis98 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 που είναι καλα στο ίντερνετ η στην τράπεζα να κάνω την αίτηση?
rus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δεν βλεπω να υπαρχει καπου ανασφαλεια, αν εχεις web banking γραφεσαι στο πρόγραμμα με ενα κλικ.
teot Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Στις 3/7/2018 στις 4:13 ΠΜ, rus είπε Αξιζουν λιγο παραπανω στην εξαργυρωση ειπα, δηλαδη 500 ποντοι στα yellows είναι 1ε, 500 ποντοι στο go4more είναι 1,25ε. Αν υπολογίσεις οτι για καθε 1 ευρω παίρνεις 10 yellows ενω στο go4more για καθε 1 ευρω παίρνεις συνήθως 4 πόντους και μόνο στα βενζινάδικα ειναι Χ8 που εδω οποιο και να διαλέξεις εχει την ιδια απόδοση .... μάλλον εισαι πιο κερδισμένος με τα Yellows... Επίσης τα Yellows τα εξαργυρώνεις απο το πρώτο... ενώ στο go4more πρέπει να μαζευτουν τουλάχιστον 2000 για να εχεις το δικαίωμα της εξαργύρωσης...
rus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 8 ώρες πριν, teot είπε Αν υπολογίσεις οτι για καθε 1 ευρω παίρνεις 10 yellows ενω στο go4more για καθε 1 ευρω παίρνεις συνήθως 4 πόντους και μόνο στα βενζινάδικα ειναι Χ8 που εδω οποιο και να διαλέξεις εχει την ιδια απόδοση .... μάλλον εισαι πιο κερδισμένος με τα Yellows... 10 y ανα 1ε παιρνεις στα συνεργαζόμενα μαγαζια, αλλιως είναι 0,5y ανα 1ε.
dhmak Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Οι πόντοι της εθνικής στα μη συνεργαζόμενα μαγαζιά είναι 1go4more πόντος για κάθε 10€ αγορών. Εντελώς ξεφτύλα δηλαδή.
jimis98 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 έχω δει τα συνεργαζομενα καταστήματα και ψωνίζω από τα περισσότερα
ADHD Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Αξιζει πχ τωρα με το 20% στο public να κανεις μια μεγαλη αγορα(κανενα iphone για παραδειγμα) η οποια θα σου βγει φτηνοτερα απο το σκρουτζομαγαζο και με τους ποντους να παρεις κατι απο συνεργαζομενο καταστημα το οποιο δεν εχει μεγαλη διαφορα απο τον ανταγωνισμό για να σε συμφερει η να βαζεις βενζινη. Προσωπικα εχω της alpha/πειραιως/εθνικη και βρισκω το go4more πιο ευελικτο με τα περισσοτερα καταστηματα που με ενδιαφερουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα