Προς το περιεχόμενο

go4more

markos9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αλλη μια κλεψια οπως το bonus της Alpha κ το yellow της Πειραιως..

Σκας ενα σκασμο λεφτα κ για να σε θολωσουν μετα σου κοβουν δεκαρες απο μια αγορα..

• Like 2
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αναλογία πόντων στο πρόγραμμα της εθνικής είναι τουλάχιστον αστεία,το bonus συμφέρει μόνο για συγκεκριμένα πράγματα πχ 1+1 εισιτηρια σινεμα και το yellows το ίδιο,πχ εγώ χρησιμοποιώ yellows στο Σκλαβενίτη και σκέφτομαι ότι έχω επιστροφή  2% σε όλες τις αγορές μου ούτως ή άλλως πρέπει να πληρώσω με κάρτα για να καλύψω το αφορολόγητο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 19/2/2018 στις 2:08 ΜΜ, dhmak είπε

Καλα ψιλοκοροϊδία είναι οι 2000 πόντοι να αξίζουνε μόνο 5€ αλλα είναι κάπως καλύτερα απο τον ανταγωνισμό.

Στην πειραιώς οι 2000 yellow πόντοι είναι 4€

Με μια πρώτη ματια φαίνετε σαν να έχεις δικαιο......αλλά...

αν υπολογίσεις οτι....

Στα Yellows καθε  1 ευρω με πιστωτικη η 2 με χρεωστικη κερδιζεις 1  Yellow

ενω στο  go4more  θελει 5 η 10 αντιστοιχα για να κερδισεις 1 ποντο....

και εκει που υπαρχει η μεγαλη διαφορα ειναι στις συνεργαζόμενες επιχειρησεις....

Στα Yellows ειναι 1ευρω Χ10  ενω στο go4more ειναι 1ευρω Χ4 η Χ8 στα βενζιναδικα.....

Για τον Σκλαβενιτη που εγραψε πιο πανω ειναι 1% η επιστροφη με go4more 2% με Yellows

Οπως εγραψα πιο πανω η Εθνικη με αλλους ορους το ξεκίνησε και στην πορεια  εφαρμοσε για λογικη που περισσσοτερο θυμιζει καρμίρη μπακαλη παλαιας κοπης παρα σοβαρη επιχειρηση...  εφαρμόζοντας  αλλαγες που ξεφευγαν κατα πολύ.

Για παραδειγμα

καταθεσεις ταμιετηριου ξεκίνησε ανα 15 ευρω και ενα ποντο και το εκανε ανα 500 ευρω και 1ποντο

Αγορες ξεκινησε ανα 1ευρω με πιστωτικη και ανα 2 με χρεωστικη  και τo εκανε ανα 5 και αν 10 αντιστοιχα

Εκοψε την ποντοδοσια  σε πληρωμες εφοριας κλπ με πιστωτικη .....  ενω στην αρχη εδινε ευρω πληρωμης και ποντο....

και το πιο εξυπνο .... μειωσε του λιγοστους ποντους που εδινε αν επαιρνες ηλεκτρονικα τον μηνιαιο λογαριασμο της πιστωτικης καρτας ...  μεγαααααλη εξυπναδα οποιος το σκεφτηκε ... εεε το τυπωνει , βαζει φακελλο, πληρωνει ταχυδρομικα και προφανως  κερδιζει του 15 ποντους που εκοψε ... ποσο την στοιχιζει δικό της προβλημα....

Και το τελευταιο οι ποντοι χανονται μετα τον χρονο αντι την διετια που ηταν....

Επεξ/σία από teot

Στις 19/2/2018 στις 5:14 ΜΜ, greengr21 είπε

εγώ χρησιμοποιώ yellows στο Σκλαβενίτη

Πως ακριβως το κανεις;Με απλη χρηση της καρτας;

Μου ειχε πει και εμενα μια φορα η ταμιας οτι εχω 7 ευρω εκπτωση και επεσα απο τα συννεφα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα απλά με ρωτάει η ταμίας αν θέλω να εξαργυρώσω τους πόντους.  

Απ' το τίποτα που θα έπαιρνα με μετρητά έστω τα 5€ του go4more είναι κάτι. Είναι ένα μικρό κίνητρο. 

Για κάποιο λόγο πάντα μου τυχαίνουν και σε στιγμές που τα θέλω οπότε έχω ένα λόγο παραπάνω να χαίρομαι.

(Πάντα σε σούπερ μάρκετ μου τυχαίνουν) 

Edit: και εντελώς τυχαία από σήμερα μέχρι 10 Μαρτίου στον Μασούτη 1€ δίνει 8 πόντους! 

Επεξ/σία από Ihavetheanswers

Βολικό αρκεί να ψωνίζεις όντως από τις επιχειρήσεις και να μην μπεις στο τρυπάκι αγορών για τους πόντους.

εγώ ούτως ή άλλως ψώνιζα από σκλαβενίτη,έβαζα βενζίνη από shell ή ελίν και κάποια ψωνια από χόντο. οπότε από το τίποτα παίρνω και πόντους δεν με χάλασε.

επίσης όσες φορές ρώτησα στο chat του go4more στο φβ πάντα μου απάντησαν γρήγορα.

και μία φορά που δεν είχαν περαστεί οι πόντοι,έστειλα την απόδειξη και τους πέρασαν.

• 4 μήνες μετά...

Επαναφέρω λίγο το θέμα καθώς πλησιάζω και εγώ τους 2000 πόντους. 

Βλέπω ότι συνεργάζεται με public. Αν πάω π.χ να πάρω ένα βιβλίο αφού έχω συμπληρώσει τους 2000 από ότι κατάλαβα από αυτα που γράψατε, και έχει 10 ευρώ, μπορώ να ζητήσω εξαργύρωση να το πάρω 5 ?

Το λέω εγώ ή θα μου το πει στο ταμείο?

Έτσι ακριβώς.

Στο ταμείο μπορεί να μην στο πούνε, οπότε το λες εσύ.

Αν οι πόντοι είναι πάνω από 2000 η εξαργύρωση θα είναι μεγαλύτερη των 5€

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, thant είπε

Έτσι ακριβώς.

Στο ταμείο μπορεί να μην στο πούνε, οπότε το λες εσύ.

Αν οι πόντοι είναι πάνω από 2000 η εξαργύρωση θα είναι μεγαλύτερη των 5€

Σας ευχαριστω και τους 2.

Έχω 1985. Από κότσο που έκανα πρόσφατα αγορά 10 ευρώ μου έδωσε 39 πόντους και από Σκλαβενίτη 33. Επίσης κοντά στα 10 νομίζω ήταν.

Ξέρετε ακριβώς πόσα ευρώ είναι σε έκπτωση οι 2000?

Επίσης να σημειώσω ότι τους είχα μαζέψει πολύ καιρό πρίν τους 1800 περίπου, και τώρα τελευταία πήγαν 1985. Παίζει ρόλο το διάστημα? Τουλάχιστον 4-5 μήνες πριν ήταν αυτοί οι πόντοι. Αλλά φαντάζομαι εφόσον τους έχω μπορώ να τους χρησιμοποιήσω, σωστά?

Επεξ/σία από panossar95

20 λεπτά πριν, panossar95 είπε

Ξέρετε ακριβώς πόσα ευρώ είναι σε έκπτωση οι 2000?

Αφού το είπες κι εσυ. Οι 2000 ποντοι ειναι 5€. Αρα αν θες να αγοράσεις κατι που κανει 10 ευρω και ζητήσεις εξαργύρωση, θα πληρώσεις 5.

20 λεπτά πριν, panossar95 είπε

Επίσης να σημειώσω ότι τους είχα μαζέψει πολύ καιρό πρίν τους 1800 περίπου, και τώρα τελευταία πήγαν 1985. Παίζει ρόλο το διάστημα? Τουλάχιστον 4-5 μήνες πριν ήταν αυτοί οι πόντοι. Αλλά φαντάζομαι εφόσον τους έχω μπορώ να τους χρησιμοποιήσω, σωστά?

Σωστά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, thant είπε

Αφού το είπες κι εσυ. Οι 2000 ποντοι ειναι 5€. Αρα αν θες να αγοράσεις κατι που κανει 10 ευρω και ζητήσεις εξαργύρωση, θα πληρώσεις 5.

Σωστά.

Είπες θα είναι μεγαλύτερη των 5 στο προηγούμενο ποστ για αυτό ρώτησα. Ή δεν κατάλαβα κάτι σωστά

Εντάξει άστο, κατάλαβα 😋

Επεξ/σία από panossar95

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...