Προς το περιεχόμενο

go4more

markos9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλήμερα παιδιά! 

Θα ήθελα να μάθω, τι είναι το go4more, πως το χρησιμοποιούμε, αν αξίζει, πως το ενεργοποιούμε κ.τ.λ.

Έψαξα λίγο στο ίντερνετ άλλα δεν βρήκα τπτ σοβαρά, και επίσης με μπέρδεψαν περισσότερο.

Υ.γ. Θέλω να μάθω όσο τον δυνατόν περισσότερα ώστε να ξέρω να το χειρίζομαι σωστά.

Ευχαριστώ εκ των πρότερων. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλήμερα παιδιά! 

Θα ήθελα να μάθω, τι είναι το go4more, πως το χρησιμοποιούμε, αν αξίζει, πως το ενεργοποιούμε κ.τ.λ.

Έψαξα λίγο στο ίντερνετ άλλα δεν βρήκα τπτ σοβαρά, και επίσης με μπέρδεψαν περισσότερο.

Υ.γ. Θέλω να μάθω όσο τον δυνατόν περισσότερα ώστε να ξέρω να το χειρίζομαι σωστά.

Ευχαριστώ εκ των πρότερων. :)

Τo site της Εθνικής δεν σε βοήθησε; Έχει site αποκλειστικά για το go4more. Για αγορές από συγκεκριμένα καταστήματα κερδίζεις πόντους τους οποίους όταν περάσουν τους 5000 μπορείς να τους εξαργυρώνεις. Οι συναλλαγές πρέπει να γίνονται με συγκεκριμένες κάρτες (τις αναφέρει το site).

Αν έχεις internet banking το ενεργοποιείς απο εκεί αλλιώς απο κατάστημα.

Με τις αγορές που κάνεις με την κάρτα και πληρωμές μέσω internet banking σου δίνει πόντους και τους χρησιμοποιείς σε καταστήματα για να σου αφαιρέσει το ανάλογο ποσό.

Υπάρχουν μαγαζιά που σου δίνουν παραπάνω πόντους. Αντί για ένα πόντο ανά ευρώ πχ σου δίνουν 8. Εγώ τη χρησιμοποιώ κυρίως για βενζίνη σε ελίν πρατήριο που δίνει επί 8 και ανά κάποιο διάστημα παίρνω μια έκπτωση 7-8€.

Γενικά έχεις ένα μικρό όφελος τυπικά με αυτά τα προγράμματα αλλά είναι και λίγο παγίδα. Μπορεί να ξοδέψεις παραπάνω από όσα θα έπρεπε.  

Στο ebanking της εθνικής βλέπω ότι έχω 2100 πόντους (νομίζω 2000 είναι το μίνιμουμ εξαργύρωσης και ισούται με 5 ευρώ). Αλλά δε μπορώ να γραφτώ στην εφαρμογή στο κινητό μου βγαζει σφάλμα. 

Λογικά θα μπορώ να τους εξαργυρώσω ε ; Δε χρειάζεται κάποια επιπλέον εγγραφή . Επίσης ο λογαριασμός έχει 2 συνδικαιούχους, το go4more μετράει λογικά στον πρώτο ; 

Στο ebanking της εθνικής βλέπω ότι έχω 2100 πόντους (νομίζω 2000 είναι το μίνιμουμ εξαργύρωσης και ισούται με 5 ευρώ). Αλλά δε μπορώ να γραφτώ στην εφαρμογή στο κινητό μου βγαζει σφάλμα. 

Λογικά θα μπορώ να τους εξαργυρώσω ε ; Δε χρειάζεται κάποια επιπλέον εγγραφή . Επίσης ο λογαριασμός έχει 2 συνδικαιούχους, το go4more μετράει λογικά στον πρώτο ; 

Με το που πας να ψωνίσεις σε κάποιο κατάστημα και να πληρώσεις με την κάρτα θα πεις ότι θέλεις και εξαργύρωση των πόντων. Θα πάρεις την έκπτωση και θα μηδενιστούν οι πόντοι.

Στο site του go4more θα βρεις κάθε πληροφορία για το πρόγραμμα loyalty της Εθνικής. Εγγραφή μπορείς να κάνεις από το internet ή κάποιο κατάστημα της Εθνικής.

Συνοπτικά, κερδίζεις πόντους όχι μόνο από συναλλαγές με κάρτα, αλλά από 30+ προϊόντα και υπηρεσίες, όπως καταθέσεις, συναλλαγές στο internet και το mobile, δάνεια, ασφάλεια αυτοκινήτου και πολλά άλλα, ακόμα και για τα γενέθλιά σου.

Μέσω internet ή μέσω του app για iOS και android μπορείς να δεις τους πόντους σου, πόσο αξίζουν και σε χάρτη τα ~7,000 σημεία που μπορείς να εξαργυρώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Ερωτήσεις όπως κάθε προϊόν την Εθνικής στο 181818 ή [email protected]

Disclaimer: I may work for NBG and my team may have created and runs go4more  :ph34r:

• 4 μήνες μετά...

Έστω οτι αγοράζω απο ενα κατάστημα ενα προϊόν που θα μου δώσει πόντους για το go4more. Μπορώ να τους εξαργυρωσω κατευθείαν στην ιδια αγορά; ή παει αναγκαστικά στην επομενη;

15 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

Έστω οτι αγοράζω απο ενα κατάστημα ενα προϊόν που θα μου δώσει πόντους για το go4more. Μπορώ να τους εξαργυρωσω κατευθείαν στην ιδια αγορά; ή παει αναγκαστικά στην επομενη;

και στην ιδια αμεσα μπορεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

Οχι....  στην επόμενη αγορα αν εχουν συμπληρωθει 2000 ποντοι και μόνο στα συνεγραζομενα καταστηματα... για να περαστουν οι ποντοι πρεπει να ολοκληρωθει η αγορα

11 λεπτά πριν, adsl2+ είπε

στην επόμενη αγορά αφού συμπληρώσεις 2500 πόντους δες εδώ https://www.nbg.gr/greek/go4more/Documents/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_go4more.pdf

2000 ποντους που αντιστοιχουν σε 5ευρω ...οχι 2500...

Επεξ/σία από teot
  • Like 1

3 λεπτά πριν, teot είπε

Οχι....  στην επόμενη αγορα και μόνο στα συνεγραζομενα καταστηματα... για να περαστουν οι ποντοι πρεπει να ολοκληρωθει η αγορα

2000 ποντους που αντιστοιχουν σε 5ευρω ...οχι 2500...

δίκιο έχεις, λάθος μου λόγω ταχύτητας

Επειδη το έχω απο τοτε που δημιουργηθηκε .... αφου βαλανε τον κοσμο στο μαντρι..... εχουν κανει τοσες αλαγγες ..ολες σε βαρος του πελάτη... που δεν αξιζει να ασχοληθεις ...αν εχεις αλλη τραπεζα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα ψιλοκοροϊδία είναι οι 2000 πόντοι να αξίζουνε μόνο 5€ αλλα είναι κάπως καλύτερα απο τον ανταγωνισμό.

Στην πειραιώς οι 2000 yellow πόντοι είναι 4€

Επεξ/σία από dhmak

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...