Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελευταία εχει παρουσιαστεί ενα θεματακι με το pc μου.

Το pc αποτελειται απο ενα coolermaster g550m psu,Gigabyte 990fxa-ud3 ver 4 mobo,Amdx-8350,Sapphire r9 290X 8GB vga .Πριν 2 εβδομαδες αλλαξα σκληρο και απο τον samsung evo  850 και πήγα σε ενα plextor  px-256m8pey nvme pci express.Τις ιδιες μέρες εβαλα και driver για την καρτα οθονης

Απο την αλλαγη και μετά του δισκου και μετά δεν ειχα παιξει κατι αλλά πριν απο αυτό δεν ειχα θεμα με F1 2015 kai Masseffect 4 για οσο ....

Προχθες αρxισα να εχω thermal power off (η ετσι φαινεται ).κατα την διαρκεια του παιχνιδιου.

Εκατσα αλλαξα παστα στην cpu,καθαρισα την μπιχλα απο παντου (δεν ειχε και πολυ).Τιποτα.

Σε prime95 και furmark μεμονομένα η cpu και η VGA δεν έχει θεμα.

το θεμα εμφανιζεται οταν παιζω παιχνιδι

Εκατσα και εβαλα open hardware monitor και κατέγραψα τις θερμοκρασιες.Δειτε το συνημμένο

Δεν βλεπω κατι παράξενο εκτους του northbridge να πιανει 60αρες .

Οσο αφορα την μητρική ειχα βάλει ενα moded bios -που νομιζα πως χρειαζόταν- για να παιξει με τον NVME .Τελικα δεν χρειαζοταν και - για λόγους δοκιμης- το γυρισα την F3.Δεν αλλαξε κάτι

Διαβάζω για προβληματα με οποιαδηποτε version driver μέτα την 17.7.1 

Αλλά αυτό που τρώω είναι thermal shutdown ομως.Κρυώνει και ανεβαίνει.

θα αλλάξω τροφοδοτικο σημερα με ενα αντιστοιχα αλλά μεγαλυτερο.

Σε κάποια φάση χθες είχα ανοιξει το Utility της Sapphire για την VGA και πήγα να σκαλίσω την απόκριση των ανεμηστήρων .Τυχαίο η όχι έφαγα το Shudown στην στιγμή που πάτησα apply

Καμμια ιδεα ?Πααω για mobo η VGA? Τα πετάω ολα ?

post-51405-0-51260400-1506407804_thumb.jpg

Δημοσ.

Από αυτά που βλέπω δεν πρέπει να είναι thermal shutdown.

Το πιθανότερο είναι τροφοδοτικό. Ο nvme δεν νομίζω να έχει κάποια σχέση.

Από συχνότητες είσαι στοκ?

• Like 1
Δημοσ.

Από αυτά που βλέπω δεν πρέπει να είναι thermal shutdown.

Το πιθανότερο είναι τροφοδοτικό. Ο nvme δεν νομίζω να έχει κάποια σχέση.

Από συχνότητες είσαι στοκ?

Ναι , εντελώς

Ποια ψύκτρα έχεις?

Cooler master  Hyper 212 evo.το κουτι ειναι ενα zalman z5  με 2x12" fan πανω και ενα κατω εμπρος.Βαλε και το τροφοδοτικο που ειναι κάτω.....

top2.jpg

Δημοσ.

Παιζει δηλαδη αυτο το λιγο παραπανω που θελει σε watt σε σχεση με τον κανονικο δισκο να εκανε την διαφορα και εκλεινε επειδη δεν εφτανε το ρευμα στο 24pin λογω της προσθηκης της pcix

Δημοσ.

Όχι. Το 550 είναι υπέραρκετο, χάλασε κι απλά έτυχε να έχει ένα 750άρι. 

Αυτο ακριβως.Το σκεφτηκα και εγω αλλα δεν πιστεύω να υπαρχει διαφορά στην κατανάλωση απο τον sata samsung evo στον NVME plextor .

Δημοσ.

Και που άντεξε τόσο καλά να λες. Σε full load 8350 και 290x τραβάνε μόνες τους 500+ watt. Το τροφοδοτικό είναι 550 με μαξ 650w άρα έπαιζε στο 101% τόσο καιρό. Αν θυμάμαι καλά έχουν 5 χρόνια εγγύηση οπότε λογικά θα κάνεις salvage

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...