rooy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 καλημερες λοιπον εχω ενα θεμα οταν συνδεω την δευτερη οθονη δηλαδη μια tv samsung 40αρα εχω απιστευτο input lag στην 1η οθονη (lg 27) ενω αν αποσυνδεσω την 40αρα παιζει μια χαρα η 27αρα τι παιζει?? μηπως πρεπει να βαλω τα hz χειροκινητα ? (μολις τσεκαρα οτι και οι 2 οθονες ειναι στα 60hz) οποτε κατι αλλο παιζει!!
heros Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 δουλευω αρκετα pc σε διπλές οθόνες με AMD GPU δεν ειχα ποτε κατι τετοιο, σε nvidia δεν εχω εμπειρια, υποψιαζομαι πρόβλημα σε οδηγούς, setup ...δοκιμαστικα αντεστρεψε τις εξόδους (βαλε την 40αρα εκει που συνέδεες την 27αρα0 για να δεις αν εχει να κανει με την οθονη ή την έξοδο ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙkΩΝ....αν εχει lag τωρα η 40αρα τοτε αυτοσημαίνει ότή έξοος της κάρτας έχει το πρόβλημα ..
rooy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) δοκιμασα σε ολες την θυρες την 27αρα επαιζε νορμαλ χωρις lag μονο στην 4η θεση. Επαιζε επισης κανονικα πριν κανω restart το pc , αν αλλαζα hdmi την ωρα που ηταν ανοιχτο απο την 4η θεση στην 3η δεν ειχε lag , μετα το restart κολουσε. Επισης οταν εβαζα την 40αρα στην 1,2,3η θεση παλι κολλουσαν και οι 2, δηλαδη και η 27αρα στην 4η θεση Μετα πηγα και αλλαξα τα hz απο τις ρυθμισεις των windows εδειχνε οτι ηταν 60hz πατησα 59hz και μετα ξανα 60hz και επαιζε κανονικα σε οποια θεση και αν ηταν! (μετα το restart το ξανακανει) λετε να ειναι το driver? να παιρνει τις ρυθμισεις απο τις nvidia το προγραμμα?? δεν βλεπω να ειναι το εικονιδιο τις nvidia στο βελακι διπλα απο την ωρα, δοκιμασα και εκανα clean reinstall το driver. μονο το nvidia exprience ειναι στην επιφανεια! τι λετε να ειναι??? Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2017 από rooy
Le Perv Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Για δοκιμασε να φτιαξεις τις ρυθμισεις σα διαχειριστης. Και κανε restart. Κοιτα αν τις κρατησε. Μια δοκιμη κανε.
rooy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Νομιζω σαν διαχειριστης τις εκανα! Νομιζω δεν γινεται να αλλαξεις τις ρυθμισεις αν δεν πατησεις διαχειριστης , δεν ειμαι σιγουρος θα δοκιμασω οταν παω σπιτι να κανω αυτο εδω -> https://www.youtube.com/watch?v=RwWgi8lyPnY
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα