Δέλτα Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Την γνώμη σας για το innovator M1589 15.6 μου φάνηκε καλό το ίδιο ισχυρίστηκε και ο υπάλληλος του e Shop αλλά Γτ δεν μπορώ να βρω κανένα review τι παίζει;
UsualSuspect__ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν μπορείς να βρεις review επειδή κανείς σοβαρός δεν θα έσκαγε τόσα λεφτά για να πάρει έναν celeron. Ο υπάλληλος του eshop θα σου πει τα πάντα για να πουλήσει. 1
nikolakisgk Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Θα σου πρότεινα να μην αγοράσεις καινούργιο laptop με τόσο χαμηλή τιμή, ίσως ακούγεται κάπως αλλά είναι πραγματικά πεταμένα λεφτά.Στα ίδια χρήματα αν θες κάτι αξιόπιστο και να μέινει μπορείς να βρεις ενα x220 μεταχειρισμένο με ssd. Θα είναι αρκετά πιο γρήγορο από ότι βρεις καινούργιο στα ίδια χρήματα.
nikοs Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 2gb ram και 32gb σκληρό δίσκο πραγματικά θα σε κουράσει περισσότερο παρά θα σε εξυπηρετήσει! 1
citelis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 32GB σκληρός δίσκος δεν παλεύεται ούτε και τα 2GB RAM! Κατά καιρούς σε αυτά τα λεφτά έχω δει να εμφανίζονται λαπτοπ που τουλάχιστον έχουν 4GB RAM!
Δέλτα Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 4gb Ram έχει όχι 2 στα 309€ 'http://www.e-shop.gr/laptop-innovator-m1589-156-fhd-4gb-128gb-m2-wifi-bt-win-10-black-p-PER.920552'
ss13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Καλώς όρισες , έπρεπε να το ψάξεις πρώτα πριν το πάρεις , πήρες ένα αργό μηχάνημα ( λόγω παλιού - αργού επεξεργαστή ) , με εγγύηση που δεν υπάρχει πουθενά https://www.adslgr.com/forum/threads/704411-%CE%95%CE%B3%CE%B3%CF%8D%CE%B7%CF%83%CE%B7-Laptop-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%9A%CF%89%CF%84%CF%83%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%BF αυτός είναι και ο λόγος της καλής τιμής του e-shop , το μόνο καλό που έχει είναι η οθόνης λόγω Ips
Δέλτα Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Το έψαξα αλλά το συγκρίνα με μερικά hp μου φάνηκε παρόμοιο απλά με μεγαλητερη οθόνη και σεσχέση με το lenovo ideal pad που θεωρούσα σαν άλλη πιθανή επιλογή μου φάνηκε καλύτερο ήταν και μέσα στο baget...Αλλά το θέλω για βασική χρήση στο πανεπιστήμιο λίγο youtube λίγο office κλπ...Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω τώρα για να έχω καλύτερη απόδοση; παρατήρησα ότι μου κόλλησε λίγο αλλά όχι τίποτα ιδιαίτερο...
Δέλτα Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 παιδιά κ άλλη ερώτηση αξίζει να το λύσω και να αλλάξω SPU?
Sheogorath Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 CPU λογικά λες. Όχι δεν αλλάζει, είναι κολλημένη. Το πουλάς και παίρνεις άλλο.
nikοs Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Εμ βιάστηκες φίλε! Σου είπαν όλοι πως μηχάνημα ειναι κακό και το αγόρασες!!! Με 30-40 ευρώ παραπάνω πήγαινες σε i3 και μαρκάτο λαπτοπάκι και μόλις μάζευες λίγα χρήματα κάρφωνες και εναν ssd επάνω και ήσουν τσολιάς! Τώρα και όλο το επιμέρους hardware να αναβαθμίσεις θα έχεις πάντα τον celeron εκει να σε κρατάει πίσω! Μη κολλάει το μάτι σας στις οθόνες και ξεχνάτε τα specs...τι να το κάνεις το full hd ips αν δεν μπορεί αν τρέξει εναν chrome?
takeit Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις εφέ, ήχους, εφαρμογές από την αυτόματη εκκίνηση (που δεν τις θέλεις), hibernation (καταλαμβάνει χώρο στο δίσκο) και κάποιες λειτουργίες από τον explorer. Να ξέρεις ότι οι ενημερώσεις μπορεί να καθυστερούν πολύ τον υπολογιστή μπορείς να τις ρυθμίσεις ώστε να σε ρωτάει για να κατεβάσει / εγκαταστήσει, δες εδώ http://pcifix.blogspot.gr/2018/01/stopw10update.html. Σε παρόμοιο μηχάνημα (με 14'' οθόνη) και με καθαρισμό του δίσκου από περιττά αρχεία είχε ελεύθερα 13GB!
xmaiandros Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Επειδή δεν υπάρχουν αρκετές κριτικές για τα συγκεκριμένα αποφάσισα να γράψω μια εκ πείρας για να βοηθήσω όποιον θέλει να αποφασίσει.Τα συγκεκριμένα εργαλεία είναι φτιαγμένα με λογική AliExpress.Δηλαδή έχουν πολύ φθηνά υλικά κατασκευής και ποντάρουν στη ram και τον ssd για να πουλήσουν.Αυτό που αγόρασα εγώ για παράδειγμα έχει 12gb ram 128ssd patriot αλλά επεξεργαστή τον intel celeron j4115.Αυτό σημαίνει ότι έχει πολύ μεγάλο χώρο εργασία 12gb αλλά αδύναμους εργάτες j4115.Βέβαια ο λόγος που αγοράστηκε ήταν η ανάγκη για ένα πολύ οικονομικό laptop για καθημερινή χρήση και online μαθήματα.Με αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί και ανταπεξέρχεται πλήρως σε ότι του έχω αναθέσει π.χ. Skype κλήση σε εξέλιξη και παράλληλα να τρέχει ο Firefox και κάνα δυο άλλες εφαρμογές.Για gaming δεν υπάρχει ελπίδα.Το θετικότερο όλων είναι ότι κόστισε 400€ με εγκατεστημένα windows 10 home (όχι S που βλέπουμε σε αλλά καταστήματα ευτυχώς) πράγμα που σημαίνει ότι αν το βαλάντιο φτάνει μέχρι εκεί και μόνο δεν υπάρχει καλύτερη αγορά για σχέση απόδοσης τιμής.Το προτείνω για όποιον έχει ανάγκη από ένα αξιόπιστο εργαλείο για δουλειά γραφείου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα