ludvihoscar Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα σε ολους. Επειδη δεν εχω ακουσει ποτε στη ζωη μου πως βγαινει ο ηχος απο ενα wi-fi speaker, θα ηθελα τη βοηθεια σας. Διαθετω τον yamaha r-n402d ο οποιος μου εχει λυσει τα χερια λογω των wi-fi και airplay λειτουργιων του. Ειναι πολυ βολικο να ακους μεσω app τραγουδια στο spotify και σταθμους ραδιοφωνικους απο ολο τον κοσμο. Ο ενισχυτης βρισκεται στο σαλονι. Η ερωτηση μου ειναι. Ποιο wi-fi ηχειο προτεινετε? Θελω wi-fi για να το παιρνω μαζι μου σε οποιο δωματο βρισκομαι ή στην αυλή του σπιτιού. Σκεφτομουν και το jbl charge 3 (το πουλαει ενας φιλος σχεδον καινουριο στα 120) που ολοι αναφερονται σε αυτο με διθυραμβικα σχολια, αλλα νομιζω πως επειδη ειναι μονο bluetooth, θα χανει σε σχεση με ενα ηχειο wi-fi. Συμφωνειτε? Επισης, πολλοι προτεινουν ηχεια sonos αλλα δεν ξερω αν επειδη ο ενισχυτης μου ειναι yamaha θα ειναι συμβατα ή αν θα χανω σε ποιοτητα. Περιμενω προτασεις για ηχεια που εχετε ακουσει. Το μπατζετ μου ειναι στα 150-200 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparen Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 ο ενισχυτης σου υποστηριζει musicast απο οτι βλεπω στο σαιτ της yamaha. Αν εισαι διατεθειμενος να κανεις υποχωρηση στο θεμα της φορητοτητας, θα σου προτεινα να ριξεις μια ματια στα συμβατα musicast ηχεια της yamaha. Το wx-010 ειναι εντος του budget σου, το εχω εδω και 3 μηνες και ειμαι ευχαριστημενος με την ποιοτητα του ηχου του. Δεν εχει μπαταρια ομως και το μεγεθος αλλα και βαρος του περιοριζει σχετικα την φορητοτητα του. Δεν ειναι κανενα "γομαρι", αλλα δεν πιστευω οτι το πας βολτα απο δωματιο σε δωματιο ευκολα. Αλλωστε τα ηχεια αυτα (ολα τα multiroom) φτιαχτηκαν με την λογικη οτι αγοραζεις ενα (ή περισσοτερα) ηχεια για καθε δωματιο που θελεις να ακους. Ηχεια bluetooth οπως τα jbl charge που αναφερεις εχουν σαν βασικο στοιχειο την φορητοτητα τους (εσωτερικη μπαταρια), αλλα και την ανθεκτικοτητα σε συνθηκες εξωτερικου περιβαλλοντος (π.χ. αδιαβροχα). Απο οτι γνωριζω ομως ηχεια στο μεγεθος/βαρος των jbl charge που να εχουν wifi δεν νομιζω οτι υπαρχουν. Επισης επειδη η μεταφορα ηχου μεσω bt υποκειται συμπιεση, θα χασεις ποιοτητα σε σχεση με spotify connect που υποστηριζει την μεγιστη ποιοτητα spotify. Sonos, απο την στιγμη που εχεις ηδη δικτυακο ενισχυτη με δυνατοτητα multiroom, δεν βρισκω λογο να αγορασεις. Αν δεν ειχες, θα ηταν μια ενδιαφερουσα σκεψη, αλλα τα sonos επειδη εχουν "ονομα" ειναι αρκετα ακριβουτσικα. Να σου πω επισης, αν ειναι κατι που σε ενδιαφερει, οτι αγοραζοντας musicast ηχεια, θα εχεις τη δυνατοτητα να ακους στο wifi ηχειο οποιαδηποτε πηγη ειναι συνδεδεμενη πανω στον ενισχυτη (π.χ. cd player κτλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα