Riveboy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά.Εχω ένα θέμα τον τελευταίο καιρο.Ενω μέχρι πριν λίγες μερες όλα καλά όταν κατέβαζε τορεντς(γύρω στα 800-950kb/s) τώρα όταν κατεβάζω κάτι μετά από κανα 10 λεπτό στα 800-900kb/s χάνω εντελώς το ιντερνετ στον υπολογιστή.Και για να γίνω πιο λεπτομερής κάπως απενεργοποιείται ο αντάπτορας του Γουάι φαΐ(είμαι ασύρματα) και πρέπει να τον ενεργοποιήσω παλι εγώ από τις ρυθμίσεις.heeelp
FrightenedTerror Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 και γιατι να φταιει το utorrent που σου κλείνει το wifi; Για αρχή μπες ενσυρματα και παρατήρησε τις ταχύτητες σου
Riveboy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί αυτό δεν γίνεται όταν κατεβάζω από στιμ/νβιντια.Οι ταχύτητες είναι το μαξ που μπορώ να παρω από την γραμμή μου.
micos000 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Το upload στο πόσο το έχεις; Αν το έχεις φουλ κατέβασε το στο 30Kbps, επίσης δοκίμασε να μαζέψεις το download στα 600 για να δεις αν στο ξανακάνει. Μήπως έβαλες κανένα firewall ή internet security τελευταία; 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Στο utorrent κάτω δεξιά έχει ένα εικονίδιο αυτό θα πρέπει να είναι πράσινο με τσεκμαρκ αν έχει άλλο εικονίδιο τότε υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη σύνδεση σου. Οι παράγοντες είναι πολλοί μπορεί να μην έχεις θύρα ανοιχτή, μπορεί να μπλοκάρει το firewall, είναι πολλά αυτά που μπορούν να φταίνε. Επίσης ρίξε μια ματιά στην καρτέλα logger και δες τι λέει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα