doctorized Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω ένα σωρό αρχεία σε μορφή svgz με γραφικά και κείμενο (πάνω από 1000) τα οποία θέλω να ενώσω σε ένα ενιαίο pdf. Η ένωση δεν με απασχολεί και τόσο καθώς το adobe acrobat pro δίνει τη δυνατότητα να ενωθούν πολλά pdf μαζί. Το θέμα είναι πώς θα καταφέρω να τα μετατρέψω εύκολα και γρήγορα όλα αυτά. Βρήκα κάποιες online free λύσεις αλλά είτε επιτρέπουν να ανέβουν τα svgz ένα-ένα για μετατροπή είτε επιτρέπουν μετατροπή σε 20-30 τη φορά. Δοκίμασα ένα πρόγραμμα το rea converter αλλά τα κάνει χάλια, αλλού γι αλλού κείμενα και γραφικά. Μήπως γνωρίζει κάποιος κάποια εύκολη και γρήγορη λύση;
micos000 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτά είναι από το Illustrator; Μπορείς να στείλεις όλον τον φάκελο για εκτύπωση; Αν ναι δοκίμασε μα κάποιον pdf printer π.χ. το nitro ή το bullzip ή κάποιο άλλο να τα τυπώνεις σε pdf.
doctorized Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτά είναι από το Illustrator; Μπορείς να στείλεις όλον τον φάκελο για εκτύπωση; Αν ναι δοκίμασε μα κάποιον pdf printer π.χ. το nitro ή το bullzip ή κάποιο άλλο να τα τυπώνεις σε pdf. Ναι, χρησιμοποιώ το Illustrator CS5. Δεν μου δίνει τη δυνατότητα εκτύπωσης με δεξί κλικ όπως κάνει με άλλα αρχεία όπως pdf, doc κλπ.
doctorized Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Διαπίστωσα το εξής: αν ανοίξω ένα αρχείο με τον firefox μου δείχνει κανονικά το περιεχόμενό του. Πατώντας εκτύπωση, δίνει τη δυνατότητα αποθήκευσης ως pdf είτε με τον pdf printer του Adobe Acrobat Pro είτε με τον Microsoft print to PDF εκτυπωτή. Το αποτέλεσμα είναι μία χαρά αλλά το θέμα είναι πώς αυτοματοποιείται αυτό το πράγμα ώστε να μην το κάνω με το χέρι σε κάθε αρχείο;
KyrGR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Αρα στην ουσία θέλεις να δημιουργησεις pdf απο αρχεία γραφικών. Ψαξε για merge many images into one pdf Η αρχικη μετατροπή σε αλλη μορφή γραφικών είναι ίσως εφικτή με τον illustrator, incscape η gimp υποθετω.
micos000 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Το photoshop έχει στο μενού file επιλογή για batch όπου μπορείς να καταγράψεις ένα macro που να φορτώνει ένα αρχείο, να το τυπώνει και να το κλείνει και μπορείς να το εφαρμόσεις σε πολλά αρχεία σε φάκελο. Το illustrator έχει κάτι τέτοιο; Είπες στην αρχή ότι βρήκες online μετατροπείς που δέχονται 20-30 αρχεία τη φορά. Γιατί δεν το κάνεις έτσι και να βάλεις 3-4 browsers να κάνουν δουλειά; Βάλε chrome, firefox, opera, ie, edge και θα κάνεις 100+ αρχεία μετατροπή τη φορά.
KyrGR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.google.gr/amp/s/www.howtogeek.com/248462/how-to-combine-images-into-one-pdf-file-in-windows/amp/?espv=1 Εννοούσα κάτι σαν αυτο- τα ανοιγεις σαν layers στο gimp http://registry.gimp.org/node/25394 Τα εξαγεις σαν jpg τα επιλεγεις στον windows explorer και επιλεγεις print-print to pdf.( fingers crossed αν ειμασταν Αγγλοσαξονες, θα χρειαστεί ωρα το gimp για να ανοίξει και να εξάγει 1000 layers αν δεν κρασαρει και δεν είμαι σίγουρος αν ανοίγει svgx σαν layer η μονο σαν path. )
doctorized Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικά τη λύση την έδωσα μόνος μου μαζί με τον pdf printer της Adobe. Με ένα προγραμματάκι που έφτιαξα, φόρτωσα τα svgz σε web gadget και από εκεί έκανα την εκτύπωση στον pdf printer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα