Aprile Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Καμία μα καμία σχέση τα titanium ThinkPad της IBM που τα είχε μέχρι και η NASA στο ISS με αυτά που έβγαλε μετά η Lenovo από το γνωστό φασόν εργοστάσιο που βγάζει όλα τα κινέζικα λαπτοπ με διαφορετικές ταμπέλες. Υπάρχουν δεκάδες βίντεο στο YouTube φανατικών Αμερικανών με τα ThinkPad που δείχνουν ότι σε όλα είναι η μέρα με την νύκτα.
Mixalis-PC Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Όσο υπάρχουν στην αγορά τα Turbo-X Laptop δεν υπάρχει λόγος να κοιτάτε σε άλλες μάρκες...Γρήγορα, οικονομικά, ντιζαινάτα, τέρατα αξιοπιστίας με μηδενικά failure rates και πάντα με την εξαιρετική εγγύηση και τεχνική υποστήριξη του Πλαισίου. Δεν ειναι Turbo-x. Ειναι CLEVO μια εταιρεία που βγάζει σχεδόν καθε λαπτοπ στο πλανήτη. TURBO-x ειναι μονο σήμα του local importer. 80% απο ολα τα λαπτοπ ειναι φτιαγμένα στην CLEVO η QUANTA. Μονο ASUS, GIGABYTE kai MSI εχουν δυνατότητα να παράγουν ολόκληρα δικά τους λαπτοπ γιατι ειδή παράγουν custom PCB's και απο εκει ξεκινάνε ολα. Μεταξύ ASUS ROG kai CLEVO P-Series ειναι διαφορα σαν μεταξυ μιας Mercedes AMG και ενός 700hp VW golf, και τα δυο πολύ γρήγορα άλλα καμιά σχέση ποιότητα.
Mixalis-PC Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Turbo-x φουσκωσε ο γνησιος φορτιστης σε 4 μηνες απο την ημερομηνια αγορας... Φουσκωσε ο πυκνωτης. Υπαρχουν κινεζικα και κινεζικα. Αλλα η plaisio κανει συμφωνιες με κινεζικα εργοστασια ζητωντας την καλυτερη δυνατη τιμη ανεξαρτητως το που θα ριξει ο κατασκευαστης την ποιοτητα οχι στην εξωτερικη εμφανιση αλλα στην ποιοτητα κατασκευης και εξαρτηματων πλακετας. Αυτο ειναι κατι που το θεωρω δεδομενο καθως οτι turbo-x εχω συναντησει ειχε ημερομηνια ληξης τους 6 μηνες το πολυ ενω 3-4 ποντικια και 3 πληκτρολογια δεν εβγαλαν μηνα...ποτε δεν εχω πει μακρυα απο κινεζικα αλλα τα turbo x ειναι σε αλλο επιπεδο. Και επιτελους αλλαξτε αυτη τη μαρκα ντρεπεσαι και να την πεις. Σαν nickname 10χρονου στο cs-go μοιαζει Αδερφέ μαζι σου με όλη μου την καρδιά. Τι ειναι το TURBO-X; γιατι ο δημιουργούς ακομα δεν ψαχνει για δουλεια; Πραγματικα πολυ φθηνό ονομα, σαν κινέζικο πατίνι, πες SPARTAN, ZEUS, ARES...Και εκατομμύρια αλλα...πως τους ήρθε το Turbo-X....τσάμπα τα κουστουμιά που φοράνε αφού ούτε κάλο όνομα δεν μπορούν να διαλέξουν.
keysmith Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Λίγα πράματα θα πω. κάτοχος του thinkpad 430t. Απλα είσαι ανίδεος. δεν σε κατάλαβα, το εξηγείς; Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες τι είπα εγώ. Υ.Γ. επειδή με είπες ανίδεο. Όταν εγώ είχα ibm thinkpad του 1999-2000 (το οποίο λειτουργεί ακόμα και το ανάβω για πλάκα) και δούλευα trackpoint (που κάποιοι το λέτε trackball) οι περισσότεροι δεν είχατε πιάσει καν ποντίκι.. Θα σέβεστε ..
MrWhite Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ια χαρα το χειρίζεται το brand η Lenovo. Εχει κρατήσει την βασικη φιλοσοφία και την εξελιζει σε καλο δρόμο. Πανέμορφο παντως, κλασσικό. Αλλα εντάξει ειναι για τους νοσταλγούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα