Alex_gr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Φοβερή κάρτα η συγκεκριμένη και πολύ αντοχής. Την χρησιμοποιώ εδώ και καιρό σε raspberry's και είναι με διαφορά η πιο γρήγορη οικονομική κάρτα για το συγκεκριμένο. Επειδή γράφτηκαν διάφορα παραπάνω, δεν υπάρχει κινέζικη και ευρωπαϊκή παρτίδα όλες ίδιες είναι, από το ίδιο εργοστάσιο. Επίσης η κάρτα είναι σκυλί, έχω αγοράσει δεκάδες (πολλές δεκάδες) και μόνο μία χάλασε από βαρβάτη διακοπή ρεύματος η οποία πήρε μπάλα και άλλες 4 συσκευές. Συγκρίνοντας την με την Sandisk Ultra, απλά δεν συγκρίνονται, η Samsung είναι ασύγκριτα καλύτερη σε όλα από προσωπικές δοκιμές που έχω κάνει σε διάφορες συσκευές (εξαιρούνται οι φωτογραφικές μηχανές εκεί δεν έχω ιδέα). Αυτό που πρέπει να πω βέβαια (έπειτα από τον παραπάνω άχρηστο πρόλογο) είναι μήπως πρόκειται για ξεστοκάρισμα της προηγούμενης έκδοσης Η αριστερή είναι η προηγούμενη έκδοση και η δεξιά είναι η καινούργια. Πρόκειται για την ίδια ακριβώς κάρτα εξωτερικά και όσον αφορά την ονομασία. Βέβαια η καινούργια είναι αισθητά πιο γρήγορη από την παλιά πάλι από προσωπικές δοκιμές και όχι επειδή έτσι γράφει η συσκευασία (αυτά είναι ενδεικτικά ούτως η άλλος). Τα Skroutζομάγαζα δίνουν την καινούργια πλέον! Αυτό δε σημαίνει ότι η παλιά είναι μάπα απλά η καινούργια είναι πιο γρήγορη (αισθητά πιο γρήγορη). Τώρα το ποια πουλάει το GB δε το ξέρω ας μας πει κάποιος που έχει παραλάβει. EDIT: Αναφέρομαι στην 32GB που είναι επίσης προσφορά
George! Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Και η δεξιά παλιά είναι, του θέματος είναι πολύ πιο γρήγορη(UHS-3).
Alex_gr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Και η δεξιά παλιά είναι, του θέματος είναι πολύ πιο γρήγορη(UHS-3). Ναι μιλούσα για την 32gb όπως έδειξα και στη photo η οποία επίσης είναι προσφορά. Η 64άρα φυσικά είναι πιο γρήγορη (το πολύ είναι σχετικό). Η δεξιά δεν είναι παλιά είναι απλά 32gb.
Agmourk Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Εγώ πήρα την 32αρα SAMSUNG που είχε προσφορά κάποια στιγμή στα 8€ και δεν το μετάνοιωσα. Με NL post, την παρέλαβα μετά απο περίπου 10 μέρες χωρίς τελωνείο. Την πήρα 6 Οκτώβρη και την παρέλαβα στις 17-18, δεν θυμάμαι ακριβώς.
dimath Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 14.59€ στο gearbest με κουπόνι GBSN1011 https://www.gearbest.com/memory-cards/pp_279099.html 5
stelios18120 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Ωραίος Η συγκεκριμένη στα 15 σχεδόν ευρώ είναι τσάμπα πράμα.
driver4 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Πολύ καλή τιμή...αλλά πλέον πρέπει να λαμβάνουμε υπόψην και τη καθυστέρηση με το τελωνείο. Περιμένω μια τέτοια κάρτα απο Gearbest δυο μήνες τώρα,1.5 κάθεται στο τελωνείο ίσως και με την 3€ επιβάρυνση...
Billator Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Πολύ καλή τιμή...αλλά πλέον πρέπει να λαμβάνουμε υπόψην και τη καθυστέρηση με το τελωνείο. Περιμένω μια τέτοια κάρτα απο Gearbest δυο μήνες τώρα,1.5 κάθεται στο τελωνείο ίσως και με την 3€ επιβάρυνση... Δεν θα σου χρεώσουν τίποτα, είχα πάρει 3 και είχαν μπει τελωνείο και βγήκαν χωρίς πρόβλημα. Ούτε 3 ευρώ ούτε τίποτα. Αν και το 3ευρω εξαρτάται από κατάστημα σε κατάστημα, κάποιοι το ζητάν κάποιοι όχι.
mpokwsths Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Σίγουρο αυτό; http://www.insomnia.gr/topic/660236-xiaomi-hybrid-pro-hd-%CF%83%CF%84%CE%B1-1030-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%83/?do=findComment&comment=56081648
vrwmiaris Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Tnx, έστειλα μια παραγγελία για να την κουμπώσω στο νέο κουτί. Εάν βάλω ένα usb 3.0 stick μήπως είναι πιο γρήγορο;
Galaxy Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Έχω παραλάβει 2 απο παλιότερη προσφορά αλλά άλλη μια πάντα χρειάζεται .... ? κουπόνι τελος .... λεει
George! Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Αγόρασα χθες την συγκεκριμένη κάρτα από το you.gr(λογικά φέρνει ελληνικής αντιπροσωπείας) στα 32,90€ μαζί με τα μεταφορικά και παρατήρησα δύο πράγματα, ότι ενώ είναι uhs-3 η συσκευασία γράφει uhs-1 και ότι οι ταχύτητες που έπιασε σε test στο κινητό μου(lg g4) ήταν λίγο κάτω από τα 40mb/s στην εγγραφή ενώ ο κατασκευαστής δίνει 60mb/s. Έχει παραλάβει κανείς από τον Κινέζο να μου πει αν η συσκευασία γράφει uhs-1 και η κάρτα 3 και τι ταχύτητες πιάνει; 2
kostas123pao Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Αγόρασα χθες την συγκεκριμένη κάρτα από το you.gr(λογικά φέρνει ελληνικής αντιπροσωπείας) στα 32,90€ μαζί με τα μεταφορικά και παρατήρησα δύο πράγματα, ότι ενώ είναι uhs-3 η συσκευασία γράφει uhs-1 και ότι οι ταχύτητες που έπιασε σε test στο κινητό μου(lg g4) ήταν λίγο κάτω από τα 40mb/s στην εγγραφή ενώ ο κατασκευαστής δίνει 60mb/s. Έχει παραλάβει κανείς από τον Κινέζο να μου πει αν η συσκευασία γράφει uhs-1 και η κάρτα 3 και τι ταχύτητες πιάνει; Εμένα έχει 67mb/s read και 37mb/s write απο την Κινα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα