lefta_yparxoun Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 το UHS-1 & UHS-3 είναι η ταχύτητα, Ο καθένας αποφασίζει μόνος του αν βέβαια αν εν γνώση του πάρει κάρτα κατώτερης ποιότητας και την έχει σε μια εκδρομή πχ στη disneyland στην φωτογραφική.... Ωστόσο η sandisk του Κωτσου που αναφέρεται πιο πάνω είναι άλλη πολύ υποδεέστερη κατηγορία από πλευρά ταχύτητας.κατηγορία. Η samsung είναι τριπλάσια ταχύτερη. Δηλαδή αν στη μία μεταφέρεις τα αρχεία σε 10 λεπτά στην άλλη θα χρειαστείς λίγο περισσότερο από 3
s2117 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δε διαφωνώ ότι είανι πιο αργή, μα επειδή έγινε κουβέντα περί αξιοπιστίας καρτών από κίνα και εγγύησης (και τουλάχιστον αυτά, η του Κώτσου τα προσφέρει σε συμπαθητική τιμή) και μιας και εγώ κατέληξα εκεί για καρτούλα για το κινητό μου, το ανέφερα μπας και φανεί χρήσιμο σε κάποιον άλλο συμφορουμίτη. Παρεπιπτόντως η του θέματος λέει για ως 100 mb/s ενώ αυτή που παρέθεσα ως 48 mb/s, οπότε είναι η μισή όχι το 1/3.
George! Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Του θέματος είναι 60 στην εγγραφή και 100 στην ανάγνωση. το UHS-1 & UHS-3 είναι η ταχύτητα, Ο καθένας αποφασίζει μόνος του αν βέβαια αν εν γνώση του πάρει κάρτα κατώτερης ποιότητας και την έχει σε μια εκδρομή πχ στη disneyland στην φωτογραφική.... Ωστόσο η sandisk του Κωτσου που αναφέρεται πιο πάνω είναι άλλη πολύ υποδεέστερη κατηγορία από πλευρά ταχύτητας.κατηγορία. Η samsung είναι τριπλάσια ταχύτερη. Δηλαδή αν στη μία μεταφέρεις τα αρχεία σε 10 λεπτά στην άλλη θα χρειαστείς λίγο περισσότερο από 3 Δεν είναι τόσο απλό να αλλάξει η ταχύτητα χωρίς να αλλάξει τίποτα στην κάρτα. Πιθανόν να μην έχουν καμία σχέση οι δύο samsung κάρτες μεταξύ τους.
lefta_yparxoun Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Επισυνάπτω την εικόνα και το λινκ για να καταλάβουμε όλοι τι συμβαίνει. Η ταχύτητα Χ10 σημαίνει τουλάχιστον 10MB/s ενώ το UHS-3 σημαίνει τουλάχιστον 30MB/s Τώρα αν πιστεύετε εσείς ότι μια εταιρεία θα μπορούσε να γράψει πάνω στην SD κάρτα X30 και έγραψε Χ10 εγώ δεν το πιστεύω 1
Πιτούλιας Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Ξεθάβω το θέμα για μιά ενημέρωση. Είχα παραγγείλει κι εγώ την κάρτα μαζί με 2 Bluetooth OBD2 συσκευούλες με τελικό κόστος 29 ευρώ ακριβώς (NL post registered). Την Παρασκευή παρέλαβα το ειδοποιητήριο των ΕΛΤΑ το οποίο γράφει πάνω Αντικαταβολή (Εκτελωνισμός) 22.2 ευρώ. Δεν έχω πάει να παραλάβω και δεν ξέρω εάν θα το κάνω, αλλά επειδή επικοινώνησα με το Gearbest για το θέμα κι επειδή βλέπω κιόλας πως η κάρτα παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής επιλογή, προτείνω όποιος την αγοράσει να επιλέξει την unregistered μέθοδο. 1
mpokwsths Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δεν είχες βάλει αποστολή με κάποιον από τους γνωστούς τρόπους για αποφυγή τελωνείου;
Πιτούλιας Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μιά φορά στα 2-3 χρόνια παραγγέλνω κάτι από το "πολύ" εξωτερικό και αυτές οι λίγες παραγγελίες που έχω κάνει είναι αξίας έως 30 ευρώ. Άσε που είχα την εντύπωση πως για τέτοια ποσά δεν τίθεται θέμα τελωνείου. Οπότε με μιά γρήγορη αναζήτηση είδα πως οι περισσότεροι χρησιμοποιούσαν NL post + registered. Άλλον τρόπο δεν ξέρω.
lgre_p Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 με nl post πλεον είναι τελωνειο. Όχι πάντα και εφόσον είναι με priotiry (π.χ. banggood)
stelios18120 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Όχι πάντα και εφόσον είναι με priotiry (π.χ. banggood) ναι είναι το μοναδικο που αποτελει εξαιρεση (αλλωστε ειχα πει που μου ηρθε δεμα αξιας κοντα 60 ευρω και δεν εδωσα τιποτα εξτρα)
kostas123pao Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Ξεθάβω το θέμα για μιά ενημέρωση. Είχα παραγγείλει κι εγώ την κάρτα μαζί με 2 Bluetooth OBD2 συσκευούλες με τελικό κόστος 29 ευρώ ακριβώς (NL post registered). Την Παρασκευή παρέλαβα το ειδοποιητήριο των ΕΛΤΑ το οποίο γράφει πάνω Αντικαταβολή (Εκτελωνισμός) 22.2 ευρώ. Δεν έχω πάει να παραλάβω και δεν ξέρω εάν θα το κάνω, αλλά επειδή επικοινώνησα με το Gearbest για το θέμα κι επειδή βλέπω κιόλας πως η κάρτα παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής επιλογή, προτείνω όποιος την αγοράσει να επιλέξει την unregistered μέθοδο. unregistered ή belgium post για λιγότερες πιθανότητες να πάει τελωνείο.
Socratis_g Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Ξεθάβω το θέμα για μιά ενημέρωση. Είχα παραγγείλει κι εγώ την κάρτα μαζί με 2 Bluetooth OBD2 συσκευούλες με τελικό κόστος 29 ευρώ ακριβώς (NL post registered). Την Παρασκευή παρέλαβα το ειδοποιητήριο των ΕΛΤΑ το οποίο γράφει πάνω Αντικαταβολή (Εκτελωνισμός) 22.2 ευρώ. Δεν έχω πάει να παραλάβω και δεν ξέρω εάν θα το κάνω, αλλά επειδή επικοινώνησα με το Gearbest για το θέμα κι επειδή βλέπω κιόλας πως η κάρτα παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής επιλογή, προτείνω όποιος την αγοράσει να επιλέξει την unregistered μέθοδο. Κάπου στις αρχές Οκτώβρη είχα παραγγείλει και εγώ 128gb με post nl. συνολικό κόστος 39 euro. Ακόμη δεν μου έχει έρθει ειδοποιητήριο, αλλά υπολογίζω την φάω Καλά και εγώ. Τέρμα οι αγορές εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέχρι να μην έχουν έσοδα στα τελωνεία να τους απολύσουν όλους.
Galaxy Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Κάπου στις αρχές Οκτώβρη είχα παραγγείλει και εγώ 128gb με post nl. συνολικό κόστος 39 euro. Ακόμη δεν μου έχει έρθει ειδοποιητήριο, αλλά υπολογίζω την φάω Καλά και εγώ. Τέρμα οι αγορές εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέχρι να μην έχουν έσοδα στα τελωνεία να τους απολύσουν όλους. Μέσα Σεπτέβριου παραγγελία και εγώ την 128αρα και ακόμα τίποτα , δηλαδή πόσο θα αργήσουν στα Ελτά ??? Με τα πόδια να ήταν θα είχε έρθει . Κάτι 64αρες που είχα παραγγείλει μαζί με αυτές ήρθαν κανονικά χωρίς τελωνείο πάντως .
Πιτούλιας Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 3 Σεπτεμβρίου είχα κάνει την παραγγελία, 3 Νοεμβρίου μου ήρθε το ειδοποιητήριο. Έχετε ακόμα!
Galaxy Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 3 Σεπτεμβρίου είχα κάνει την παραγγελία, 3 Νοεμβρίου μου ήρθε το ειδοποιητήριο. Έχετε ακόμα! ωχ αρα περιμένουμε ... ακομα .. for ever
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα