Προς το περιεχόμενο

Gearbest - Samsung UHS-3 64GB Micro SDXC Memory Card - 18,71€ τελική

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μην τρελαίνεστε και τόσο με την τιμή, πριν κάνα 2μήνο, πήρα sandisk 64GB(τη γρήγορη), 14€ + reader δώρο, από aliexpress. Τόσο περίπου παίζουν από Κίνα

Aliexpress παίζουν πολλές μαϊμούδες. Πρέπει να ξέρεις σιγουρα για το κατάστημα τι δίνει.

Υπάρχουν αναφορές για συγκεκριμένα καταστήματα που μπορείς κατά περίπτωση άφοβα να πάρεις γνησία προϊόντα για διάφορες μάρκες, π.χ. ξιαομι κινητά από τον τάδε, σανντισκ καρτες και στικάκια από τον ταδε κλπ. Πρεπει να τους ξέρεις όμως.

• Like 3
Δημοσ.

Aliexpress παίζουν πολλές μαϊμούδες. Πρέπει να ξέρεις σιγουρα για το κατάστημα τι δίνει.

Υπάρχουν αναφορές για συγκεκριμένα καταστήματα που μπορείς κατά περίπτωση άφοβα να πάρεις γνησία προϊόντα για διάφορες μάρκες, π.χ. ξιαομι κινητά από τον τάδε, σανντισκ καρτες και στικάκια από τον ταδε κλπ. Πρεπει να τους ξέρεις όμως.

Εννοείται, από εδώ έχω αγοράσει 3 διαφορετικές και ήταν όλες γνήσιες

http://s.aliexpress.com/fqaQrINj

Αλλά τώρα βλέπω τις έχει "τσιμπήσει" λίγο τις τιμές. Πάντως γενικά, αν αγοράζεις από μεγάλα καταστήματα του ali, διαβάζεις και κάνα review, το ρίσκο είναι μικρό

Δημοσ.

Παιδιά μην τρελαίνεστε και τόσο με την τιμή, πριν κάνα 2μήνο, πήρα sandisk 64GB(τη γρήγορη), 14€ + reader δώρο, από aliexpress. Τόσο περίπου παίζουν από Κίνα

Γρήγορες υπάρχουν πολλές.

Μάλλον εσύ εννοείς την Sandisk Ultra.

Δημοσ.
Εναλλακτική λύση SanDisk Ultra 64GB microSDXC UHS-I στα 16 ευρώ. Τα 100MB/s είναι απλά θεωρητικά. 
Πραγματική ταχύτητα ελαφρώς χαμηλότερη από αυτήν του θέματος. 

https://www.tomtop.com/p-c2894-64.html?_ga=2.232935198.1225481130.1506348240-353992160.1500746271&_gac=1.191740504.1506163218.Cj0KEQjwjJjOBRDVgp2F3769gOwBEiQAfvnvBKFf0gv6avNATLXoVKmuVzYu_Bvm6acoi43CXkzStLAaAoQm8P8HAQ

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά,λίγο προσοχή με το Gearbest γιατί τώρα τελευταία τα έχουν κάνει σκατά για να μην πω τίποτα άλλο.
Έκαναcopy το μνμ μου από άλλο site.

Ρωτάει κάποιος αγοραστής:

Spoiler: 

I don't have understand. Is the micros SD red ( Evo PLUS) or orange (EVO) ??
By Pab Sep-21/2017 05:09:35
A
Dear Pab,

Thank you for your inquiry.
It is orange.

ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΟΜΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ RED KAI EXOYN ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ THN EVO PLUS

και πιο πριν ένας άλλος

Spoiler: 

Q
Support 4K Video Recording: No ?? why not? isnt U3 ? class 10?
By Amirs Sep-30/2017 08:09:56
A
Hello Amirs, 
Please note the following of this SDXC Memory Card :
Class Rating: Class 10 
UHS Speed Class: UHS-3 
Support 4K Video Recording: No
Let me know if you need any help.

Τους ρωτάει άλλος ταλαίπωρος:

Spoiler: 

Q
Can you confirm the speed (reading / WRITE) of the 32GB CARD: https://www.gearbest.com/memory-cards/pp_718136.html Thanks.
By Marco Lopes Sep-15/2017 12:09:34
A
Hello Marco,

The reading speed:100MHz,the writing speed:90MHz.

Από πότε ρε παιδιά η ταχύτητα μετριέται σε MHz?????

Το χειρότερο απ΄όλα είναι το ότι έχουν σβύσει πολλές αντίστοιχες με τις παραπάνω ερωτήσεις και δεν δημοσιεύουν άλλες σχετικές.(το ξέρω γιατί δεν δημοσίευσαν δική μου).

Δημοσ.

Παιδιά,λίγο προσοχή με το Gearbest γιατί τώρα τελευταία τα έχουν κάνει σκατά για να μην πω τίποτα άλλο.

Έκαναcopy το μνμ μου από άλλο site.

Ρωτάει κάποιος αγοραστής:

Spoiler: 

I don't have understand. Is the micros SD red ( Evo PLUS) or orange (EVO) ??

By Pab Sep-21/2017 05:09:35

A

Dear Pab,

Thank you for your inquiry.

It is orange.

ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΟΜΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ RED KAI EXOYN ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ THN EVO PLUS

και πιο πριν ένας άλλος

Spoiler: 

Q

Support 4K Video Recording: No ?? why not? isnt U3 ? class 10?

By Amirs Sep-30/2017 08:09:56

A

Hello Amirs, 

Please note the following of this SDXC Memory Card :

Class Rating: Class 10 

UHS Speed Class: UHS-3 

Support 4K Video Recording: No

Τους ρωτάει άλλος ταλαίπωρος:

Spoiler: 

Q

Can you confirm the speed (reading / WRITE) of the 32GB CARD: https://www.gearbest.com/memory-cards/pp_718136.html Thanks.

By Marco Lopes Sep-15/2017 12:09:34

A

Hello Marco,

The reading speed:100MHz,the writing speed:90MHz.

Από πότε ρε παιδιά η ταχύτητα μετριέται σε MHz?????

Το χειρότερο απ΄όλα είναι το ότι έχουν σβύσει πολλές αντίστοιχες με τις παραπάνω ερωτήσεις και δεν δημοσιεύουν άλλες σχετικές.(το ξέρω γιατί δεν δημοσίευσαν δική μου).

Απο την στιγμή που αγόρασες U3 και σου στέλνουν U1 στέλνεις ένα μήνυμα λέγοντας πως έχεις βίντεο όταν άνοιγες το πακέτο και ότι σου στείλανε λάθος κάρτα μνήμης ζητώντας refund όλο το ποσό και επιστροφή της κάρτας με έξοδα δικά τους. Προφανώς και θα σου επιμείνουν ότι δεν έκανα λάθος ωστόσο μπορούν να σου δώσουν ένα μικρό refund (πχ 5 usd).Αν επιμένεις το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δικαιωθείς και θα σου μείνει και η κάρτα μνήμης .

Δημοσ.

Ο λόγος ποιος είναι;

περισσοτερες πιθανοτητες να παει κατι στραβα με τις επαφες οταν εχεις ανταπτορα

Δημοσ.

Κάτσε ρε παιδιά...

Πολλές χαλασμένες κάρτες Samsung, αγορασμένες από Κίνα, βλέπω.

Από ότι διαβάζω από customer reviews οι ευρωπαϊκές εκδόσεις των συγκεκριμένων καρτών δεν έχουν τέτοια προβλήματα.

Έχω και εγώ μία Samsung EVO και μία Samsung PRO αγορασμένες από Ευρώπη, 2 και 1,5 χρόνια τώρα αντίστοιχα, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Προφανώς είτε πρόκειται για μαϊμούδες, είτε για παρτίδες δεύτερης διαλογής.

Πάρτε τα μέτρα σας και διαδώστε το, μην την πατήσει και άλλος κοσμάκης.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαϊμούδες δεν φαίνονται να είναι , το πιο πιθανό είναι να ήταν ελλατωματικες παρτίδες από samsung.Αυτές ήταν αγορασμενες πριν περίπου ένα χρόνο, σχετικά με τις "καινούργιες" της προσφοράς ας ελπισουμε στο καλύτερο :)

(από το service του gearbest δεν πήρα πάντως απάντηση όταν τους είπα ότι η κάρτα χάλασε...)

Επεξ/σία από panos98765
Δημοσ.

Κάτσε ρε παιδιά...

Πολλές χαλασμένες κάρτες Samsung, αγορασμένες από Κίνα, βλέπω.

Από ότι διαβάζω από customer reviews οι ευρωπαϊκές εκδόσεις των συγκεκριμένων καρτών δεν έχουν τέτοια προβλήματα.

Έχω και εγώ μία Samsung EVO και μία Samsung PRO αγορασμένες από Ευρώπη, 2 και 1,5 χρόνια τώρα αντίστοιχα, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Προφανώς είτε πρόκειται για μαϊμούδες, είτε για παρτίδες δεύτερης διαλογής.

Πάρτε τα μέτρα σας και διαδώστε το, μην την πατήσει και άλλος κοσμάκης.

Ακόμα και αν ισχύει ότι χαλάνε σε σχετικά μεγάλο ποσοστό, η κάρτα του θέματος δεν είναι η ίδια με τις περσινές uhs-1 αλλά νεότερο μοντέλο uhs-3, οπότε συγκρίνουμε διαφορετικές κάρτες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...