Προς το περιεχόμενο

Gearbest - Samsung UHS-3 64GB Micro SDXC Memory Card - 18,71€ τελική

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι αναφέρω και στον τίτλο του θέματος. Η καρτούλα μνήμης παίζει από τις 10 το πρωί σήμερα στα 18,71€

https://www.gearbest.com/memory-cards/pp_279099.html

Μένουν τώρα που ποστάρω λιγότερα από 300 διαθέσιμα κομμάτια.

Χτύπησα και γω μία το πρωί. Προσωρινά εξαντλήθηκαν αλλά μετά ξαναέβγαλε κομμάτια.

Καλύτερη τιμή στον Skroutz χωρίς μεταφορικά τα 28,49€.

https://www.skroutz.gr/s/11603327/Samsung-Evo-Plus-microSDXC-64GB-U3-with-Adapter.html?from=drop

Σχεδόν 10 ευρώ ή 34% περίπου. Την έλλειψη αντάπτορα δεν την θεωρώ σημαντική να την αναφέρω. Αντάπτορα βρίσκεις με μικρό κόστος.

Για όποιον δεν θέλει 64αρα υπάρχει και η 32αρα σε προσφορά στα 11€ αλλά είναι πιο κοντά στις τιμές του Skroutz.

Επειδή είναι το πρώτο μου ποστ στις προσφορές με προσφορά, αν ο Matrix κρίνει ότι κάτι πρέπει να διορθωθεί ας το διορθώσει :-D

• Like 2
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βάλε και 3 4 ευρώ μεταφορικά από Ελλάδα οπότε πάμε 30+. Ενώ από κίνα δωρεάν μεταφορικά. Τι να πεις. Εξαιρετική κάρτα σε πάρα πολύ καλή τιμή με πολύ καλές ταχύτητες.

Δημοσ.

για τιμές Κίνας είναι καλή ... η σύγκρισή με το σκρούτζ είναι άτοπη μην ξεχνάμε η κάρτα δω έχει ευρωπαϊκή εγγύησή (MC64GA/EU) και 24% ΦΠΑ

Δημοσ.

Ειχα παρει μια πριν απο καιρο. Σε 8 μηνες χαλασε στο ξαφνικο μεσα στο κινητο. Να ξερετε οτι δεν υπαρχει καλυψη απο την samsung. Το gearbest μου εδωσε μονο ενα μερος απο το κοστος.

• Like 3
Δημοσ.

Με πόντους βγαίνει σε μια πολύ καλή τιμή:

1MhBqI1.png

Σίγουρα μπήκα σε σκέψεις. :P

Καλά εσύ έχεις και πολλούς πόντους :devil:

Εγώ είχα  μόνο 1,7 ευρώ

Ειχα παρει μια πριν απο καιρο. Σε 8 μηνες χαλασε στο ξαφνικο μεσα στο κινητο. Να ξερετε οτι δεν υπαρχει καλυψη απο την samsung. Το gearbest μου εδωσε μονο ενα μερος απο το κοστος.

Δεν ξέρω αλλά θα είχε ενδιαφέρον να δούμε ποια είναι η εγγύηση της Samsung εντός ΕΕ. Δίνει 2 χρόνια, δίνει lifetime? Πάντως 2 Samsung SD cards που έχω από τις πρώτες που είχε βγάλει πριν πολλά χρόνια SD HC με ηλεκτρομαγνητικες προστασιες και δεν συμμαζευεται, αγορασμένες από Αμαζον Αγγλίας, δουλεύουν ακόμα απροβληματιστα.

Οπότε θεωρώ ότι όπως σε όλα τα γκατζετοειδή είναι και λίγο θέμα τύχης. Και σε ότι έχει να κάνει με αποθηκευτικό μέσο προσωπικά το μεγαλύτερο πρόβλημα και κόστος θεωρώ ότι είναι η απώλεια αυτών που έχεις μέσα (πχ φωτογραφίες/βίντεο που είναι αναμνήσεις στην ουσία, σημαντικά αρχεία, ταινιοθήκη που πρέπει να φτιάξεις εξαρχής κτλ.) και όχι το αν θα έχεις εγγύηση να το αντικαταστήσεις. Για μένα αυτό είναι δευτερεύων. Θα το αντικαταστήσω μεν αλλά αυτά που είχα μέσα χάθηκαν για πάντα στην πλειονότητα των περιπτώσεων ιδίως όταν μιλάμε για περιπτώσεις που δεν μπορείς να έχεις backup σε 2-3 άλλα μέσα (πχ ταινιοθήκη δεν μπορείς να την έχεις backup σε 1-2 ακόμα σκληρούς, είναι τζάμπα χώρος).

• Like 1
Δημοσ.

Είχε μπει και στα 16 ευρώ πριν 10 μέρες. Απλά για να μην τρελαίνεστε.

Όποιος δεν επαρκείτε στο 1 χρόνο εγγύησης του gearbest δίνει x2 λεφτά και το παίρνει από Ελλάδα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είχα πάρει από gearbest την ίδια αλλά τα 32GB και σε 14 μήνες ξαφνικά χάλασε.. οπότε για εμένα καλύτερα να πάρεις από Ελλάδα που θα έχεις και εγγύηση 10 χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.

Τοσο ειναι η τιμη της στο gearbest δεν ειναι προσφορα.Παιζει απο 18 εως 20 εδω και καιρο

Υπόψιν με τις αλλαγές στους ελέγχους πλέον αργούν  υπερβολικά ,  εγώ την περιμένω εδώ και 40 μέρες και ακόμη είναι στα κεντρικά ταχυδρομεία Ελλάδας ... μέχρι να έρθει ξέχασα για που τις ήθελα ....

Δημοσ.

Παιδιά μην τρελαίνεστε και τόσο με την τιμή, πριν κάνα 2μήνο, πήρα sandisk 64GB(τη γρήγορη), 14€ + reader δώρο, από aliexpress. Τόσο περίπου παίζουν από Κίνα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...