Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, δεν θα σας κουράσω πολύ και αν έχει αναφερθεί δεν μπόρεσα να το βρώ οπότε αν υπάρχει link θα εξυπηρετούσε...

Λοιπόν στο πατρικό μου δεν έχουμε κάλυψη digea, ο δήμος έχει φτιάξει ενα σταθμό και παίρνει σήμα και το κάνει αναμετάδοση σε αναλογικό, δυστυχώς όμως η εικόνα είναι πολύ μέτρια...

Για καλή μας τύχη η Vodafone έφερε vdsl 50ra και είμαι σε δίλλημα, η Nova μου προσφέρει vdsl και το πακέτο ταινιών + σταθερό στα ίδια λεφτά που μου δίνει τα ίδια η Vodafone με τη διαφορά οτι τα κανάλια θα είναι iptv.

Η μεγαλύτερη απορία μου είναι η εξής: θα έχω την ίδια ποιότητα εικόνας; Αν επιλέξω τη Vodafone και αρχίσει η γυναίκα τα YouTube και κατεβάζει τπτ τορρεντ θα έχω πρόβλημα με την τηλεόραση; θα έχω διακοπές; σε γενικές γραμμές θα αντέχει 2 άτομα στο ίντερνετ χωρίς περιορισμούς και τν ανοιχτή;

Ξέρω στη Nova τα πράγματα είναι εύκολα αλλά με βροχές γίνονται κάτι άκυρα και κάνει διακοπές.

Τα φώτα σας παρακαλώ...!

Δημοσ.

Καλό θα ήταν πριν ανοίγουμε νέο θέμα, να κοιτάμε και μόνοι μας κάποια πράγματα γιατί στην τελική αφορούν τον topic starter και κανένα άλλο....Π.χ. τα κανάλια της vodafone tv ξέρεις ποια είναι; έτσι από ενδιαφέρον. Τα κανάλια της digea υπάρχουν; Λέω εγώ τώρα.....

https://statheri.vodafone.gr/entertainment/holmytv/channels#livetv-channels

Δημοσ.

Με συγχωρείς αλλά ο τηλεφωνητής που μου πρόσφερε το πακέτο, μου επιβεβαίωσε πώς έχει τα κανάλια της digea γι αυτό δεν μπήκα καν στξ διαδικασία να το αμφισβητήσω...

Θα πάρω τηλ να το ψάξω καλύτερα...

Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση.

Δημοσ.

Με συγχωρείς αλλά ο τηλεφωνητής που μου πρόσφερε το πακέτο, μου επιβεβαίωσε πώς έχει τα κανάλια της digea γι αυτό δεν μπήκα καν στξ διαδικασία να το αμφισβητήσω...

Θα πάρω τηλ να το ψάξω καλύτερα...

Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση.

ΔΕΝ εχει τα καναλια της digea η βονταφον...

Δημοσ.

Μου επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ο πωλητής οτι θα μπορώ να βλέπω τα κανάλια ΟΛΑ αρκεί να έχω τηλεόραση που να έχει καλωδιακή αναζήτηση, η τηλεόραση μου είναι Samsung smart tv με τέτοια επιλογή οπότε μου επιβεβαίωσε πως θα βλέπω μια χαρά ιντερνετικα!

Τελικά τι ισχύει;

Δημοσ.

Καλησπέρα, δεν θα σας κουράσω πολύ και αν έχει αναφερθεί δεν μπόρεσα να το βρώ οπότε αν υπάρχει link θα εξυπηρετούσε...

Λοιπόν στο πατρικό μου δεν έχουμε κάλυψη digea, ο δήμος έχει φτιάξει ενα σταθμό και παίρνει σήμα και το κάνει αναμετάδοση σε αναλογικό, δυστυχώς όμως η εικόνα είναι πολύ μέτρια...

Για καλή μας τύχη η Vodafone έφερε vdsl 50ra και είμαι σε δίλλημα, η Nova μου προσφέρει vdsl και το πακέτο ταινιών + σταθερό στα ίδια λεφτά που μου δίνει τα ίδια η Vodafone με τη διαφορά οτι τα κανάλια θα είναι iptv.

Η μεγαλύτερη απορία μου είναι η εξής: θα έχω την ίδια ποιότητα εικόνας; Αν επιλέξω τη Vodafone και αρχίσει η γυναίκα τα YouTube και κατεβάζει τπτ τορρεντ θα έχω πρόβλημα με την τηλεόραση; θα έχω διακοπές; σε γενικές γραμμές θα αντέχει 2 άτομα στο ίντερνετ χωρίς περιορισμούς και τν ανοιχτή;

Ξέρω στη Nova τα πράγματα είναι εύκολα αλλά με βροχές γίνονται κάτι άκυρα και κάνει διακοπές.

Τα φώτα σας παρακαλώ...!

Χωρίς να ξέρω που βρίσκεται η εγκατάσταση και πόσο βρέχει τοπικά, όταν όμως διαπιστώνουμε διακοπές στη λήψη κοιτάμε πρώτα Πιάτο, LNB, στόχευση, μπάρες σήματος στο δέκτη κ.λ.π.

Check your inbox

Δημοσ.

Ευχαριστώ, δεν είναι θέμα εξοπλισμού..

Το παιδί που μένει δίπλα μου είχε την ίδια απορία και κάλεσε τεχνικό της Nova και του είπε πως επειδή δεν βλέπει καλά τον hotbird (η κάπως έτσι) έχει σήμα 65% γι αυτό και οι διακοπές...

Δημοσ.

Μου επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ο πωλητής οτι θα μπορώ να βλέπω τα κανάλια ΟΛΑ αρκεί να έχω τηλεόραση που να έχει καλωδιακή αναζήτηση, η τηλεόραση μου είναι Samsung smart tv με τέτοια επιλογή οπότε μου επιβεβαίωσε πως θα βλέπω μια χαρά ιντερνετικα!

Τελικά τι ισχύει;

τι θα πει καλωδιακή αναζητηση; Το vodafone tv δίνει σήμα εικονα-ηχο μεσω Hdmi, περναει τηλεοπτικό σήμα απο εκει;

ειμαι 99% βεβαιος οτι δεν ξερει τι σου λεει...

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς ανακάλυψα και γω τώρα, με βάλατε στη πρίζα και πήρα το τμήμα τηλεόρασης της Vodafone και μίλησα με τους τεχνικούς και μου επιβεβαίωσαν πως δεν γίνεται να βλέπω digea ακόμα και αν έχω ξάδερφο τον Τσίπρα...

Ο πωλητής στη συζήτηση που είχα μόλις μου ανέφερε πως παραπληροφορηθηκε και αυτός και οτι όντως δεν γίνεται κάτι τέτοιο.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας παιδιά, βρήκα κάποια λύση και Ευχαριστώ γι αυτό τον Knight ιδιαίτερα.

Μπορεί να κλειδώσει!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια εχω μια sony smart tv και βλεπω καποιους που εχουν σπασμενα αθλητικα καναλια κλπ μεσω ενός "αποκωδικοποιητη";;; εγω πως μπορω να το εχω αυτο; μπορει καποιος να με ενημερωσει γαι την διαδικασια; ειμαι ασχετη

Δημοσ.

Παιδια εχω μια sony smart tv και βλεπω καποιους που εχουν σπασμενα αθλητικα καναλια κλπ μεσω ενός "αποκωδικοποιητη";;; εγω πως μπορω να το εχω αυτο; μπορει καποιος να με ενημερωσει γαι την διαδικασια; ειμαι ασχετη

Για tv box εννοεις?

Δημοσ.

Αφού γράφεις και μόνη σου για 'σπασμένα', να σου θυμισω τους ορους χρησης του ινσομνια, σχετικά με το τι οφειλουν να κανουν τα μελη:

• Να μην αναζητούν και να μη δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...