Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά απο έρευνα και τύχη τελικά βρήκα και αγόρασα μια GTX 970 στα 220€ με την αγγελία να έχει τμή 250€,η συγκεκριμένη υλοποίηση είναι η Extreme Gaming της Gigabyte.

Η κάρτα παρ'ότι δεν είχε κουτί ήταν φούλ συνοδεία παρελκόμενων και πεντακάθαρη,μέχρι στιγμής όπου και να δοκιμάστηκε πέρασε με 100% επιτυχία και η απρόσμενη έκπληξη που με περίμενε ήταν πως η συγκεκριμένη κάρτα οχι μόνο διέθετε Backplate αλλά και πανέμορφο LED φωτισμό.

Επίσης η κάρτα ήταν συνοδεία με απόδειξη-εγγύηση ενάμιση χρόνο ακόμα.

Η έκπληξη όμως ήταν στην απόδειξη γιατί η κάρτα ήταν αγορασμένη πρίν σχεδόν ενάμιση χρόνο στα 450€ και την αγόρασα σχεδόν μετά απο ενάμιση χρόνο 220€ σε άριστη κατάσταση κιόλας.

Παρ'όλα αυτά βλέπεις τις MSI τις 970 σταθερά στα 200€ χωρίς εγγύηση άλλες χωρίς κουτί η παρελκόμενα η τις 1060 3GB στα 250€ ενώ πρίν ενα μήνα η φθηνότερη ήταν στα 224€.

Το παρήγορο είναι οτι μάλλον αρχίζει να σκάει σιγά σιγά η φούσκα οπότε κοντά στο Black Friday να περιμένετε χαμό στην αγορά απο κάρτες μιας και θα σπρώξουν και οι Miners πράμα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω, προσωπικά θα προτιμούσα με τα ίδια λεφτά καινούργια κάρτα ειδικά επειδή η nvidia είναι γνωστή στο να κρατάει μόνο 2 γενιές ζωντανές κάθε φορά

Δημοσ.

Μετά απο έρευνα και τύχη τελικά βρήκα και αγόρασα μια GTX 970 στα 220€ με την αγγελία να έχει τμή 250€,η συγκεκριμένη υλοποίηση είναι η Extreme Gaming της Gigabyte.

Η κάρτα παρ'ότι δεν είχε κουτί ήταν φούλ συνοδεία παρελκόμενων και πεντακάθαρη,μέχρι στιγμής όπου και να δοκιμάστηκε πέρασε με 100% επιτυχία και η απρόσμενη έκπληξη που με περίμενε ήταν πως η συγκεκριμένη κάρτα οχι μόνο διέθετε Backplate αλλά και πανέμορφο LED φωτισμό.

Επίσης η κάρτα ήταν συνοδεία με απόδειξη-εγγύηση ενάμιση χρόνο ακόμα.

Η έκπληξη όμως ήταν στην απόδειξη γιατί η κάρτα ήταν αγορασμένη πρίν σχεδόν ενάμιση χρόνο στα 450€ και την αγόρασα σχεδόν μετά απο ενάμιση χρόνο 220€ σε άριστη κατάσταση κιόλας.

Παρ'όλα αυτά βλέπεις τις MSI τις 970 σταθερά στα 200€ χωρίς εγγύηση άλλες χωρίς κουτί η παρελκόμενα η τις 1060 3GB στα 250€ ενώ πρίν ενα μήνα η φθηνότερη ήταν στα 224€.

Το παρήγορο είναι οτι μάλλον αρχίζει να σκάει σιγά σιγά η φούσκα οπότε κοντά στο Black Friday να περιμένετε χαμό στην αγορά απο κάρτες μιας και θα σπρώξουν και οι Miners πράμα.

220 ευρώ για μεταχειρισμένη 970...Έχει ξεφύγει το θέμα τελείως,εγώ ούτε καν θα το συζήταγα αυτή τη τιμή.Miners ξεminers,οι τιμές είναι ντροπιαστικές.Στα 200 παίζανε πριν από ένα χρόνο.

Δημοσ.

Δεν ξέρω, προσωπικά θα προτιμούσα με τα ίδια λεφτά καινούργια κάρτα ειδικά επειδή η nvidia είναι γνωστή στο να κρατάει μόνο 2 γενιές ζωντανές κάθε φορά

Κι εγω το ίδιο θα προτιμούσα αλλά δυστυχώς δεν βλέπω φώς στον ορίζοντα και οι αλλαγές στις τιμές των καινούργιων παίρνουν σταδιακά άυξηση και πέφτουν 1-2€ η 10€,ανάλογα το μοντέλο και την υλοποίηση.

Για μεταχειρισμένες δε το συζητώ αφού οι τιμές είναι αρκετά υψηλές.

Δημοσ.

Αφού σου λέγαμε πάρε αυτήν η αυτήν και κοιτούσες μόνο MSI GAMING X...

Ναι γιατί είχα εμπειρία με την GTX 950 αμα βρώ κάτι καλό δύσκολα αλλάζω,αλλά έλα σου τελικά που οι συνθήκες παίζουν καταλυτικό ρόλο μερικές φορές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι εταιρίες στηρίζονται στο να έχουν "loyal" πελάτες. Αλλά είτε πάρεις 1 φορά msi είτε 50, όταν σου χαλάσει θα δεις πόσο σε στηρίζει η εταιρία. 

Εγώ προσωπικά θυμάμαι μέχρι πριν 4-5 χρόνια που ξεκίνησε τα gimmick με "gaming" και φουρφουρια η msi την είχαν όλη του πεταματού σαν εταιρία. Πρακτικά προσφέρει ίδια ποιότητα με τις άλλες απλά έχει βάλει πάνω εναν δράκο έγραψε και gaming και τα πουλάει όλα 30% παραπάνω...

Επεξ/σία από Sakiz105
  • Like 1
Δημοσ.

Οι εταιρίες στηρίζονται στο να έχουν "loyal" πελάτες. Αλλά είτε πάρεις 1 φορά msi είτε 50, όταν σου χαλάσει θα δεις πόσο σε στηρίζει η εταιρία. 

Εγώ προσωπικά θυμάμαι μέχρι πριν 4-5 χρόνια που ξεκίνησε τα gimming με "gaming" και φουρφουρια η msi την είχαν όλη του πεταματού σαν εταιρία. Πρακτικά προσφέρει ίδια ποιότητα με τις άλλες απλά έχει βάλει πάνω εναν δράκο έγραψε και gaming και τα πουλάει όλα 30% παραπάνω...

Να σου πω την αλήθεια κι εγω την MSI δεν την είχα στις πρώτες και η 950 τότε με τράβηξε λόγω εμφάνισης κυρίως και τη δοκίμασα κι έμεινα υπερευχαριστημένος,θα μου πείς σε σχέση με την GT 730 την Asus που είχα ήταν η μέρα με τη νύχτα οπότε λογικό.

Αλλά τώρα με την "κρίση" η αλήθεια ειναι οτι ειδα μια υπερτιμολόγηση και ψάχτηκα αλλού και μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βρήκα μια 7850 στα 130€.. Πως σας φαινεται να την τσιμπίσω? Είναι στο κουτί της κομπλε... Βεβαια η τιμή μου φίνεται κάπως.... Δεν έπρεπε να ήταν πιο φθηνη?

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/993036-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%B9-hd-7850-sapphire-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-gtx760ti/

Ο χρήστης φαίνεται αξιόπιστος..

Δημοσ.

προσωπικά την 7850 στα 130ευρώ την βρίσκω υπερβολικά ακριβή (χωρίς εγγυηση είναι πολύ παλιο μοντέλο)

όταν με 160ευρώ αγοράζεις καινουρια 1050ΤΙ/4 τότε η 7850 χωρίς εγγυηση έπρεπε να είχε ΛΙΓΟΤΕΡΟ απο το μισό.

με κανένα 80αρι θα σου έλεγα πάρτην μονο αν σου δίνει 1 εβδομάδα εγγύηση επιστροφής αν δεν μείνεις ικανοποιημένος. Αν δεν σου δίνει ούτε μια 1 εβδομάδα εγγυηση να την δοκιμάσεις , τότε αξίζει κανένα 60αρι με το ζόρι.

• Like 1
Δημοσ.

Παρόλο που θα πουλήσω κι εγώ σύντομα μία 970 , θεωρώ την τιμή τραγική.

Με 220 παίρνεις καινούργια 1060 3gb. Για mid/high settings (σε 1080) μια χαρά είναι.

• Like 1
Δημοσ.

εχουμε ξεφυγει λοιπον.... θα κοιταξω για κατι αλλο..

Ναι. Γενικά αυτή τη στιγμή οι 1050 ξεκινούν από 120 ευρώ

οι 1050ti από 155

και οι καλούτσικες dual fan 1060 3gb από 220 ευρώ.

Αν δεν βιάζεσαι πολύ, περιμένεις 1-2 μήνες, να επιστρέψουν οι τιμές στα επίπεδα του περασμένου ιουνίου

(έπαιζαν και 1070 στα 390 ευρώ). Αλλιώς καινούργια.

Βλέπω συνέχεια να ψάχνουν θύματα με αγγελίες για 780ti στα ... 200 ευρώ ! Να τις χαίρονται !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...