Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανε παραγγελια την 1060 6gb..παιζει στα 300 τωρα η παλιτ.. Αν δεν ερθει σε 10 μερες , ακυρωσε την. Βαλε αντικαταβολη απλα

Ένα παλικάρι πουλάει αυτή https://www.skroutz.gr/s/9526813/Asus-GeForce-GTX1060-6GB-Turbo-90YV09R0-M0NA00.html αξίζει να την πάρω η επειδή είναι blower να μη το σκεφτώ κάν;

Όχι, φίλε μου, δεν αξίζει η 1050 όταν με μόλις 40-50 ευρώ επιπλέον αγοράζεις την 1060. 

Με τα 3GB δεν θα έχεις πρόβλημα τώρα, αν και στο Wildlands που τερμάτισα χθες το βράδυ δεν μπορείς να φανταστείς πόσο εύκολα ανεβαίνουν οι απαιτήσεις σε 4GB VRAM αν πιέσεις τα γραφικά προς το τέρμα (το οποίο δε σημαίνει βέβαια ότι η 4GB 1050 θα τρέχει γρηγορότερα το παιχνίδι από την 1060 3GB, ούτε καν). Απλά στο αναφέρω για να έχεις μια γενική εικόνα.

Πολύ καλή κάρτα, σηκώνει τα πάντα. Αν έκανα αναβάθμιση τώρα αυτή θα αγόραζα, παρότι οπαδός της AMD.

Σε αυτό το σκεπτικό βαδίζω κι εγώ γιατί που και πού παίζω κάνα "μεγάλο" παιχνιδάκι του τύπου Mad Max,αλλά στο φίλο σκέφτομαι να του βάλω μια 1050ti μιας και δεν παιζει τόσο βαριά παιχνίδια.

• Like 1
Δημοσ.

το αγαπημένο μου τελευταία είναι τυπάδες που πουλάνε τις 1070 όσο καινούργιες επειδή έπεται η 1070 ti

όσο για επεξεργαστή/μητρική καλύτερα πάντα καινούργια. Μνήμες αν βρεις καλά είναι μτχ δεν χαλάνε εύκολα και έχουν εφόρου ζωής εγγύηση.

Λοιπόν επειδή ψάχνω και εγώ κάτι φθηνό ...τρελλάθηκα με τις τιμές ..... στο θεό ζητάνε κάποιοι... ειδα μια 4850...ΣΤΑ 60 ΕΥΡΩ!!!! ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ...3 ΧΡΟΝΙΑ...!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Γι' αυτό κάνουμε έρευνα αγοράς. Κοιτούσα προχθές στις αγγελίες για μνήμες και είδα κάτι απίθανους τύπους να πουλάνε μεταχειρισμένα ντιμ των 8gb 20 ευρώ κάτω απ' ότι κοστίζουν καινούρια (χωρίς καμία αναφορά σε απόδειξη εγγύησης) ενώ ένας πουλούσε τον 6300 10 ευρώ φθηνότερα από του κουτιού. Δηλαδή ΕΛΕΟΣ... Σου λένε, κάποιο κορόιδο θα τσιμπήσει...

Δημοσ.

Ένα καινούργιο μοτίβο τελευταία "εγώ την βρίσκω τόσο" και βάζουν σκρουτζ τιμή με amazon/geizhals να δείχνει κανένα 100αρι κάτω, πιο χαμηλά και απότι την δίνει :D

Δημοσ.

Στα 250 καινούρια? Καλή είναι. Κάνα 40άρι πάνω από τις φτηνότερες 3gb.

Για το μέλλον κανείς δεν ξέρει. Και πριν μερικους μήνες πτώσεις περίμεναν μερικοί κι ήρθε άνοδος.

Δημοσ.

Στα 250 καινούρια? Καλή είναι. Κάνα 40άρι πάνω από τις φτηνότερες 3gb.

Για το μέλλον κανείς δεν ξέρει. Και πριν μερικους μήνες πτώσεις περίμεναν μερικοί κι ήρθε άνοδος.

Μεταχειρισμένη οχι καινούργια,

Να τη χτυπήσω η να προσπεράσω και να περιμένω;

Δημοσ.

Δεν είναι και κάνα ηφαίστειο η 1060.

Σίγουρα η blower έκδοση είναι πιο θορυβώδης σε σχέση με άλλες εκδόσεις

αλλά με 250 δεν παίρνεις και τίποτα καλύτερο :)

Έχει και το θετικό ότι διώχνει όλο το ζεστό αέρα έξω από το κουτί.

https://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/ASUS-GeForce-GTX-1060-Turbo-6GB-Graphics-Card-Review

Δημοσ.

Δεν αντεχω αλλο   :shock:  

5770 1gb 130€!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ   :cry:  :cry:

(δεν ξερω να βαζω spoiler, αν μπορει καποιος moderator ας το κανει...)

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/990762-sapphire-ati-radeon-hd-5770-1gb-gddr5-for-pc/

καπου πρεπει να τα βάζουμε αυτά  ανωνυμα (νομιζω ότι απαγορεύεται  ο σχολιασμος των αγγελιων.....)για να γελάμε, 

• Like 1
Δημοσ.

Αφου θελεις να δωσεις μεχρι 350 ευρω για μια 1060 θα σου προτεινα να κανεις την υπερβαση και να παρεις 1080 ( https://www.skroutz.gr/s/9561371/Gigabyte-GeForce-GTX1080-8GB-GV-N1080WF3OC-8GD.html ) παιζει στα 530 και ειναι θηριο που θα σου παει χρονια... αυτην την στιγμη δεν αξιζει αγορα 1060, 1070 ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, η 1080 εχει παρα πολυ τιμη και σε σχεση με εξω. Οσο για αγορα απο το ινσομνια αστο... τα παιδια θελουνε να σου πουλησουνε μεταχιρισμενο προιον πιο ακριβο και απο καινουριο απο μαγαζι.

Black Friday πεφτει 24 Νοεμβρη 

Δημοσ.

Αυτό οντως με τις τιμες εχει παραγίνει να ζητάει ο καθένας ότι του καπνισει σε μεταχειρισμένο προϊόν και ας έχει και εγγύηση δεν ξερω τι εχεις κανει εσυ με την καρτα και ποσο την εχεις ζορίσει. Εγω ξερω το μεταχειρισμένο είναι λιγο παραπανω από την μιση τιμη..

Αν μια καρτα καινούργια κάνει 500 ευρύ γιατί να δώσω 400+++ ευρώ για μεταχειρισμένη δώνω αλλα 100 και εχω και το κεφάλι μου ήσυχο.

τσεκ here

στο σκρουτζ κανει 517 και απο εξωτερικο 420(στην πορτα σου)

Δημοσ.

Οσο για αγορα απο το ινσομνια αστο... τα παιδια θελουνε να σου πουλησουνε μεταχιρισμενο προιον πιο ακριβο και απο καινουριο απο μαγαζι.

Black Friday πεφτει 24 Νοεμβρη 

+1 για το black friday και για τις αγορές από τις αγγελίες.

Όλα τα υπόλοιπα που γράφεις είναι το πανυγήρι το ίδιο.

Υπέρβαση η 1080 έναντι της 1060?  200-250 ευρώ διαφορά έχουν αναλόγως έκδοσης.

Σε οθόνη 60-75hz wide-ultrawide 1080p η 1080 είναι αχρείαστη. Τσάμπα λεφτά.

1070 ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,

Από πότε? Μόνο για 980ti καλό clocker εντός εγγύησης.

Αλλιώς μια χαρά είναι η 1070.

Δημοσ.

Αυτό οντως με τις τιμες εχει παραγίνει να ζητάει ο καθένας ότι του καπνισει σε μεταχειρισμένο προϊόν και ας έχει και εγγύηση δεν ξερω τι εχεις κανει εσυ με την καρτα και ποσο την εχεις ζορίσει. Εγω ξερω το μεταχειρισμένο είναι λιγο παραπανω από την μιση τιμη..

Αν μια καρτα καινούργια κάνει 500 ευρύ γιατί να δώσω 400+++ ευρώ για μεταχειρισμένη δώνω αλλα 100 και εχω και το κεφάλι μου ήσυχο.

τσεκ here

στο σκρουτζ κανει 517 και απο εξωτερικο 420(στην πορτα σου)

Τίποτα μεταχειρισμένα ειδικά από άτομα που δε γνωρίζεις μόνο μνήμες, άντε και μητρικές που είσαι στην ανάγκη πολλές φορές μετά από δοκιμή κιόλας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...