papoys1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω ένα τάμπλετ 10άρι LG του οποίου η μπαταρία τα έχει φτύσει και δεν κρατάει πάνω από μισή ώρα μετά τη φόρτιση. Τι συμφαίρει.Να πάω σε αλλαγή μπαταρίας ή να εφοδιαστώ ένα πάουερ μπανκ (δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει τέτοιο) Γνωρίζει κανείς που κυμαίνονται οι μπαταρίες για αυτό γιατί ακούω κάτι 50άρια και βάλε.
billiboo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) αν δεν πεις μοντελο πως θα καταλαβουμαι ποσο κανει? Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2017 από billiboo 1
papoys1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν το έχω μαζί.Το πήρε ένας φίλος δήθεν ειδικός αλλά εδώ και καμιά βδομάδα δεν έχει κάνει τίποτε. Παλιό lg 5ετίας είναι αλλά σε άψογη λειτουργική κατάσταση. Μόλις το ξαναπάρω στα χέρια μου θα ενημερώσω περαιτέρω.
saruman123 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μήπως είναι το LG G Pad 10.1 V700 Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2017 από saruman123 1
papoys1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Τελικά είχα δουλειά Αθήνα πέρασα από το Δήσιο (μπαταρίες) αλλά δεν είχε. Μου είπε όμως πως παίρνει την BL - T1 και ψάχνοντας στο ίντερνετ την βρήκα σε κάποιο ιντερνιτικό στα μέρη μου (Μαρκόπουλο) την γνήσια στα 27 ευρώ και την παρήγγειλα. Τώρα να δω πως θα την περάσω γιατί ο Δήσιος το ξαναέδεσε και δεν ξέρω πως ανοίγει. Όταν την παραλάβω μπορεί να βρω εδώ κάποιο καλό Σαμαρίτη.Να είστε σταν- μπάϊ . Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2017 από papoys1
papoys1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Παραλήφθηκε τοποθετήθηκε χτες φορτώθηκε και όλα οκ. Το άσχημο ρε παιδιά σε μας τους άσχετους είναι ότι μας λένε κάτι ασύληπτα ποσά ειδικοί και μη. π.χ. καταστήματα ειδικούς που ρωτούσα πριν μου έλεγαν ότι τη γνήσια δεν θα την βρω κάτω από 45-50 ευρώ και έψαχνα για κινέζικη. Ευτυχώς που υπάρχει το ίντερνετ και η βοήθεια κοινού. Το άνοιγμα τελικά ήταν απλό.Τρία βιδάκια από την πλευρά που παίρνει την κάρτα και βγαίνει το καπάκι το οποίο είναι κουμπωτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα