Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα λάπτοπ σχετικά καλό, με i7 hq επεξεργαστή έκτης γενιάς και κάρτα γραφικών διπλή, η απλή της motherboard και μια 2gb nvidia 960 και μνήμη 8gb και θα ήθελα να αγοράσω μια οθόνη ώστε να συνδέω το λάπτοπ με hdmi. 

Έχω σκοπό να κλείνω το καπάκι του λάπτοπ και να το έχω κανονίσει ώστε να μη μπαίνει σε sleep mode και να έχω συνδέσει ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι και έτσι με την εξωτερική οθόνη θα είναι σα να έχω έναν κανονικό desktop υπολογιστή. Καταρχήν ισχύει αυτό που λέω; και κατά δεύτερον αν όντως γίνεται, ποια οθόνη θα μου προτείνατε ώστε να είναι αφενός οικονομική και αφετέρου να μην έχει πρόβλημα με hdmi σύνδεση; Επίσης είναι απαραίτητο να έχει και ηχεία ή όταν γίνεται hdmi σύνδεση αφορά μόνο την εικόνα; 

Από παιχνίδια δεν παίζω προς το παρόν κάτι, αλλά κάνω κάποιες φορές βίντεο επεξεργασία όπως και επεξεργασία φωτογραφιών αλλά και ήχου.

Σας ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Εχω κανει ακριβως το ιδιο με αυτο που θες να κανεις.

Οταν ειναι κλειστη η εξωτερικη οθονη, τα Windows βλεπουν μονο την οθονη του laptop (ακομα και αν ειναι συνδεδεμενη η εξωτερικη οθονη με HDMI).

tPPmZMU.png

Οταν εχω κλειστο το καπακι του laptop και ανοιχτη την εξωτερικη οθονη, τα Windows βλεπουν μονο την εξωτερικη οθονη.

zLL3UZv.png

Και οταν ειναι και ανοιχτο το καπακι του laptop και ανοιχτη η εξωτερικη οθονη, τα Windows βλεπουν και τις δυο οθονες.

21E61t6.png

Οσον αφορα τον ηχο, απλα εχω θεσει σαν προεπιλεγμενη συσκευη την καρτα ηχου του laptop και οχι την οθονη.

p3WLZDw.png

Υπαρχει παντως ενα θεμα οταν ειναι κατεβασμενο το καπακι.

Αν κανω καποια εργασια που απαιτει μεγαλο CPU/GPU usage για αρκετη ωρα, απο καποιο σημειο και μετα το laptop ανεβαζει θερμοκρασια και ζεστενεται πολυ, ειδικα στην μπροστινη πλευρα που ειναι το touchpad απο κατω - κοντα ειναι ο δισκος και γενικα ολη η "πανω πλευρα" με το πληκρολογιο ζεστενεται πολυ σε συγκριση παντα με την θερμοκρασια που ανεβαζει οταν ειναι ανεβασμενο το καπακι.

Αυτα απο εμενα. :)

Προταση για αγορα οθονης δεν θα σου κανω καθως δεν ειμαι ειδικος, ρωτα καλυτερα στο pinned θεμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...