Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Account

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, μιας και οι μισοι εδώ μέσα έχουμε ένα κινητάκι σόμι - αναρωτιεμαι μηπως μπορειτε να με βοηθησετε σε ενα καιρο-τωρα αλυτο θεμα.

Ξέρω τον κωδικο του account μου, αλλα εχω αλλαξει κινητο. Και στις δυσκολες απαιτησεις μου, ΤΟ ΜΟΝΟ που μπορει να κανει ειναι να στειλει confirmation sms σε εκεινο το κινητο. Απο την αλλη το EMAIL που ειχα δωσει ειναι mail που επισης εχω χασει το κωδικο!! Παρολα αυτα καπως τα ειχα καταφερει και το ειχα αλλαξει, στις ρυθμισεις δειχνει το ΝΕΟ μου email! Η ειρωνια ομως ειναι πως οταν παω και κανω κλικ στο "CHANGE" ειτε διπλα απο το email ειτε διπλα απ' το τηλεφωνο όταν logάρω στο επίσημο site.. επαληθευει ΜΟΝΟ με το να στειλει SMS σε εκεινο το κινητό!

Φανταζομαι τα "ελληνικα xiaomομάγαζα" είναι καθαρά για κονόμα απ' οσα εχω ακουσει/διαβασει, απαρτισμενα απο άσχετους, αρα δε μπηκα στο κοπο να επικοινωνησω. Κεντρικα xiaomi σαν "help desk" δεν υφιστανται..

Γνωριζεται πως μπορω να ξεκολλησω;

(μη μου πειτε να κανω αλλο acc, με το καιρό απο το 2013 που αγορασα το πρωτο μου, εχω περασει 15GB πραγματα στο icloud)

Δημοσ.

Το ίδιο δεν είναι;

ΟΤΙ σημαντικο, οπως "κατεβασε ολα τα προσωπικα μου δεδομενα σε αυτο το πισι" ζηταει επαληθευσει. Μπορω να χρησιμοποιησω μερικα πραγματα, διοτι εχω τον κωδικο.

Θελω να αλλαξω το κινητο, αυτο ειναι η κυρια αναγκη μου. Αν αλλαξει το κινητο επαληθευσεις, θα τα καταφερω ολα. Για να το αλλαξω, η Xiaomi μου λεει πως μου στελνει επαληθευτικο στο κινητο.

Ειναι τοσο χαζο που πιστευω πως ειναι bug..

post-350635-0-46585900-1506352160_thumb.png

Δημοσ.

Παιδιά, μιας και οι μισοι εδώ μέσα έχουμε ένα κινητάκι σόμι - αναρωτιεμαι μηπως μπορειτε να με βοηθησετε σε ενα καιρο-τωρα αλυτο θεμα.

Ξέρω τον κωδικο του account μου, αλλα εχω αλλαξει κινητο. Και στις δυσκολες απαιτησεις μου, ΤΟ ΜΟΝΟ που μπορει να κανει ειναι να στειλει confirmation sms σε εκεινο το κινητο. Απο την αλλη το EMAIL που ειχα δωσει ειναι mail που επισης εχω χασει το κωδικο!! Παρολα αυτα καπως τα ειχα καταφερει και το ειχα αλλαξει, στις ρυθμισεις δειχνει το ΝΕΟ μου email! Η ειρωνια ομως ειναι πως οταν παω και κανω κλικ στο "CHANGE" ειτε διπλα απο το email ειτε διπλα απ' το τηλεφωνο όταν logάρω στο επίσημο site.. επαληθευει ΜΟΝΟ με το να στειλει SMS σε εκεινο το κινητό!

Φανταζομαι τα "ελληνικα xiaomομάγαζα" είναι καθαρά για κονόμα απ' οσα εχω ακουσει/διαβασει, απαρτισμενα απο άσχετους, αρα δε μπηκα στο κοπο να επικοινωνησω. Κεντρικα xiaomi σαν "help desk" δεν υφιστανται..

Γνωριζεται πως μπορω να ξεκολλησω;

(μη μου πειτε να κανω αλλο acc, με το καιρό απο το 2013 που αγορασα το πρωτο μου, εχω περασει 15GB πραγματα στο icloud)

Κάνε ερώτηση εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/20408-Mi-Account/
Δημοσ.

Ειμαι μεγαλο νουμπ. Απο το λινκ σου ^ μου εστειλαν τη λυση.

Οχι μόνο υπαρχει γενικο mail επικοινωνιας με τη xiaomi, αλλα υπαρχει και αποκλειστικο SERVICE που σου απανταει εντος 2 ημερων, με συσταση και βαφτιστικο ονομα εργαζομενου να κουβεντιαζει αγγλικοτατα το θεμα σου.

παραθέτω : [email protected]

Δημοσ.

Ειμαι μεγαλο νουμπ. Απο το λινκ σου ^ μου εστειλαν τη λυση.

Οχι μόνο υπαρχει γενικο mail επικοινωνιας με τη xiaomi, αλλα υπαρχει και αποκλειστικο SERVICE που σου απανταει εντος 2 ημερων, με συσταση και βαφτιστικο ονομα εργαζομενου να κουβεντιαζει αγγλικοτατα το θεμα σου.

παραθέτω : [email protected]

Τώρα είσαι εντάξει?
Δημοσ.

Ούτε καν, δε με βοηθησε ακομα κατι που εστειλε. Εστειλε τα βηματα, και του ειπα πως στο ενα βημα ενω μου γραφει "επελεξε ταδε" αυτο το ταδε δεν υπαρχει

Συγνωμη που δε θυμαμαι ακριβως τι γραφουν, αλλα μια λουπα κανει το verification και σιγουρα δεν εχει το κουμπι που μου λεει ο τυπος - αν το ειχε θα το ειχα καταφερει μονος

δοκιμασα και αλλo browser

Δημοσ.

Άνοιξε καινούργιο θέμα στην κοινότητα ,ίσως σε βοηθήσουν τα παιδιά εκεί καλύτερα που είναι και γνωστες.

Δημοσ.

Φιλε η κοινοτητα δεν εχει δουλεια κατ ' εμε.  Η μονη κοινοτητα που αποδεχομαι ειναι αυτη. Δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να με βοηθησει ουτε εδω ουτε εκει, στατιστικα ομως σαν του ινσομνια δεν υπαρχει.

Ελαβα και αλλη αψογη απαντηση απο τα κεντρικα, με τα δεδομενα που με ρωτανε this time (IMEI, παλιος και νέος αριθμος κτλπ) μαλλον το πανε σε manual δικο τους change.

Κατι που ναι μεν δεν ξερω πως δειχνει στο θεμα ασφαλειας, αλλα στη φαση που ειμαι ειναι θεϊκη και λογικοτατη λυση. Ο, τι καλυτερο μπορουσα να φανταστω.

Αν κανουν το ρισετ, θα ερθω να απαντησω.

Δημοσ.

Φιλε η κοινοτητα δεν εχει δουλεια κατ ' εμε.  Η μονη κοινοτητα που αποδεχομαι ειναι αυτη. Δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να με βοηθησει ουτε εδω ουτε εκει, στατιστικα ομως σαν του ινσομνια δεν υπαρχει.

Ελαβα και αλλη αψογη απαντηση απο τα κεντρικα, με τα δεδομενα που με ρωτανε this time (IMEI, παλιος και νέος αριθμος κτλπ) μαλλον το πανε σε manual δικο τους change.

Κατι που ναι μεν δεν ξερω πως δειχνει στο θεμα ασφαλειας, αλλα στη φαση που ειμαι ειναι θεϊκη και λογικοτατη λυση. Ο, τι καλυτερο μπορουσα να φανταστω.

Αν κανουν το ρισετ, θα ερθω να απαντησω.

Απλά στην κοινότητα τα παιδιά είναι ΑΡΙΣΤΑ , όσες φορές τους χρειάστηκα για κινητό φίλου μου, τα θέματα λύθηκαν άμεσα!

Επομένως σκέψου λίγο καλύτερα το θέμα.

Δημοσ.

Δεν θέλω να το παιξω προ, αλλα ποτε δεν λυσαν τα δικα μου.. :P

Προσπάθησα, δε στο ειπα ετσι. 3 φορες. Ολα μονος τα βρηκα με το καιρο στη τελικη.

λ.χ. το γιατι κανενα mikey δε δουλεψε ποτε σε μενα, με οτι εκδοχες software βρηκα, κανεις δε το εχει ανακαλυψει ακομα.

υ.γ. : οπως και να 'χει ειναι κουτο να ομαδοποιω τοσους χρηστες, που αλλωτε αλλος βλεπει αλλος δε βλεπει - απλα προτιμω την αμεση επικοινωνια με service desk της ιδιας της εταιρειας. Θα το εχω στο νου παντως thanks.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...