Oscar_Mike Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 ο σιχαμαζούγκλας, γιατί εχει κρυμμένο το λογότυπο στη μπλούζα του;; είναι ιδεολογικά αντίθετος στη διαφήμιση;;
McNerd Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 ο σιχαμαζούγκλας, γιατί εχει κρυμμένο το λογότυπο στη μπλούζα του;; είναι ιδεολογικά αντίθετος στη διαφήμιση;; λογικα τους βαζουν χερι από την παραγωγή ρε Εγώ πάντως όταν διάβασα για το υπερμαραθωνοτρίαθλο ένα ρισπέκτ το ένιωσα για τον λευτεράκη
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Ζαμπιδης χαλαρα σημερα οι αλλοι δυο ειναι ψοφίμια
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 λογικα τους βαζουν χερι από την παραγωγή ρε Περιμενουν τον χορηγο να πληρώσει για να βγάλουν το αυτοκόλλητο
McNerd Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Άμε στην πασαρέλα της μενεγάκη ρε αλεξάνδρου χανταμπακιστή 1
Oscar_Mike Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Περιμενουν τον χορηγο να πληρώσει για να βγάλουν το αυτοκόλλητο ή μπορεί να ντρέπεται ο χορηγός για τους Πράσινους, και να τους είπε να τα κρύψουν! Μαυρίδης: κύριε Διοικητά, 5 μέρες άδεια κολλήστε μου, εχω να πάω σπίτι μου 2 μηνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις