Προς το περιεχόμενο

Nomads - ANT1

Blacktan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να πω ότι δεν το περίμενα; Ψέματα θα πω, αφού και εγώ ο ίδιος προτίμησα να ξαπλώσω από το να δω Web TV και αφέθηκα στον Μορφέα.

post-58691-0-18234400-1507183081_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να πω ότι δεν το περίμενα; Ψέματα θα πω, αφού και εγώ ο ίδιος προτίμησα να ξαπλώσω από το να δω Web TV και αφέθηκα στον Μορφέα.

αποψη μου ειναι οτι θα αναιβει,απλα το κοινο δεν ξερει τους χαρακτηρες ακομα,και το survivor σε τετοια νουμερα ξεκινησε και μετα εχτισε κοινο..σε κανα μηνα θα χτυπαει 40+,μολις ο κοσμος βρει τον "κακο" και τον "καλο",τωρα ειμαστε ουδετεροι 

Η διαφορά με τον Μαυρίδη και όλα τα υπόλοιπα τηλεπρόβατα, ειναι οτι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αυτός, έχει και ένα κοινωνικό έργο στη πλάτη του ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ και πολλές φορές χωρις να φαίνεται. 

Αν θα τον υποστήριζα (εγώ ειμαι Mιλλουσικός βέβαια αλλά αυτό ειναι άλλο θέμα) θα ηταν καθαρά λογο του ότι έχει βοηθήσει να σωθουν 3-4 παιδάκια.

Oπότε το αν έκανε κωλοτούμπα ποσός με ενδιαφέρει. Ασε δε που αν αυτά που ακουγονται περι δωρεάς βραβείου κτλ, ισχύουν, έχω και λογο να τον ψηφίσω να μείνει.

• Like 1

Στον αντ1 είμαι σίγουρος πως δεν τρίβουν τα χέρια τους με τα νούμερα. Αν τις από πρώτες μέρες δίνει μάχη με το τατουάζ μετά τι θα γίνει;

Το σερβαιβορ νομίζω πως είχε καλύτερα πλάνα και ο Σάκης με την αγριοφωναρα του σε τσιτωνε. Ο Γρηγόρης πολύ χαλαρός με φαίνεται.

δεν βλεπω να βγαζει την σεζον.

Δεν το'χεις καθόλου με τις προβλέψεις...

Μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι Δευτέρα θα παίζουν για το πού θα περνούν την εβδομάδα τους, Τρίτη γι'ασυλία και θα βγαίνουν 2 υποψήφιοι, Τετάρτη ασυλία και θα βγαίνει 1 υποψήφιος, Πέμπτη παιχνίδι αρχηγών, αλλά δεν ξέρουμε με τι έπαθλο και Παρασκευή αποχώρηση.

Και κάποια στιγμή θα γίνει ατομικό.

Πολύ γρήγορα πάντως ξεκίνησαν οι καθαρές κόντρες, απ'την πρώτη κιόλας ψηφοφορία...

Eπειδή βλέπω ότι κοιτάτε το zappit για τη τηλεθέαση.

Εβαλα ενδεικτικά στις 4 Μαίου και είδα το survivor να έχει ένα 43,1 και κάτι Μπρουσκο, Έλα στη θεση μου, Μουρμουρες κτλ, να πιάνουν πάνω από 20.

Βάση λοιπόν των παραπάνω και του ανταγωνισμού του τότε σε σχέση με το τώρα που είναι σαφώς ανώτερος, το nomads τα πάει εξαιρετικά. Και έχει και το The Voice να το ανταγωνιζεται που είναι κλασσική δυνατή εκπομπή.

Δεν πουλανε αμερικανοαυατραλιες αυτουσιες στον Ελληνα

ειναι σαν να μας βαζεις να δουμε αμερικανικο φουτμπολ να το παρουσιαζεις στο trailer σαν το ποιο δημοφιλες αθλημα στην αμερικη(που ειναι) και να περιμενεις να κανει επιτυχια εδω

δεν τραβαει το πραγμα και στο αγωνιστικο. στο survivor αρκετες φορες εβλεπα και δευτερη φορα σε επαναληψη τα αγωνισματα .χθες το πηγα σε fast forward μια ωρα κανανε κουπι και μετα αλλη μια ωρα να βρουνε την εξισωση ,ενδιαφερον μηδεν

και στη παρουσιαση των χαρακτηρων ο τουρκος ηταν επιστημονας μπροστα σε αυτους του nomads.Eκει απο τις αρχες ειχανε βγει για ολους ψευδωνυμα γιατι εβλεπε ο κοσμος στοιχεια του χαρακτηρα του (νυφιτσανγκ-μαναβης-κλπ)

• Like 1

Δεν πουλανε αμερικανοαυατραλιες αυτουσιες στον Ελληνα

ειναι σαν να μας βαζεις να δουμε αμερικανικο φουτμπολ να το παρουσιαζεις στο trailer σαν το ποιο δημοφιλες αθλημα στην αμερικη(που ειναι) και να περιμενεις να κανει επιτυχια εδω

δεν τραβαει το πραγμα και στο αγωνιστικο. στο survivor αρκετες φορες εβλεπα και δευτερη φορα σε επαναληψη τα αγωνισματα .χθες το πηγα σε fast forward μια ωρα κανανε κουπι και μετα αλλη μια ωρα να βρουνε την εξισωση ,ενδιαφερον μηδεν

και στη παρουσιαση των χαρακτηρων ο τουρκος ηταν επιστημονας μπροστα σε αυτους του nomads.Eκει απο τις αρχες ειχανε βγει για ολους ψευδωνυμα γιατι εβλεπε ο κοσμος στοιχεια του χαρακτηρα του (νυφιτσανγκ-μαναβης-κλπ)

Ρε φίλε εντάξει, σου άρεσε το σαρβαηβορ. Με τον κλεφτοκοτα και τους λοιπούς που έτρωγαν στα κρυφά, που ανα 3 μερες καταβροχθιζαν ένα μπεργκερ, των αγωνισματων δημοτικού που μπορεί να τα φέρει εις πέρας κι ενα 15χρονο, με στόχο και μπαλάκια και τέτοια.

Το πες και σε προηγούμενο ποστ, θα μας σπάσεις τα μπαλάκια για πολλά ποστς ακόμα;

Επίσης αμφιβάλω αν έχεις δει έστω απο μακριά τον Μαυριδη, αλλά είχες την ελληνιά να πεις τον ξέρω απο τη σαλλλλλονικη και δε με αρεζε, είναι ψώνιο.

Προσωπικά δεν μ έχει κερδίσει ακόμα αλλά είναι αρχή και ο κόσμος δεν έχει ταυτιστεί με κανέναν, και το σαρβαηβορ δεν ξεκίνησε με 60ρια τηλεθέασης.

Από τα 3 επεισόδια έχω δει 1.5

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...