vision Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δεν νομίζω ότι είναι θέμα κλίκας γιατι και ο Νίκος και ο Δημήτρης φαίνονται πολύ κουλ παιδιά τα κορίτσια κλασικά για νύχια θα μιλάνε. Απλώς ο Γιώργος δεν ταιριάζει με αυτούς καλα δεν θα τους παντρευτεί κιόλας. ένα παιχνίδι εκτός σπιτιού είναι. στημένο πιστεύω γιατί τα κλάματα πουλάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=mNwjF6I9yAY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Ο μαυριδης τι επαθε emo φαση? η αληθεια ειναι οτι τον λυπηθηκα οπως τον ειδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δεν νομίζω ότι είναι θέμα κλίκας γιατι και ο Νίκος και ο Δημήτρης φαίνονται πολύ κουλ παιδιά τα κορίτσια κλασικά για νύχια θα μιλάνε. Απλώς ο Γιώργος δεν ταιριάζει με αυτούςΤο βασικό πρόβλημα είναι πως κανείς δεν βγήκε να το πει αυτό με ειλικρίνεια. Η μία τον ψηφίζει για να πάρει τα πάνω του (wut), η άλλη επειδή είναι ο πιο δυνατός κτλ Υποκρισία και εμετος απο wanna be celebrities Σιχαματα κόκκινοι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Ειδα και το αυριανο τραιλερ το πιθανοτερο ειναι οτι παιρνει αντικαταθλιπτικα και δεν τα πηρε στο παιχνιδι μαζι του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 το αντ1 9-11 κάθε βράδυ έχει Νόμαντς ή Δουνκέρκη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Σιχαματα κόκκινοι + 1 νομίζω μετά από 3 μέρες βρήκαμε τα πρώτα σιχάματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Ειδα και το αυριανο τραιλερ το πιθανοτερο ειναι οτι παιρνει αντικαταθλιπτικα και δεν τα πηρε στο παιχνιδι μαζι του Έχει μεγαλώσει και αρκετά δύσκολα. Ο πατέρας του μπαινόβγαινε στην μπουζού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 + 1 νομίζω μετά από 3 μέρες βρήκαμε τα πρώτα σιχάματα Κανε καμία ανταπόκριση από Twitter Νομίζω θα είναι καθολική η σιχαμαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Οι μπλε είναι μακράν η καλύτερη ομάδα. Ο διαχωρισμός δεν ήταν και ο πιο πετυχημένος. Προβλέπω ότι αγωνιστικά σύντομα το παιχνίδι θα χάσει κάθε ενδιαφέρον αφού οι υπόλοιποι ήδη τα έχουν φτύσει από το τρίτο αγώνισμα. Ο ανταγωνισμός ειναι εξαιρετικά άνισος. Και υπάρχει μέσα και ο πιο δημοφιλής παίκτης , ο Ζαμπίδης . Αν δεν έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους εκει στον Αντ1 δεν βλέπω σοβαρή τηλεθέαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Κανε καμία ανταπόκριση από Twitter Νομίζω θα είναι καθολική η σιχαμαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μα και αυτός πήγε και μπήκε πρώτος στη βάρκα σήμερα. Νο.1 λόγος για να σε μισήσουν σε reality οι συμπαίκτες σου 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 την μια μέρα στο αγώνισμα η άλλη πέφτει και την προχωράνε σηκωτή, σήμερα αντι να σκεφτούν την πράξη βάζανε ραντομ τους αριθμούς μέχρι να τους κάτσει κατά τύχη. ότι να νε... καλά το κάστιγκ από την άλλη ειναι για κλάματα, αδιάφοροι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazlow Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 το αυριανό έπαθλο τι θα είναι; δεν κατάλαβα γιατί παίζουν μόνο οι αρχηγοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Πανό ? έβαλες περούκα ? έλα ξεκολλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις