Weiss Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Το θέμα είναι να βγάζει τα λεφτά του, αν αληθεύει ότι το κόστος παραγωγής κάθε επεισοδίου είναι 170.000€ τα νούμερα που κάνει δεν είναι τόσο ικανοποιητικά. Ακόμα βέβαια είναι νωρίς και το survivor ήθελε χρόνο να απογειωθεί (βοήθησε και το topic εδώ βέβαια ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_crazy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μαντώ,άστο δεν το έχεις για το NOMADS... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Εμένα γιατί μου δείχνει αυτά τα νούμερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Εμένα γιατί μου δείχνει αυτά τα νούμερα; Είναι ανάλογα το κοινό που βλέπεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Αυτό ήθελα να πω... Το θέμα είναι να βγάζει τα λεφτά του, αν αληθεύει ότι το κόστος παραγωγής κάθε επεισοδίου είναι 170.000€ τα νούμερα που κάνει δεν είναι τόσο ικανοποιητικά. Ακόμα βέβαια είναι νωρίς και το survivor ήθελε χρόνο να απογειωθεί (βοήθησε και το topic εδώ βέβαια ) και εμείς τι νομίζεις κάνουμε? Μπρίκια κολάμε? ΑΝΤ1 ΑΚΟΥΣ Ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Είναι ανάλογα το κοινό που βλέπεις http://www.zappit.gr/tv-ratings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vision Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 τα site ειδήσεων και μερικές τηλεοπτικές σκουπιδοεκπομπές που ασχολούνται, παίρνουν σχόλια από το twitter κυρίως. που να διάβαζαν το νήμα εδώ. ακόμα κι αν διάβαζαν δεν θα τολμούσε κανείς να σχολιάσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Παιδια απουσια χθες. Γμτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Βαρεμάρα στα αγωνίσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 http://www.zappit.gr/tv-ratings Τα συγκεκριμένα (δεν το αναφέρει από όσο είδα αλλά το τσέκαρα) είναι σε σύνολο κοινού το οποίο σημαίνει 4+ Τα νούμερα που έδωσα εγώ είναι σε ηλικίες 15-44 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Τα συγκεκριμένα (δεν το αναφέρει από όσο είδα αλλά το τσέκαρα) είναι σε σύνολο κοινού το οποίο σημαίνει 4+ Τα νούμερα που έδωσα εγώ είναι σε ηλικίες 15-44 Όχι δεν έκανα σύγκριση με τα δικά σου νούμερα, το ξέρω ότι είναι σύνολο γενικό, άπλα ο billdanos έβαλε την ίδια πηγή που είδα κι εγώ τα νούμερα και σε έμενα δείχνει άλλα από το screenshot που τράβηξε και μου φαίνεται περίεργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Όχι δεν έκανα σύγκριση με τα δικά σου νούμερα, το ξέρω ότι είναι σύνολο γενικό, άπλα ο billdanos έβαλε την ίδια πηγή που είδα κι εγώ τα νούμερα και σε έμενα δείχνει άλλα από το screenshot που τράβηξε και μου φαίνεται περίεργο. Α ok συγγνώμη νόμιζα πως αναφερόσουν σε αυτά που πόσταρα εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 όχι πλέοναπλά ξέρω ότι δεν είναι με αυτόν πλέον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Εμένα γιατί μου δείχνει αυτά τα νούμερα; Αυτός είναι ο συνολικός μέσος όρος των τηλεθεατών. Απλά ο καθένας προβάλει τα νούμερα που τον βολεύουν χρησιμοποιώντας υποκατηγορίες του κοινού ανάλογα με την ηλικία κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Τα νεανικά να κοιτάτε (15-44) Αυτά κοιτάζει και ο σταθμός και οι διαφημιστές και οι πάντες, γιατί αυτή η ηλικιακή ομάδα αφήνει λεφτά. Αυτοκίνητα, κινητά, internet, ταξίδια απευθύνονται σε αυτούς ως επί το πλείστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις