Προς το περιεχόμενο

Nomads - ANT1

Blacktan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενας απ 'αυτους της ζουγκλας δηλωνει συμβουλος καινοτομιας και εχει και τη καταλληλη γλοιωδη μουρη.Οποτε επαξια μπορει να παρει το τιτλο του νεου αρχηγου μας

τον Φώτη από τους πράσινους τον έχω γνωρίσει προσωπικά, είναι ο μεγαλύτερος παπάντζας που έχω γνωρίσει ever! Είναι τόσο υπερόπτης που νομίζω δεν θα τον αντέξουν (αν είδα καλά χτες είναι προτεινόμενος ήδη).

Επεξ/σία από leftys
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αντε Εύη καλώς να επιστρέψεις στην εξωτική Βέροια μας. 

Υ.γ. Φανερή η απουσία ενός μάνατζερ της καρδιάς μας από τα φετινά realities.  :)

οχι τυχαια επεσα πανω στο ΣΚΑΙ και την ειδα. για το πτσοτο καναλι. διωχνει πραγματικους δημοσιογραφους για να βολεψει παιχτες survivor.

Την βραχαλη την βολεύει ο μανταλος

B)  :devil:

ποιο ειναι αυτό το 6.7 ρε παιδιά? χαχαχχα lmao 

πάντως είδα χθες βράδυ λίγο το nomands απο web tv και μου φαίνεται θα το βλέπω , μ άρεσε που δεν ηταν τόσο εύκολο όπως το survivor το οποίο είχα κόψει στα πρώτα επ 

Mε μια πρωτη ματια

-Τα αγωνισματα με αυτο το ομαδικο στυλ αν δεν αλλαξει κατι δραματικα θα κουρασουνε.Μαραθωνια και στο ιδιο μοτιβο (περπατατε πανω στις δοκους για 50 λεπτα-συρετε εναν κυβο για 50 λεπτα)

ο κοσμος ιντριγκαρετε περισσοτερο στο 1 vs 1. Ολοι κοιτουσανε τι θα γινει οταν επαιζε ο ντανος απεναντι στον μαριο κλπ

Αρκετα κενα στον τομεα της διαβιωσης

Οι πρασινοι που μενουνε στην "ζουγλα-παραλια"  που μενουνε χυμα στο κυμα στην αμμο? υποτιθεται οτι εβρεξε και δεν μας εδειξε ουτε ενα πλανο πως περασαν την δυσκολη νυχτα(αν την περασαν εκει)Τι φαγανε ολη μερα το ενα παξιμαδι στον καθενα και δεν λυσαξανε απο την πεινα την επομενη μερα?...

επισης στην "βιλλα" προχειροδουλεια εγινε

στρωματα πανω σε καναπεδες 

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...