stratosberyk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ευαρα.. η εκθαμβωτική 22χρονη καλλονή του Nomads 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ευαρα.. η εκθαμβωτική 22χρονη καλλονή του Nomads Τέτοιο κ*λο εγώ δεν έχω ξαναδεί στην τηλεόραση πάντως. Πολύ πιο ωραίο το 2ο αγώνισμα. Εγώ έτσι όπως το βλέπω το nomads θα αφήσουνε τα κοκαλάκια τους όλοι εκεί. Παιδική χαρά το survivor μπροστα στο nomads. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Κάθισα να διαβάσω λίγο και όλο σχόλια για κώλους και μουνιά βλέπω. Τόσο πείνα πια; Και τραβέλι να είναι η Καλογρίδη και τι έγινε δηλαδή; ( Που δεν είναι αλλά λέμε τώρα, οι πλαστικές την έχουν κάνει έτσι). Στα του παιχνιδιού τώρα φαίνεται πολύ καλύτερο από το survivor μέχρι στιγμής πάντα. Εμένα μου τη σπάει αυτός ο κομμωτής-αρχηγός των πρασίνων και ελπίζω να πλακωθεί με τον ''αντικοινωνικό'' που έχει στην ομάδα. Αναρωτιέμαι τι είδους σχόλια περίμενες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Κάθισα να διαβάσω λίγο και όλο σχόλια για κώλους και μουνιά βλέπω. Πού να ήταν εδώ κι ο Ηeybro 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Τι να μας ενδιαφέρει,ο παντελής ο νταλικερης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Ο Ιησούς Χριστός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Κλασικά στα ελληνικά ριαλιτι, φεύγει πρώτη η πιο ωραία... Ο μόνος λόγος που αξίζει να βλέπεις την ομάδα των ασήμων. Πιο ωραίο το 2ο αγώνισμα, είναι πάντα πιο ωραίο όταν δυσκολεύονται οι παίκτες. Κομμάτι επιβίωσης δε φαίνεται να υπάρχει για την ώρα, αν και μας έχουν δείξει ελάχιστα την παραλία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 αμα φυγει η ευη πεθανα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Πάντως ξεχάστε τα ποσοστά τηλεθέασης του survivor. Βασικά ούτε το survivor 2 θα τα κάνει ξανά. Ο κόσμος βαρέθηκε. Το έχω προβλέψει από τις 14/9 Πάντως εγώ κάνω πρόβλεψη, το κανονικό survivor 2 δεν θα κάνει τέτοια τρελά νούμερα όπως το περσινό, πιστεύω γύρω στο 30 το πολύ 40 θα κινηθείΚαι τώρα λέω ίσως παρακάτω αφού το nomads ανεβάζει πολύ τα στάνταρ σε δυσκολία αγωνισμάτων + κώλοι + ξεκατίνιασμα no limits Θα φύγει η Εύη because fuck you that's why όπως έφυγε η Καλέργη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 αμα φυγει η ευη πεθανα Εσύ και το μισό ινσόμνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archkedun Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά έχει διαφανεί κάποιος άξιος διάδοχος του στρατηλάτη μας; Αυτός ο Φώτης απ' τους διάσημους σαν να έχει ένα σατανικό χαμόγελο. btw Ο Πανάρας ανέκαμψε απ' τους τραυματισμούς του: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 βαλαν τα μεγαλα μεσα στο survival https://www.youtube.com/watch?v=NQ6iFZJdfp8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cliff7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά έχει διαφανεί κάποιος άξιος διάδοχος του στρατηλάτη μας; Αυτός ο Φώτης απ' τους διάσημους σαν να έχει ένα σατανικό χαμόγελο. Ενας απ 'αυτους της ζουγκλας δηλωνει συμβουλος καινοτομιας και εχει και τη καταλληλη γλοιωδη μουρη.Οποτε επαξια μπορει να παρει το τιτλο του νεου αρχηγου μας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Νάτος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefter Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Ευαρα.. η εκθαμβωτική 22χρονη καλλονή του Nomads Μη τυχον και φυγεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις